Gå til innhold

Granca

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Dager vunnet

    11

Innlegg skrevet av Granca

  1. Jesuserkonge skrev (2 minutter siden):

    Det høres jo ganske banalt ut. Men Bibelen lyver ikke. 
    Bibelen forteller oss at:

    «Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For da vil menneskene være egoistiske, glade i penger, fare med skryt, være overmodige, snakke stygt om andre, være ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten respekt for det hellige, ukjærlige og uforsonlige, fare med sladder, mangle selvbeherskelse, være rå, likegyldige for det gode, svikefulle, oppfarende, innbilske. De elsker lystene høyere enn Gud.»
    ‭‭2. Timoteus‬ ‭3‬:‭1‬-‭4‬ ‭N78BM‬‬
     

    Ville sagt dette var ganske korrekt med dagens samfunn gitt.

    Bibelen, faktisk. Alt som står i Asbjørnsen og Moe er MINST like sannsynlig. Man er nødt til å være en dåre for å være religiøs.

    • Liker 4
  2. Valmeth skrev (6 minutter siden):

    Vil noen foreslå en sosial hobby? Begynner å bli lei av å bare holde på med ting alene. Det har også gjort meg så fantasiløs og  umotivert for alt mulig at jeg greier ikke komme på ting selv lenger. Følger liksom bare den daglige rutinen.

    Tror mange har det sånn. Selv spiller jeg golf, og det er veldig sosialt. Kanskje frisbeegolf kan være noe? Hvor bor du? Er vel forskjellige muligheter i de forskjellige delene av landet.

  3. Villans20 skrev (52 minutter siden):

    Mye penger.

    Han har et enormt forventningspress på seg.

    Vi får nå se da. Kanskje han innfrir, kanskje ikke. Que sera, sera. Snart begynner moroa, forhåpentligvis med fulle tribuner. Man gleder seg, og håper Manu faller totalt igjennom. Tør ikke be om mer.

  4. Såvidt over 40.000 igjen til 3,7. Antagelig en god del færre, med etterregistreringen. Men i dag skjer det, ja. Uansett er nå pandemien redusert til noe som er mindre farlig enn influensa nå. For unge og/eller vaksinerte, ja. Antivaxxerne kan takke seg seg og sin egen stupiditet hvis det går dem ille.
    Min andredose ble fremskjøvet med 3 uker nå. Får den fredag den 13... I Trondheim. Vi kommer til å komme langt med andredosene bare i inneværende måned, når alle ''storbyene'' kjører på for fullt igjen.

    • Liker 1
  5. Det absolutt eneste fornuftige vg kan gjøre med hensyn til vgd, er jo å reversere hele prosessen. Kan nok redde noe av stumpene. Men dette skjer jo ikke. Heller fortsette mot Amerika med et skip som har fått lekkasje allerede 100 meter fra havna, enn å returnere og fixe båten.

×
×
  • Opprett ny...