Gå til innhold

honner

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av honner

  1. Har som overskriften tilsier D-Link og et nettverkskort med usbtilkopling. Problemet er todelt. Har oppdatert firmwire og trådløsenheten. Den stasjonære maskinen fungerer stabilt og alt såre vel. Problemet er nå som eg har fått meg en bærbar til så blir det fryktelig ustabilt. Som regel får eg kun være oppe på en maskin om gangen. Det virker som den ene maskinen ikke finner nettverksadressa?? Har satt opp routern med wepkryptering.

    Noen som har bedre peiling enn dumme meg??

  2. Er det sånn at du åpner det fra inni bilen eller noe slikt?

    5281372[/snapback]

    Nei! Når jeg låser døren så låses bensinlokket samtidig ved at en slags splint skyves på plass. Når dørene er åpne er det bare for meg å dytte på bensinlokket for å åpne det. Så låsemekanismen fungerer sammen med fjernstyringa til resten av dørene. Nå er denne funksjonen ødelagt, så jeg lurte på om noen her vet om det bare er en fjærmekansime eller noe og hva det evt. må koste....

  3. Vil anbefale og få noe som passe spesifikk til din bil, og ikke noe universalt som fra f.eks. biltema. :)

    5260997[/snapback]

    Det er snakk om låsen til ytterlokket på en Audi A6. Det er altså selve låsemekanismen som er ødelagt. Lokket er helt inntakt, men den mekanismen der selve lokket låses sammen med bilen er ødelagt. Vet ikke om det er et fjærsystem, magnet eller.......?

  4. sliter med akkurat det samme.. men fikk det til sist gang, men nå husker jeg ikke hvordan.. kan det ha noe med driverne å gjøre tro?

    5029855[/snapback]

     

     

    Har datamaskin ca 16 meter fra tv, så må bruke lange kabler. Derfor tenkrte eg at eg skulle prøve med den eg hadde. Har 3 scartinnganger i tv, og det viste seg som noen av dere sa at de var ikke aktivert for s-video. Takk for gode svar og respons.

     

    Æ e hd-ready!

  5. Har akkurat invistert i plasmatv og ville kose meg med noen hd-klipp fra pc for å sjekke kvaliteten. Problemet er at alt blir svart/hvitt på tv. På min gamle crt var det farger. Bruker forøvrig en lang kabel med scart inn på tv. Noen ideer på hva eg kan gjøre??

  6. Om ditt vanlige forbruk av minne ikke går over eller ligger tett oppunder 1GB RAM så er det best å ikke oppgradere.

     

    For det første sparer du deg for en unødvendig utgift. Og som endrebjorsvik89 skriver så risikerer du at alle minnebrikkene dine vil kjøre på en lavere MHz.

     

    Var det noen spesiell grunn til at du fikk lyst til å oppgradere?

    Hadde bare noe penger på lager, så eg lurte bare på om dette kunne være en god investering:)

  7. Har tre ramporter og har fra før av 2*512 brikker twinmos pc3200 ddr-dimm. Går det greit å kjøpe 1*1024 rambrikke å putte inn uten at det blir problemer? Og vil eg merke noen forskjell med dobbelt så mye ram?

     

    Hilsen uvitende....

  8. Hei!

     

    Jeg har problem med at maskinen låser seg ofte i enkelte spill når jeg benytter dette skjermkortet. Jeg har prøvd mange forskjellige drivere men maskinen låser seg av og til likevel. Har benyttet et gammelt GeForce 2MX kort for å se om problemet da oppsto, noe det ikke gjorde.

     

    Jeg lurer på om andre har hatt lignende problemer med akkurat dette kortet?

     

    Mvh

    Sempai

    Hadde nøyaktig samme kort inntil noen mnd siden. Prøvde alt som gikk ann å prøve med nye drivere, mer kjøling osv uten resultat. Nå vet ikke jeg hvor du har kjøpt kortet ditt, men jeg tok kontakt med MPX som eg hadde kjøpt kortet hos, og fikk beskjed om å sende det inn. De fant ikke feil på kortet, men siden eg hadde hatt så mye problemer med det, og med den vanlige gode kundehandlingen hos dem sendte de meg et helt nytt 9800pro i erstatning. Bruker MPX bestandig som nettbutikk grunnet god service.

  9. Oppgrader til den siste Catalyst Control Panel og sleng begge skjemene (tv og pc) som primær skjerm. da dette er noe jeg har gjort selv. For da slipper jeg å bytte mellom dem da dette er en smule irriterende...

    Flott saken fikset seg selv!! Takk!

  10. Jeg bruker selv en S-video kabel. Gå til visning (egenskaper skrivebord -> innstillinger -> avansert) etter at du har koblet til kabelen. Da skal både monitoren og tven være aktivert, aktiver tven hvis ikke.

    visning6pu.th.jpg

     

    Sett tven som hovedskjerm (sirkelen) for at videoer skal vises på tven, ellers får du bare en svart skjerm der videoen vises. Du vil uansett ha likt bilde ellers. Du får ikke bilde på tven uten å bruke AV-knappen til tven.

     

    Hvis jeg ser på film bruker jeg 1024x768, ellers må en nesten bruke 800x600. Jeg bruker bare tven når jeg skal se på filmer når jeg bruker AV.

    Har gjort nøyaktig som beskrevet, men får ennå ikke noe bilde opp på tv????

    Nå kan jeg nå ikke kople direkte inn i skjermkortet, men bruke en annen kabel mellom som har 2 audio og to "bilde" kabler på....

  11. Jeg bruker selv en S-video kabel. Gå til visning (egenskaper skrivebord -> innstillinger -> avansert) etter at du har koblet til kabelen. Da skal både monitoren og tven være aktivert, aktiver tven hvis ikke.

    visning6pu.th.jpg

     

    Sett tven som hovedskjerm (sirkelen) for at videoer skal vises på tven, ellers får du bare en svart skjerm der videoen vises. Du vil uansett ha likt bilde ellers. Du får ikke bilde på tven uten å bruke AV-knappen til tven.

     

    Hvis jeg ser på film bruker jeg 1024x768, ellers må en nesten bruke 800x600. Jeg bruker bare tven når jeg skal se på filmer når jeg bruker AV.

    Takk så meget for svarene :D

×
×
  • Opprett ny...