Gå til innhold

observatør

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av observatør

  1. krikkert skrev (3 timer siden):

    Det er ingen egen bestemmelse om dette temaet spesifikt. Man må falle tilbake på regelen i burettslagslova § 5-11 første ledd: 

     

     

    I tillegg må naturligvis ordensreglene følges, uavhengig av hvor mange som bor i den enkelte bolig. 

    Takk for svar,ja det er vel dette en da må følge siden vi ikke har noen regel på antall voksenpersoner i en liten bolig. 

  2. Matawa skrev (På 2.2.2020 den 17.08):

    Takk for alle svar. :) Da står vi på vårt og ser hva som skjer. 

    Skriv at forliksrådet blir neste,om du ikke får tilbake det du mener er korrekt dep.beløp! Opplevde en gang løgnaktige beskyldninger ang. noe som var istykker før jeg flyttet inn,og som jeg ble beskyldt for å være ansvarlig for ..pluss masse terror,ved å tråkke rundt i leilighet da jeg var bortreist uten tillatelse -dama var ekstrem og hadde store problemer.Sendte et bra skrevet brev,med at neste var forliksrådet (hun visste jeg hadde rett) da kom det raskt svar,at depositumet skulle tilbake til meg i sin helhet.Hun var så desorientert at hun betalte litt for mye til og med.Den summen tok jeg som tort og svie.

    Lykke til! Gi aldri opp med uredeligheter.

  3. Lurer på dette med antall medlemmer i husstanden i borettslag leilighet også,altså selv om familien kjøper boligen selv.Det har blitt et stort problem med små leiligheter,der det flytter inn alt for mange enn det boligen er beregnet for.Dette skaper ofte unødvendig mye støy for naboer som bor rett under og på sidene.

    Om det ikke er noen lov/regel for dette,så burde det komme en. I noen kulturer er dette mer normalt og vanlig,enn det som passer inn i tradisjonell norsk kultur,og kultur krasj lager bare unødvendige misnøye og splittelse i f.eks. en boligblokk,boligkomplekser. 

×
×
  • Opprett ny...