Gå til innhold

Long legged creature

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Long legged creature

  1. Mr Fawk skrev (12 timer siden):

    Det er gjerne en grunn til at menn er utro. Hovedsaklig fordi de ikke er tilfredsstilt seksuelt av partneren. Så mye av det her må du ta på din kappe. Du virker også å være av den sytende sorten, og det hater menn ved kvinner. Kom deg opp på hesten igjen og slutt å synes synd på deg selv. Ta deg sammen rett og slett. Forhold handler om å gi og ta, ikke bare å ta som du gjør.

    Så du antar at det er hennes feil? Snakk om ansvarsfraskriving. Om det hadde vært slik så er det fortsatt slik at det er han som valgte å være utro istedenfor å gå. I et forhold er det også slik at man er to så begge har et ansvar for å få ting til å fungere. Om det hadde vært ting han ikke hadde vært fornøyd med så kunne dette blitt kommunisert til henne. Utroskap ødelegger veldig mye for et forhold.

    Jeg ville ikke hørt på slike råd og du fremstår ikke som sytete.

    Det finnes mange snille og gode menn der ute, men jeg forstår godt at du mister litt troen på menn etter slike opplevelser. Jeg tror heller ikke at det er slik at menn bare skal ha veldig unge kvinner uansett. Det er nok bare noen av de som roper veldig høyt på nettet og prøver å fremstille det som at det er normalen.

    Det er ikke sikkert at han du hadde en flørt med ville oppført seg på samme måte, men dine erfaringer gjør at du er redd for det.

    Mulig det er lettere for deg å fokusere på andre ting i en periode mens du bearbeider dette? Du er bare 25 år så det å være alene litt kan kanskje hjelpe siden du sliter med å stole på menn akkurat nå.

    • Liker 2
  2. Jeg spiller Greedfall. Liker det ganske godt, men skulle ønske at det var åpen verden som man kunne utforske. Det er jo det delvis nå også, men på avgrensede områder. Jeg er veldig glad i å kunne utforske fritt selv om man til tider kan bli litt frustrert av å trakke rundt så mye. Savner også pil og bue.

×
×
  • Opprett ny...