Jump to content

Ghost pirate LeChuck

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se en omfattende demonstrasjon av Ghost of Tsushima Kentucky svarte på Arodem sitt emne i Diskutér artikler (Gamer.no) Jaisus. Det så boring ut. Så ut Horizon Z Dawn, som var piss kjedelig. ANMELDELSE: Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Kentucky svarte på Andreas Bjørnbekk @Gamer sitt emne i Diskutér artikler (Gamer.no) Hvem spiller COD for campaign delen? Den var jo helt tragisk kjedelig. Slik blir de asymmetriske flerspillerkampene i Project Resistance Kentucky svarte på akelbo sitt emne i Diskutér artikler (Gamer.no) Var hypet på dette. Men det så jo tragisk kjedelig ut. Du må ha et kjedelig liv Kentucky................. 🤭
 2. Resident evil Biohazard var helt fantastisk, jeg pleier sjelden å bli skremt hverken av film eller spill i biohazard så fikk jeg virkelig kjenne på skrekken. Måtte legge fra meg håndkontrollen flere ganger Hvis dette blir noe i samme gate så gleder jeg meg enormt.
 3. Ja, jeg chattet med komplett i går, de ville ikke ut med noen tall ang forhåndsbestillinger men oppfordret meg til å forhåndsbestille hos de uansett. Yeah right. Og hvordan gjør de det med det faktum at det er to versjoner? Det må jo også ordnes for de som har forhåndsbestillt "Playstation 5" for mange måneder siden. Er vel sikker mange av de som kan tenke seg digital edition. Vel, glad jeg slipper det problemet.
 4. Hvis du ikke skjønner det så er du ikke nerd nok Barnesykdommer på en konsoll? Tviler på at det uansett blir noe problem. Demons souls er tilgjengelig ved launch, det er alt vi trenger
 5. Ja jeg stoler også mest på Elkjøp. har ikke forhåndsbestillt andre plasser bevisst. Kjente pulsen slå klokken 10.00 Heldigvis gikk det greit. De ble utsolgt på power også ganske kjapt.
 6. Da er den bestillt på Elkjøp, en digital edition og en vanlig. Digital edition er nå utsolgt. Edit : begge er nå utsolgt.
 7. Feil : Demons Souls Remake kommer ikke til PC Demons Souls lanseres til PS5 12. november. Det ble annonsert at spillet også kommer til PC, men dette stemmer likevel ikke ifølge Sony som måtte forklare seg.
 8. Fikk frysninger når teaseren kom, dette blir spennende. Det er nok lenge til vi kan spille det men det er mye annet snacks å spille i mellomtiden. Å se Demons souls i aksjon var også gåsehudmateriale. Forstår at det kommer samtidig som ps5 blir sluppet også.
 9. Kunne ikke være mer enig. Dette gleder jeg meg til. Har kun spillt Demons souls en time for lenge siden, men har spillt gjennom alle soulsborne.
 10. Jeg ble mer imponert nå enn sist. Dette kan bli bra! Litt Glossy/art grafikk men det kan jeg leve med, blir nok lekkert på PS5 og storskjerm dette. Forstår ikke all negativiteten. Tipper det er folk som er negative generellt, eller Xbox fans
 11. Å kalle Destiny beyond light et lanseringsspill blir vel feil? Det er en vanlig ekspansjon til Destiny 2
 12. Flott, da blir det en Series X, Ps5, og en 86" TV å kose seg med til vinteren.
×
×
 • Create New...