Gå til innhold

robB

Medlemmer
  • Innlegg

    957
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av robB

  1. Hei, jeg har denne pakken her http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt...;id=&vn=736 og lurer på om forsterkeren er bra nok til å drive både subben og høyttalerne. Nå er det kun subben som er koblet til forsterkeren, og høyttalerne til spilleren http://www.elprice.no/lyd-mp3/bilstereo/bi...ereo-kdcbt6144y

    Blir det bedre om jeg kobler høyttalerene til forsterkeren, eller blir det dårligere lyd i subben da?

     

    Og btw, hva synes dere om pakken, er den "bra"? Jeg er ihvertfall fornøyd.

  2. Enkelte kjøreskoler robber deg faktisk for penger. Da jeg tok lappen (liten familie-bedrift-kjøreskole) hadde jeg 5 kjøretimer, det gikk først ut på øving på bakkestart osv, og så litt kjøring på motortrafikkvei, og litt kjøring i boligområder, og en snartur innom en liten "by". samt oppvarmingstime før oppkjøringen. Det var alt jeg tok utenfor det obligatoriske. Lappen kom på 17000 kr. En kompis av meg skulle ta lappen (Wright), der hadde de egne dobbeltimer til bare å kjøre i rundkjøringer, egne til parkering, osv... Bare tull! Lappen hans endte på 30.000 kr!

    Slik er det nesten her og. Jeg kommer til å bruke litt under 30000kr på grunn av alle kjøretimene, som de fleste har vært unødvendige. Kjørelæreren sier tilogmed at jeg er god.

    Ei jeg kjenner brukte ca 46000kr på lappen, og det helt sykt. Hun var jo ikke akkurat så god, så hun trengte en del kjøretimer, men uansett.

  3. Her hvor jeg bor så sier kjørelærerene at man må gjennom alle punktene på den opplæringsplanen. Jeg nevnte for min at det er mange som bare har 2-4 oridnære kjøretimer. Da sa han at: "det må jo være helt feil, vi lærere må gå gjennom alle desse punktene for og få en fullstendig opplæring gitt av veidirektoratet(elns)."

    Jeg sa at det var jo ikke obligatorisk å ha så mange timer, men da bare sa han det samme om igjen og begynte og snakke om noe annet.

     

    Når man må gjennom alle punktene så blir jo det fort oppmot 20 timer. Så jeg skjønner ikke hvordan dere har så få kjøretimer. Jeg har jo kjørt privat i 1,5 år før jeg begynte på kjøreskolen, likvel mener kjørelæreren at jeg må gjennom alle punkter som til nå har blitt 18 kjøretimer. Jeg føler det er bortkastet penger da jeg kan de meste som står på den lista. Lurer kjørelærerne her oss for penger, eller hva tror dere?

  4. Nå vet jeg ikke om du har prøvd det ASCIWhite , men har du prøvd Optima sine produkter?

    Var på en omvisnig hos dem en stund siden og mener å hukse at det var en hund med lignende sår som din har, ble behandlet med et produkt av Optima og ble frisk igjen. Såg bilde av såret og det var ganske heftig, men etter behandlingen var fint igjen.

  5. Er ikke noe særlig til hagleekspert, og vet verken hvilket merke eller noe slikt om hav dere bør kjøpe. Men jeg anbefaler dere å bruke litt penger når dere først skal kjøpe hagle. Hvis makssummen er på 8000, så kjøpe gjerne ei til den prisen. Fraråder dere på det sterkeste å kjøpe noe billig til en 2 - 3000. Bare dårlig som varer ett par år.

    Pris og kvalitet hører nøye sammen! ;)

    Mange av de billige haglene er faktisk veldig driftsikre, robuste og varer i mange år.

  6. Er det gammeldags at bikkja skal være rundt 2 år og utvokst før den begynner med slikt?

     

    Husker selv da jeg hadde BorderCollie at jeg ikke skulle sykle med den, trene agility eller la den dra noe før 2 år / utvokst. . .

    Trenger ikke å være utvokst dersom du vil lære hunden å trekke. Kan godt begynne når hunden er 6-7 månder å lære den det, ta det rolig og pent. Hundekjørere begynner med innkjøring av valper i den alderen.

    Dersom hunden skal trekke tungt og langt er det en fordel at den er utvokst.

×
×
  • Opprett ny...