Jump to content

Itoc

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Itoc

 1. Sånn som jeg skjønner det så har du ikke fagbrev innen elektro? Er kvalifisert med fag/svennebrev, eller studiespes med et av de tilleggsfagene innen søknadsfristen? jeg fikk ihvertfall svar på at jeg har fått plass på skolen i dag!🤙🏽
 2. Åja! Kjedelig med utsettelse av alt nå😔 får bare håpe på at skolen kan gå som normalt snart!
 3. Takk, fikk vite underveis at alt så bra ut, så satser på det ordner seg! Men kan du kanskje nevne navn på noen av sio sine leiligheter med grei beliggenhet med tanke på avstand til skolen og sånn generelt plassen rundt?
 4. Har bestått yrkespsykologisk test og venter vell på svar fra helsesjekken og evt om jeg kommer inn! Men bare for å være litt forberedt, så lurer jeg på om noen har noe anbefaling av hybler mtp plassering eller evt de som leies ut av sio? er veldig lite kjent i Oslo, så alle tips er velkomne!
 5. Det ble utsatt ja! Får håpe det blir noe av det i det hele tatt. Får krysse fingrene!
 6. Riktig! Men lurer veldig på om det blir noe av i disse korona tider..
 7. Spennende! Lykke til med praksisen!
 8. Ja, får gjøre det! hvor mye praksis er det egentlig iløpet av skoleåret? Er man kun med for å observere?
 9. Kom videre til yrkespsykologisk test og helsetest som skal skje om ca 3 uker, kjempespent!!
 10. Når søknadsfristen går ut 1.Mars. Når kan man forvente å få svar på om man kommer videre til opptaksprøvene?
 11. Takk for svar! Spent på dette! Men har heldigvis andre skolevalg om jeg ikke klarer opptaket til lokførerskolen. Men er det mye matte oppgaver? Hvordan de kan være, om jeg kan spørre?
 12. Heisann! Er 23år og utdannet rørlegger og går påbygg i år. Så jeg jobbet 1.5 år etter avlagt svenneprøve. Vil jeg slite med å bli vurdert til å komme til opptaksprøvene? Er det noe om man stiller bedre med fag/svennebrev mot de som søker med generell studiekompetanse? eller teller det mye med karakterer fra VGS?
×
×
 • Create New...