Gå til innhold

eLang

Medlemmer
  • Innlegg

    556
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eLang

  1. Hei.

    Bestemte meg i går for og teste ut iPhone 5 etter nesten fire år med HTC og Android. Var overhodet ikke misfornøyd med HTC eller Android, men har lyst til og prøve noe nytt, og design messig er det vel ingen andre telefoner som kan sammenlignes. Regner med og få litt tyn fra folk rundt meg, for har jo tidligere ment at Android var bedre enn iOS...

     

    Men hva er de største forskjellene? Hva kan jeg ikke gjøre på iPhone som jeg evt kunne men en HTC? (Bryr meg lite om at Samsung gs3 laster en nettsiden 2 millisekund raskere) ;)

    Er ingen veldig avansert bruker. Ringe, instagram, tekst, aviser, Facebook,Mail og masse bilder og video...

  2. Takker for alle svar. Har akkurat installert den siste firmvaren, så jeg skal teste litt nå.

    Men suset er jo ikke der når jeg bruker den interne mic'en... ?

     

    Joda, har tenkt på den zoom saken, men synes den virker litt upraktisk. Den kan jo ikke akkurat ligge i lomma mens jeg filmer, og jeg trenger jo begge hendene til å betjene kameraet.

     

     

  3. hmm "Canon DSLR har ikke spesielt god video kvalitet" Er jo bare skryt rundt på nettet ang video kvaliteten fra Canon dslr. Men men, er jo ikke proff, blir nok bare filming av kidsa etc.. ;)

     

    Fargene og kontrast har jeg kontroll på nå. Men føler jeg ikke er i nærheten av den kvaliteten man ser på YouTube og Vimeo som er f.eks skutt Canon 7D.

     

    Hakkingen som jeg beskrev kommer vel av 24/25fps og håndholdt kamera. Ser at det forsvinner ved 50fps ;)

  4. Hei.

    Har hatt mitt Canon 7D i ett par år og er meget fornøyd med det. Men i det siste har jeg begynt å bruke video funksjonen på kameraet, men er ikke helt fornøyd med resultatet.

     

    Så jeg lurer på om det er noe jeg gjør feil...

     

    Kamera: Canon 7D, PAL, 1080p, 25fps, 1/50sec, 320ISO, Cinestyle.

    Objektiv: Canon 17-40mm f4L

     

    Så blir filene konventert til dnxhd med mpeg streamclip med følgene innstillinger: Export to quickt., Compression AVID dnxhd.

     

    Options: RGB Levels, 1080p/25 dnxhd 185 10-bit.

     

    100% quality, Unscaled, Interlaced scaling huket av.

     

    Blir så etterbehandlet i Adobe Premiere Pro CS5 hvor klippene blir satt samens, og litt kontrast lagt på ved hjelp av Fast Color Corrector. Så exportert ut som H.264 Preset: YouTube Widscreen HD.

  5. Hei.

    Har tenkt og legge inn en costum rom (insertcoin) på min htc sensation, men blir litt forvirret av en del ting. Skjønner at jeg må roote den, men hva med s-off, clockwork, permanent root osv..

     

    Har googla en del, men er fortsatt ikke helt klok.

     

    Noen som har lyst til og dele sine erfaringer, tips og metoder. (hadde hjulpet meg og mange andre) :)

  6. Hei.

    Fikk et nytt modem (zyxel) fra telenor for en uke siden, og i går kjøpte jeg meg en Htc sensation. Men opplever problemer med den på mitt hjemme nettverket. Funker greit i noen minutter, men så er den ikke på nett selv om den har fult signal. Har prøvd div innstillinger og åpent nett i modemet, men resultatet er det samme.

    Men på naboens dlink nett som er åpent virker den helt fint. Må jo da være noe med zyxel modemet?.. Jada, er klar over death grip på sensation, men det er ikke det.

     

    Kan jo nevne at den bærbare er på nett ;)

  7. Har lagt inn MAGLDR111 på min HTC hd2 men kommer ikke inn til bootskjermen. Har prøvd å holde inne on knappen som det er beskrevet her

     

    Hva gjør jeg nå? Kaste mobilen i søpla? :cry:

     

     

     

     

    Etter at du la inn MAGLDR, holdt du inne powerknappen etter at du skrudde på tlf?

     

    Edit: Lese litt nøyere, så ser jeg jo at du har prøvd det :)

     

     

    Hold inne volumknappen, så kommer du til den "vanlige" bootmenyen. Også kan du legge inn det gamle ROMet igjen. Eventuelt legge LEOIMG på minnekortet.

     

    Fant ut det med volumknappen ved en tilfeldighet;) Viste seg at jeg hadde feil rom.

    Prøvde først en SD versjon i går, og syntes den virke veldig bra. I dag har jeg prøvd 3 forskjellige NAND versjoner. Alle med Sens og Froyo. Men likte best den SD versjonen. Det er liksom det samme med de jeg har prøvd, treigt nett over hspa og litt lugging. Og så savner jeg den taskmanageren som var med i SD versjonen.

     

    Er det noen som kan anbefale en bra rom? :)

×
×
  • Opprett ny...