Gå til innhold

z1Ob

Medlemmer
  • Innlegg

    439
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av z1Ob

  1. Hei.

    Ja "enter" tasten irriterte meg meget i starten og. Men etter 1 måned så ble jeg vant, trykker på tasten med lillefingeren :) Jeg har alltid hatt en stor enter tast tidligere.

     

    Har ikke lagt merke til stripen.. Har skjermen trykk over seg i sekken?

    Takk for raskt svar!

     

    Det blir mulig nore trykk fra bøker som ligger forran. PCen ligger ned langs ryggen, og bøkene utover om det er forståelig. Jeg mener at gummiknottene som er rundt skjemen burde holdt imot for dette?

     

    Edit: hatt en kamerat som prøvde å legge en tynn tøy musematte mellom skjerm og tastatur,men det endte med at space tasten sluttet å fungere, så litt skeptiske til slike fixe løsninger.

     

    Edit2: Mellom PC og bøker er det en vegg med noe demping, som holder de 'adskilt', og trolig demper litt.

  2. Hei,

     

    Har et spm. til dere som allerede har en Kushan. Hatt min Kushan i straks 2 uker. To ting som jeg er skeptisk til hittil. Enter tasten er utformet annerledes enn man er vant til, og er noe irriterende. Det værste er at når jeg har PCen i sekken og det kommer noe trykk på PCen, har det begynt å komme en strek tvers over skjermen fra kanten mellom tastaturet og touch-pad.

     

    Er det andre som har samme problem? Bruker PCen til studier, så må ha den med meg. Vurderer å reklamere på den pga. dette.

  3. Hei,

    Nylig kjøpt meg en gaming laptop, og tenkte jeg skulle kvitte meg med den stasjonære, ettersom laptopen trolig er noe bedre (Kushan p150e -> P150EM-CFB2). Ser for meg at mange av komponentetne må byttes ut ved neste oppgradering, og tenker det er greit å få så mye for den som mulig.

     

    -Intel Core™ i7 Quad Proces. i7-870, 2,93GHz, Socket LGA1156, 8MB

    -Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5

    -OCZ SSD Agility 3 Series 2.5" 120GB 20nm

    -Samsung SpinPoint F1 750GB SATA2

    -OCZ DDR3 PC3-12800 / 1600 MHz /Gold Edition / Triple Channel Kits

    -Corsair TX 750W PSU

    -ASUS P7P55D-E LX, LGA1156 Platform / Intel® P55 Express Chipset

    -Creative SB X-Fi XtremeGamer

    -Antec Twelve Hundred

    -Corsair H60 Hydro Series CPU Kjøler

     

    Kabinett, 750GB HDD, PSU og lydkort er fra 2008. Resterende er kjøpt nytt eller fått byttet på garanti november 2011.

     

    Jeg så for meg rundt kr 3500-4000, virker dette greit, eller burde det justeres noe? Kjøper får valget mellom windows vista, windows 7 eller windows 8, burde dette påvirke prisen noe? (ekte versjoner selvfølgelig, ferdig installert) Har en 23" skjerm som kan legges ved, men er ikke noe spesielt bra skjerm (Acer, kjøpt i 2008/2009).

     

    Har også:

    -Kingston DDR3 1333MHz 4GB kit CL9

    -Intel LGA 1156 Core i3 Dual Core i3-540

     

    Prosessoren er ikke så relevante ettersom det som er i PCen er bedre, og Kingston minnet vil vel dra ned hastigheten på de som er i PCen om jeg forstår det riktig.

     

    Linker:

    -> CPU - http://ark.intel.com...-Cache-2_93-GHz

    -> GPU - http://www.gainward....apro.php?id=455

    -> SSD - http://www.ocztechno...ii-2-5-ssd.html

    -> HDD - http://www.dinside.n...npoint-f1-750gb

    -> RAM - http://www.ocztechno...le-channel.html

    -> PSU - http://www.komplett....ku=340678#extra (nyere versjon: http://www.komplett....aspx?sku=623449)

    -> Lydkort - http://support.creat...-Fi+XtremeGamer

    -> CPU kjøler - http://www.corsair.c...cpu-cooler.html

    -> Kabinett - http://store.antec.c...45-15120-7.aspx

  4. Flaut, men greit nok. jeg var innom et parfymeri og kjøpte litt diverse saker her forleden, og fikk med meg noen prøver på kremer og ansiktsvask etc. Det jeg ikke visste var at en av disse kremene var en fuktighetskrem med selvbruning. Siden jeg ikke visste dette tok jeg nok mer enn det som var tilsiktet ved en gangs bruk, og våknet idag rimelig brun(? :( )

     

    Det jeg lurer på er om dere har noen tips for å rette opp/tone ned fargen litt? Gikk innom idag og hentet en liten tube til i tilfelle det eneste jeg kan gjøre er å jevne det ut.

     

    på forhånd takk for gode svar!

  5. Hvor bor du? Er det jeans du er ute etter?

     

     

    Hentet fra en annen topic jeg postet i.

    Merkene til den prisen er hvertfall Acne, J.Lindeberg, ToS, Nudie, Diesel osv. Helt enkle bukser med kvalitet.

     

     

    Bor en liten tog tur unna Oslo, så butikker i Oslo omerådet er foretrukket. Trenger både jeans og chinos i grunn. Takker for svar!

  6. Pris kan vel gå opp til 1000, men helst rundt 700-800. Venner er nok kanskje enda mer amøbe på klær enn det jeg er. Hadde vært best å få litt tips fra et sted som vet hva de holder på med da jeg hittil har valgt litt store størrelser og ting som kanskje ikke har helt min passform . kan ta turen ut og sjekke litt uansett og se om jeg kan finne noen typer som passer bra. Om prisen hjalp på butikk valget så kom gjerne med anbefalinger :)

  7.  

    z1Ob: Du sier du vil ha kritikk, så da skal jeg være litt grundig. Ta snippen innenfor genseren. Ut i fra bildet kan det se ut som om buksen er for stor, og ikke har særlig god passform. Jeg har også en mistanke om at du har tatt dressbuksen din på deg? Hadde sett bedre ut med f.eks. et par med litt mer uformelle chinos, men igjen, litt vanskelig å se ut fra bildet. Det er heller ikke så lett å se hvordan sko du har på deg, men det ser ut som joggesko. Det er en kjempebommert. Et par seilsko eller desert boots tror jeg hadde sett bra ut. Genseren er grei nok, men den ser kanskje litt lang ut i armene. Fargene synes jeg blir litt kjedelige. Hver for seg er det ok, men grått mot grått er ikke akkurat en spennende fargekombinasjon. Jeg ville valgt en annen farge på bukse eller genser, f. eks. et par navyfargede chinos.

     

     

    Herlig! tror du har rett i det meste du sier her. At buksene er kanskje er litt store kommer nok av at jeg ikke er vant til å kjøpe klær som faktisk har min passform og er litt slankere da jeg gikk i mye baggy klær før. Skoene er ikke joggesko, men de er allerede kastet(var på ferie så var det jeg hadde der). Buksene er egentelig mer beige enn de ser ut på bildet da det er tuklet litt med fargene, men blir muligens ensformig og kjedelig uansett. Ganske usikker på hva slags bukser som har min passform. Om dere har noen bra butikker i oslo omerådet som kan gi gode tips hadde jeg satt veldig pris på det!

  8.  

    Forøvrig, noen som vet hva klokker med fritt innsyn i innmaten til klokken heter? evt. noen stilige modeller å vise til?

     

    Tja, de som regel har fritt innsyn til innmaten er som oftest mekaniske klokker (Mechanical watch) som er bygd opp av tannhjul og diverse. Vet ikke om de med fritt innsyn har et spesielt navn, men den som er avbildet under er en slik klokke. evnt så postet jeg noen klokker 2 sider bakover som er slik du beskriver (riktignok en smule for dyre).

     

    post-103787-1241740471_thumb.jpg

    Orient Japan

     

    Edit: Lest flere steder at Skagen klokken har 27.41mm bred lenke, kan det stemme? har ikke noe å måle med her.. Noen sider med tykkere reimer enn de som ble vist ovenfor eller er det utenfor standarden? De hadde en reim på 28mm på den ene siden, men den var ikke spesielt pen:(

     

    Hmm, ser at det kan bli et problem å finne en reim som passer til Skagen klokka. Virker som det kan være en litt spesiell form på feste?

    a lá dette (svarte linja):

    post-103787-1241740068_thumb.jpg

     

    Lurte litt på om evnt andre skagen modeller kunne fungere, men fant ikke noen som passet helt desverre :(

    Anbefalingen da blir vel å ta den med til en Skagen forhandler/urmaker og spørre rett og slett.

     

     

    Takk for svar! Så på de du postet litt bak ja, nydelige klokker men litt over mannen i gata sin prisklasse. Så det stod 'open heart' på en klokke jeg så med åpen mekanik mens jeg surfet og fant en del da.

     

    Ang. skagen klokken så blir det nok å ringe butikker som har de og høre :)

    festet er som vist på bildet under om jeg ikke tar helt feil.

    post-54360-1241759918_thumb.jpg

  9. Så kjapt innom tråden her igår, og fikk mitt startsett fra Barbershop...

    Tok min første barbering igår, og var nok litt ivrig ettersom det ble noen små kutt her og der, men de fleste var ujevnheter i huden :roll: burde sikkert varmet opp hårene ansiktet litt mer og brukt mer tid på å la skummet virke på ansiktet/skjegget. Ellers var det en herlig opplevelse! Gleder meg til neste gode barbering på morgenkvisten/kvelden!

     

    Noen som har en god olje/såpe/krem å anbefale som man kan smøre inn før man maserer inn skummet?

     

    Tenkte ikke så mye på at jeg burde ha et sted å henge kosten(& høvelen) da jeg bestilte settet, men syntes dog et par hundre kroner for et lite stativ var litt i meste laget som nybegynner. Tok en tur innom Åhlens og kjøpte noen små knagger, passet utmerket og måtte bare ut med 38kr. Eneste negative er at de festes med sugekopper og ser jo ikke like fine ut. Kan evt. skrus eller festes på en annen måte, men slik er det foreløpig;

    post-54360-1241738762_thumb.jpg

  10. Ingen som kan hjelpe? evt. en fin klokke med skinn reim til rundt en 2-3000?

     

    Skagen Swiss Brushed Grey 584LSXM som du hadde tror jeg...

     

    Takker så meget for svar!

    Var innom en urmaker igår med certinaen, og han sa at den hadde litt spesiellt lenke feste som nok ikke vil passe så bra med reim. Skal titte gjennom sidene du fant fram og se om jeg kan finne noe til skagen klokka.

     

    Forøvrig, noen som vet hva klokker med fritt innsyn i innmaten til klokken heter? evt. noen stilige modeller å vise til?

     

    Edit: Lest flere steder at Skagen klokken har 27.41mm bred lenke, kan det stemme? har ikke noe å måle med her.. Noen sider med tykkere reimer enn de som ble vist ovenfor eller er det utenfor standarden? De hadde en reim på 28mm på den ene siden, men den var ikke spesielt pen:(

  11. Hei

     

    Har en Certina Type X-02, som jeg har hatt i 6 år nå. Har lyst på en klokke med lær reim, men vet ikke helt om denne klokken kunne passet til det. Tenkte jeg da kunne spørre klokke ekspertene her hva dere syntes!

     

     

    Certina Type X-02 538.7181.42.56 CHRONOGRAPH

     

    53871814256.jpg

     

    Kan det passe med lær reim på denne klokken? kom gjerne med forslag og linker om dere har det. klokken er helt orginal, så er lik som bildet.

     

    Har forøvrig også en Skagen Swiss Brushed Grey 584LSXM

     

    41jsyGJR-yL._SL500_AA280_.jpg

     

    Litt mer 'pen' klokke, men evt. om det kunne passet bedre med lær reim på denne?

     

    Takker for svar!

     

     

    Ingen som kan hjelpe? evt. en fin klokke med skinn reim til rundt en 2-3000?

  12. Hei

     

    Har en Certina Type X-02, som jeg har hatt i 6 år nå. Har lyst på en klokke med lær reim, men vet ikke helt om denne klokken kunne passet til det. Tenkte jeg da kunne spørre klokke ekspertene her hva dere syntes!

     

    Certina Type X-02 538.7181.42.56 CHRONOGRAPH

     

    53871814256.jpg

     

    Kan det passe med lær reim på denne klokken? kom gjerne med forslag og linker om dere har det. klokken er helt orginal, så er lik som bildet.

     

    Har forøvrig også en Skagen Swiss Brushed Grey 584LSXM

     

    41jsyGJR-yL._SL500_AA280_.jpg

     

    Litt mer 'pen' klokke, men evt. om det kunne passet bedre med lær reim på denne?

     

    Takker for svar!

  13. http://www.tv2nyhetene.no/snop/article2671159.ece

     

    Dere får bare starte å ta tilbake med samme mynt. Står folk feilparkert, er det bare å taue bilen bort.

    Artig liten sak det der, men han brukte dog en egen bil til å skremme bort turgåere. Om han hadde skadet noen av bilene hadde han endt opp med erstattningskrav. Så ikke at det stod noe om borttauing annet enn i en av kommentarene under artikkelen, og dette virket heller ikke veldig seriøst skrevet. Så om noen har egne erfaringer, lovverk eller noe jeg kan kontakte ang. dette hadde det vært supert. Har vært hos det lokale politiet, men de visste fint lite om saken og anbefalte bare å ansette et p-selskap til å ta seg av saken.

  14. Jeg kjenner ikke til lovverket, men mange forretninger skilter parkeringsplassene sine f. eks. med "Parkering kun for kunder hos XXXXXX og maks 1 time. Borttauing skjer uten forvarsel (og for eiers regning)." Deretter kan dere gjøre en avtale med et privat inntauingsselskap, men som sagt vet jeg ikke om det må gjøres mer forarbeid mtp. regelverket. Parkeringsplassen er deres, mens eiendommen som eventuelt taues vekk tilhører andre.

     

    Glemte og nevne det, men vi har et slikt skilt hvor det står at det er gratis for kunder og arbeiderne i bygget og at uvedkomne vil bli tauet bort om noen skulle bryte dette. Det virker for meg som det bare er en avskrekker, og at de i styret ikke er sikker på om de har lov til å gjøre det. Noe som vet om man man har lov til å taue bort biler som er 'feilparkert' på eier sin regning når man har satt opp skilt om det, evt. gi de en bot av noe slag? isåfall har jeg noen morsomme uker i sikte^^

     

    //B.C.R.

  15. God dag!

     

    Mulig denne skal i juss, men prøver her først.

     

    Jeg jobber i en bedrift som er i et bygg eller sameie som det kalles sammen med en del andre bedrifter og enkeltforetak. Vi har en av de to gratis parkeringene i dette tettstedet, og har da problemer med folk som kommer og parkerer her og går andre steder. Resultatet er da at kundene som egentelig skal hit må gå andre steder og betale for å parkere da det blir fort fullt. Vi har skilt hvor det står at det er gratis for kundene og arbeiderne i bygget til den gitte adressen og at uvedkomne vil bli borttauet.

    Ledelsen i sameiet har meget lyst til å slippe å måtte benytte seg av p-selskap, da de vil at deres egne kunder/gjester skal få parkere gratis.

     

    Så spørsmålet blir da hva dette sameiet kan foreta seg mot uvedkomne gjester som parkerer og går andre steder? Vis gjerne til lovverk eller saker som kan omhandle private parkeringsplasser.

     

    //B.C.R.

  16. Takker for svar:)

     

    Ville tro at å trene bryst vill fungere hvertfall til en viss grad, men jeg føler at mine brysvorter henger en del etter med å stramme seg opp i forhold til forbrenningen av fett/utvikling av muskler. Sitter på jobb for øyeblikket, så kan komme med bedre bilder når jeg kommer hjem, så kanskje det hele blir mer klart.

  17. Hei, lurte på om det er noen spesielle ting man kan gjøre for å stramme opp brystvortene, eller om det bare kommer ettersom man trener opp brystet? Har vært litt lubben, men begynner å komme på rett kjøl, men føler jeg fortsatt ser ganske 'chubby' ut da brystvortene bare er 'avrundet'.

     

    om det hjelper så føler jeg har litt bedre enn dette;

    manboob-thumb-400x323.jpg

     

    men vil stramme opp mot dette;

    156_fitness_tip.jpg

     

    Så noe annet enn trening som kan hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...