Gå til innhold

slettmegplss

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slettmegplss

  1. Så vidt jeg vet funker det kortet på all kollektiv trafikk i Oslo og Akershus

     

    EDIT: Og er du usikker så prøv, koster ikke mange kronene for buss i Oslo uansett

     

    Takk for svar. Er det jeg også har hørt. Tar det for god fisk og prøver jeg ;D

  2. Hvorfor skjer dette HVER gang en ny bruker kommer inn i denne tråden?

     

    Edit: Det var ikke sånn før. Tror jeg.

     

    Grunnen til at dette skjer er at dere har dannet dere en inn-gruppe som er opptatt av å hevde sin

    suverenitet på bekostning av andre. Du så at hun mistolket ...strengt tatt alt dere sa men likevel måtte

    du lage en konflikt ut av det. De andre som er faste postere var også flinke til å opprettholde en

    arrogant holdning mot henne. FY SKAMME SEG :)

  3. Hvor høy er du?

     

    Jeg har Mission bindinger, vet ikke om det er stilen du snakker om nå ellr?

    Synes de hadde passa perfekt til det brettet, og hvis du snakker om skruene ol. passer så gjør de det...

     

    Dette er et all-around brett ja... :)

     

    Jeg er ca 1.89cm. Jeg er litt uerfaren på å kjøpe brett, da jeg kjøpte det av søskenbarnet mitt

    som satt det opp for meg. Det jeg mente med spørsmålet om bindingene passet til brettet var

    vel mer om det var gode bindinger for å kjøre all-around med.. om det har noe å si da :)

     

    Setter pris på svaret! Gleder meg som en unge til å prøve et nytt brett!

  4. Hei.

     

    Jeg skal skaffe meg et nytt brett, bindinger og sko... vet det ikke er sesongen for det nå men

    mitt gamle brett faller fra hverandre. Tenkte jeg skulle ha meg et "Burton bullet" brett, B80061071_F.jpg__[stort].jpg.

     

    BULLET 64

     

    Surface-to-air anarchy for big-footed riders.

     

    From park and pipe to bottomless pow, the Bullet™ revolutionizes the way riders see the mountain. Unlike typical wide rides, the Bullet’s nose is slightly wider than the tail. This shape lets you ride like a bat out of hell with accelerated edge-to-edge response and more deep snow float. Get fresh tracks all morning, lap the park after lunch, and still have loot left over for lift tickets the next day.

     

    Dette tolker jeg som et slags freeride-brett.. eller tar jeg feil? Det er i alle fall typen brett jeg er ute etter :)

     

    Har to andre spørsmål angående kjøpet som jeg håpet dere kunne hjelpe meg med:

    Passer mission-bindinger og ruler boots sammen med dette brettet? Tenkte jeg skulle ta alt fra burton da jeg får 15% rabatt på alle varer dersom jeg bestiller bindinger, brett og sko sammen. Og hvilken lengde burde jeg ta som er 90kg? 156-159?

  5. edit:
    DERJA! Der har du troen! Fortsett med det!

    Tenkte jeg skulle forklare deg noe du tydeligvis ikke er klar over. Om en lider av depresjoner er det ikke nok å reise seg, riste litt på kroppen, slå seg selv litt i fjeset og tenke "Neida, alt går så bra, jeg skal fikse dette". Depresjon er en lidelse som tærer noe jævlig på og den sitter og lurer i bakgrunnen uansett hva en foretar seg. Sitte med venner, se på tv, være med familie, brått er depresjonen over deg som en hauk over en uviten mus. Det er en grunn til at folk går til psykologer eller leger for å få hjelp/piller for å "bli kvitt" den.

     

    Som du sikkert da forstår hjelper det ikke å ha tro på seg selv, for før eller siden kommer depresjonen og dreper all selvtillit og selvinnsikt en har klart å bygge opp. Det blir som å gå på kampsport i 10år, føle seg kjempedyktig, godt trent, kongen av gata, men da det virkelig gjelder kommer knyttnevene og knuser deg i bakken likevel. En er ganske forsvarsløs mot depresjon, og det er lite som hjelper. Ihvertfall på lang sikt.

     

    Derfor synes jeg du burde få litt kunnskap om folk og lidelser før du legger ut slik du holder på med. Kjenner du bazukh? Ikke det? Nei, det gjør jeg. Jeg vet at hun er et sterkt menneske, med en sterk og fantastisk personlighet. Jeg vet at om jeg ikke kjente henne noe særlig og tilfeldigvis møtte henne på gaten ville jeg trodd hun hadde hele verden i sin hule hånd. Jenta er kjempe smart og vil ikke ha noe problem med å oppnå det hun ønsker. Men om en ikke har verdens beste psyke hjelper slikt ufattelig lite.

     

    Beklager at jeg dro opp dette temaet igjen Alastor, men jeg følte dette måtte ut.

    9389062[/snapback]

     

    Å, din helt. Måtte trolle meg tilbake for et svar, hva? Kjenner du meg? Ikke det? Nei, det gjør jeg. Hva vet vel du om mine kunnskaper angående depresjon og lidelse? Og den nydelige metaforen din er latterlig, etter å ha trodd at han var så god og kongen av alt så legger han seg ned og gråter etter å ha blitt knust i bakken og mister all selvtillit? Jeg er mer fan av typen som reiser seg igjen og trener enda hardere. Det hjelper alltid å ha tro på seg selv, det å si at det ikke hjelper er det dummeste som finnes.

  6. Alvorlig talt. Det der er så skinnhellig av deg. Hvordan vet du at vi ikke prøver? Det er så teit at bare fordi du har gravd deg opp av søla så skal du begynne å rette på andre som fremdeles er her nede. Forventer du at det skal være gladposter her? Dette er faktisk deppetråden.

    9382891[/snapback]

     

    Siden han har gravd seg opp fra søla kan han kanskje gi deg råd siden han har erfaring? Synes det heller burde vere en "oppmuntring-tråd" der dere deppere kan støtte hverandre og gi råd, ikke sitte og whine.. det ordner jo veldig lite. Skal heller ikke dra alle over med en kam, siden det er mange her som faktisk har gode grunner til å vere deprimerte..men desto bedre med en oppmuntringstråd.

  7. Rofl!! Vet ikke hva du har gjort for å få slik et angstanfall, men dersom du tenker slik om deg selv så kommer du til å fortsette å fucke opp! Ha litt tro på deg selv <3<33333<

    9378416[/snapback]

    lol, fakk deg :)

    Gidd å lat som du har peiling, virkelig.

    Angstanfall, my ass. Det kalles depresjon, lille venn.

    9381160[/snapback]

     

    DERJA! Der har du troen! Fortsett med det! :thumbup:

  8. "Det kom noen inn i klasserommet vi ikke liker"

    Så fniste de  :thumbdown:

     

    Hahahaa, noen VI ikke liker! Samhold gjennom felles mobbing? HAHAHA, Går du på barneskolen? For en gjeng!! Gi dem en ekstra god skulder i gymtimen! :thumbup:

     

    Selv har jeg et litt sånn halvveis nerde-image. Før tysklæreren hadde komt til tysktimen, skjedde det noe artig ja...

    -"Det skal være et sånn slags ruskurs i helga...," sa X.

    -"Ja, jeg hørte at det bare var to eller noe som hadde meldt seg på?" sa Y.

    -"Jeg tror kanskje jeg skal melde meg på, da," sa X.

    Så spurte jeg:

    -"Hva for slags ruskurs? Hva slags rus skal de ha om der?" spurte jeg.

    -"Drikking og-" sa X før Y avbrøt:

    -"Ikke noe DU trenger å bry deg om, for du kommer aldri til å trenge å vite noe om det uansett smile.gif " som om jeg er for dum til slikt, jaja, han her er jo av den "KULE" typen (og dere skjønner hva jeg mener med det).

     

    Haha! Du skulle gjentatt hva Y sa med pipende stemme :D Sånne fortjener å få slengt dritt tilbake, rofl :D "*pipe* ikke noe DU trenger å bry deg om"

  9. Jeg er lei av å være min egen verste fiende, rett og slett.

    Jeg er lei av at jeg skal bekymre meg for mye, ødelegge og sabotere for meg sjøl.

     

    I'm a fuck-up. Og jeg blir nok aldri å fullføre noe som helst.

    Jeg kan likesågodt gi opp med en gang.

    9374127[/snapback]

     

    Rofl!! Vet ikke hva du har gjort for å få slik et angstanfall, men dersom du tenker slik om deg selv så kommer du til å fortsette å fucke opp! Ha litt tro på deg selv <3<33333<

     

    Stubbekropp, hva faaaaaaaaen er det der? Spurte du hun dama om hvorfor de dro? Jeg aner ikke, men det må ha vært noe de skulle, finnes ikke en så stor samling med idioter på et sted:O

  10. Nå trekker du mange sluttninger jeg ikke føler du har noe grunnlag for.

    Muntlig kan han da like greit trene med noen få som med mange, holder med en som er flink i f.eks engelsk for at han skal få trent engelsk.

    Samme gjelder sosiale antenner, så lenge han omgås en liten samling med varierte folk, er det ikke noe som tilsier at han trenger å bli sosialttilbakestående.

    Skolen er det greit å lære seg å snakke svada ja, og jobbe greit i gruppearbeid, noe som blir mer og mer vanlig å benytte seg endel av.

    Skolen er ikke positiv for alle, det går ikke an å bare si "nå må jeg bestemme meg for å glede meg til skolen" også blir alt ok. Men ja, folk flest vil dra nytte av nye venner og mennesker å ha kontakt med.

     

    Poenget mitt er at dette må være et valg som er opp til han, det skaper lite annet enn problemer for fyren om andre tvinger et valg på han som han ikke ønsker.

     

    Men nå drar vi hele tråden bort ifra hva den egentlig er tenkt som tror jeg, kunne vært et interesant emne å tatt i en egen tråd, sikkert ikke bare vi to som har meninger om det.

    9326058[/snapback]

     

    Å si: "Nå må jeg bestemme meg for å glede meg til skolen" er et steg i riktig retning.

    Og som du sier er dette et valg opptil han, hva jeg skriver her kan han enten ta som råd eller dritt som han ikke bryr seg noe om. Jeg håper for all del ikke at han føler seg tvunget til å ta valg andre skriver om på et forum!

     

    Grunnen til at han lar muntlig karakteren gå i stå er ikke fordi han er redd for å snakke engelsk med individer, men fordi han er redd for å åpne munnen i klassen.

    Han liker å være skjult bak i klasserommet, og blir ikke hørt... noe jeg hadde sett på som et problem ivertfall. Dersom han ikke vil bli kjent med nye folk så får jo det være, men det er ikke akkurat en helt normal sosial intelligens det imo, selv om han ikke er tilbakestående sosialt sett. Skal ikke være negativt å møte nye mennesker, selvom man kanskje kan møte på feil fyr (en som er ganske drittsekk, noen er det bare.)

     

    Ja, vi drar dette bort fra den DEILIGE posten det egentlig skal være, og vi skriver om ham som om han ikke er tilstede. Synes han burde få svare selv egentlig, selvom det er mer off topic. Nå drar jeg til sengs KOS :))))

  11. Enig i mye av det, at han må selv komme seg ut blandt folk om han ønsker å møte nye folk. Men det jeg prøver å si, er at det ikke er noe galt i å ikke ønske å være veldig sosial. Folk bruker asosial som en sykdomsbetegnelse, noe det ikke er.

     

    Sosialeantenner er det alltids godt å utvikle, men trenger ikke være på byen hver helg for å gjøre dette. Og det er folk som deg (ikke noe personlig) som gjør at han må komme med unnskyldninger, da dere ikke respekterer han for de valgene han selv tar. Jeg ser ikke noe galt i hva han gjør om han trives med det, om han egentlig ønsker å være ute blandt folk, men ikke tørr/orker/klarer, da er jeg enig i at det er et problem, om ikke, la han være i fred.

    9325767[/snapback]

     

    For meg virker det som om han har et problem ja. Han vil ødelegge muntlig-karakteren sin og forberede seg på et langt år på grunn av ingrodde sosiale-antenner. Når han er på skolen må han lære seg å være sammen med de andre, for om ikke så kommer han til å se tilbake på det skoleåret som dritt og lide unødvendig. Nei han trenger ikke dra ut hver helg, det er mye annet han kan finne på for å utvikle sosiale antenner. Syns han heller burde være positiv til å dra på skolen og bli kjent med nye potensielle venner. Dersom han liker seg best alene kan han jo selvfølgelig være det, men ikke slik at han gjemmer seg for folk.

  12. Tror du at du kommer til å ha folk rundt deg 24/7? Alle liker å være alene iblant, men det er ikke sundt å sitte alene hele tiden enten du tror det eller ikke. Har du prøvd å være "hyper-sosial" og funnet ut at du ikke liker det? Om du har, så vil jeg vite hvorfor du ikke likte det.

    9325442[/snapback]

     

    Ikke for å svare for han, men hva i alle dager får deg til å mene at han burde forklare seg for deg? Vet at tonen du bruker kanskje ikke er ment sånn, men jeg oppfatter det noe dømmende. Og nei, man bør ikke være isolert hele tiden, men for noen, er det bedre å være i fred meste av tiden, og heller være sosial i kortere perioder.

     

    Håper du ikke mener det er noe galt med dette.

    9325538[/snapback]

     

    Jeg vil at han skal forklare seg for meg fordi jeg er interessert. Dersom han ikke vil det så er det greit for meg. Ja, tonen er ment dømmende.. det virker som om han vil være en asosial fyr og bruker alle slags unnskyldninger for å være det. Jeg synes personlig at alle har godt av å kunne lære seg å være sammen med andre mennesker siden det er en meget viktig egenskap. Skal vedde på at han før eller siden når han sitter alene og finner "roen" sin at han skulle ønske han var ute og møtte den personen han har så lyst til å møte og dele tiden sin med. Folket kommer ikke til å komme til han, han må komme seg ut til folket :p

  13. Første skoledag gikk rett i dass.

     

    Startet med at jeg møtte noen kjente på skoleveien og snakket med dem helt til vi ble delt inn i forskjellige klasser. Selvfølgelig hadde jeg vært dum nok til å velge idrett som ingen andre hadde valgt. (Tok grundig feil da jeg trodde jeg ikke ville i klassen med noen jeg kjente fra før =/).

     

    Kjennte absolutt ingen jeg begynte i klasse med og fikk ikke ut et eneste ord.

     

    Klassen var sånn her: Håndball bertejenter (hjelp =/), håndballgutter, "outsidere", 17-18åringene (problembarn) og meg til slutt som ikke hadde noe til felles med noen.

     

     

    Og så måtte vi si hva vi drev med på fritiden omtrent og jeg var kjempeflau og pulsen var "farlig" høy. Og så måtte vi gjøre sånne dumme "bli kjent" greier hvor vi skulle tegne noen regler sammen og jeg bare satt der og så ned i bakken med min egen medlitenhet. Og selvfølgelig måtte noen jenter være så "care" at begynte å spørre om hvilken skole jeg kom fra noe som jeg så selvfølgelig bare var for å være hyggelige selv om de ikke kunne brydd seg mer. Og så flau som jeg så så jeg en annen vei med en gang jeg svarte.

     

    Og selvfølgelig er det en utflukt som klassen skal på som jeg absolutt ikke har lyst til å gå på siden jeg ikke kjenner noen og det ville bare vært stusselig.

     

    Nei tror ikke jeg er skapt for dette samfunnet :(

     

    Heldigvis bytter jeg til en almenn klasse hvor jeg kjenner folk, men de gidder jo ikke gjøre noe på fritiden med meg så blir vel å sitte inne forand pc og trene litt i 3 år fremover eller ut hele livet =/

    9320594[/snapback]

     

    Jaja. For meg virker det som om du er ganske normal, bortsett fra at du er altfor selvkritisk, negativ og pinglete. Du burde finne ut om du virkelig vil gå idrett eller ikke, basert på hva du innerst inne mener... ikke tenke på at du ikke vil gå idrett fordi du ikke har lyst til å dra på ekskursjoner, for det er bullshit. Må bare gutse på og tørre å bli med på ekskursjonene det er en ekstremt bra måte å trene på å være sosial på. Dersom du virkelig vil gå allmenn, og ikke fordi du er redd for de andre folkene på idrett så kan du selfølgelig gjøre det men det er din avgjørelse. Hvorfor valgte du idrett i utgangspunktet? Fordi du er interessert i vekttrening? Ekskursjonene på 3 dager er ikke farlig for treningen, det går an å ta en pause en gang iblant. Jeg trener veldig seriøst selv, og når jeg var i militæret var jeg på en ti dagers vinterøvelse med dårlig tilgang til mat. Musklene "husker", de kommer tilbake meget fort og du blir ikke pingle av en 3 dagers ekskursjon. Tror du bare har godt av å tenke på noe annet en liten stund.

  14. Det er kjempemye som passer, men jeg vet ikke helt

     

    Jeg har alltid vært sånn i grunn.

    Etter at jeg har gjort noe sosialt trenger jeg en laaang pause for meg selv, det virker som "lading" for min del.

    Jeg liker meg best alene med mine tanker uten at noen andre snakker til meg.

    Da kommer liksom "roen" over meg, når jeg har tenket nok.

    Om jeg ikke får være alene for meg selv blir jeg nesten litt gal til slutt

     

    Men jeg ønsker og finne en annen likesinned som jeg kan være med, som har det likedann.

    JEg trives best alene, eller med EN annen.

    Eller med et stort publik, det er lettere en en gruppe.

     

    Og jeg har ikke troen på at jeg kan "Kurerers", for jeg har slått meg til ro med; "Dette er den jeg er"

    Ligger i mitt vesen, det er litt grunnlag for hvem jeg er

    9324676[/snapback]

     

    Tror du at du kommer til å ha folk rundt deg 24/7? Alle liker å være alene iblant, men det er ikke sundt å sitte alene hele tiden enten du tror det eller ikke. Har du prøvd å være "hyper-sosial" og funnet ut at du ikke liker det? Om du har, så vil jeg vite hvorfor du ikke likte det.

  15. Yey, drittvigo sier jeg begynner 9, mens "hjemmesia" til skolen sier 10... Hvilken skal jeg stole på :( . Som om jeg ikke er stress anok fra før...

    9317044[/snapback]

     

    Ta med deg et FHM blad og møt opp klokka 9

     

    Min første sosiale event på 10 år i morgen dere...

    Og hva er så det?

    Se på de andre i klassen drikker øl...flott, men jeg holder meg til Urge jeg

    9317485[/snapback]

     

    Hvorfor depper du over det?

  16. Du vet ingen ting, nei :p Espen er Espen_Pai som skal tilbake til Oslo for å jobbe. Møtte han for første gang i går :p Så han er ikke typen min... (enda)...

    9315437[/snapback]

     

    Det var det jeg skulle tippe etterpå. Dersom du ikke bor mitt ute i gokk så kan du jo reise og møte ham en helg iblant? :D:D:D:D:D

  17. Takk for et bra innlegg "DR. Phill", var motiverende å høre.

     

    Har drevet met kickboxing før og alt mulig annet fra fotball til korps, men jeg er ikke noe fan av lagsporter derfor driver jeg ganske seriøst med vekttreningen og har fått kjempebra resultater. Men det er jo ikke så veldig sosialt :)

    9315272[/snapback]

     

    Hihi, jeg pleier å støte på de samme folkene på treningssenteret ganske ofte så blir litt prating ettervert :p

    Dersom du kan å spille fotball kan du jo spørre med folkene om å spille en gang iblant? Lagsporter er veldig sosialt, men er ikke så greit om man ikke er vandt med å spille i et lag :S

  18. Tingen er da at han muligens vil bli vekk kjentfolkene, komme seg vekk?

     

    Tror han heller burde prøve å bli bedre kjent med dem jeg, siden han har et utgangspunkt med dem og siden han skal vere med dem i tre år :p

     

    DNA, skaff heller en positiv instilling til imorgen! :) Kan tenke meg dere kommer til å drive med "bli kjent" stuff med hverandre siden det er ny skole du skal begynne på? Trenger bare å være hyggelig, og ikke være så redd for å spørre folkene om ting så har du noe å prate om :) Hva de har gjort på i sommer og ta det videre derfra. Siden du er lei av dataen kan du vel prøve deg på nye hobbyer? Vekttrening er bra, driver med det selv =) Kampsport, lære å spille et instrument...vet ikke jeg :p Bare å prøve alt mulig og se hva du liker. Prøv å finn sosiale hobbyer slik du kan "trene" litt på å prate med folk :D

     

    JEG ER DR. PHIL!

×
×
  • Opprett ny...