Gå til innhold

bat-fan

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bat-fan

  1. Pallehysa skrev (4 timer siden):

    Ganske ironisk, når Sony gjorde akkurat det. Både Nvidia, AMD, og no Microsoft, prøver sine egne løysinger, dog er det kun software løysinger, for å maksimere bandbredde. Ein slags "bypass" for å flytte arbeidsmengda fra CPU til GPU.

    Dessuten må spel være programmert for å støtte dette. Nåke PC spel ikkje gjer endå. PS5 spel derimot.....

    Hva er det din elskede PS5 kan som ikke har vært mulig i flere år på PC?

  2. Ghost pirate LeChuck skrev (På 16.6.2021 den 23.27):

    Gud bedre.... lar en youtubers mening styre tankene sine, en video som har nesten halvparten så mange downvotes..  Og hva i huleste har dette med Elden RIng å gjøre, et spill du vet veldig lite om akkurat nå?
    Vet du hvordan spillet blir , selv om man har en hest å ri på? Enlighten us. Tråkket en hest deg på tærne da du var liten? 🤔
    Du er meg en fin en Mister positiv.. 
     

    Videoen ble dislika fordi den SJW infiserte kulten vi kaller Twitter fikk tak i den. Men sannheten er at gaming dør. From software dør også. Sekiro var veldig klart mye mer Casual enn souls spilla, og når de adder open world er jeg redd for at Elden ring ender opp som det siste dynasty warrior spillet. 

  3. Ghost pirate LeChuck skrev (2 timer siden):

    Positiviten din lenge leve 🤣

    Skulle ønske jeg hadde det, men gaming dør og "gamere" dreper henne. https://www.google.no/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DTV50hP-LenI&ved=2ahUKEwiz6cGuyZnxAhXm-ioKHVqaBMMQwqsBegQIBhAB&usg=AOvVaw0BNQueqkmn_gNDnMs4PJUf

    Han sier alt jeg mener om situasjonen. 

×
×
  • Opprett ny...