Gå til innhold

tronni87

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tronni87

  1. Har lagt inn flere episoder av Torsdagsklubben og Seinfeld. Nydelig bilde :thumbup:

     

    Blir nok lettere å starte på skolen nå som jeg har denne :innocent:

     

    Det høres bra ut. :)

     

    Hehe, stemmer det. Det blir nok mye lettere å starte igjen på skolen nå. :thumbup: Når vi begynner å kjede oss, så er det bare å ta fram P2en, å finne fram en episode av blant annet Torsdagsklubben. Gleder meg. Hehe :)

  2. Har bare prøvd å konverte med middels kvalitet, men det ble ganske bra synes jeg. Må neste sjekke "high" da, må jo være fantastisk :w00t:

     

    Jepp, det må du gjøre. :) Jeg har enda ikke prøvd middels kvalitet, har bare prøvd low og high. De får sinnsykt god kvalitet ved å velge high, så det må du få testet ut. :thumbup: Det er overraskende bra kvalitet på skjermen, synes jeg. Har nå lagt inn en del musikkvideoer, musikk og enkelte episoder av Tv-Serien Family Guy. Skjermen overrasker meg stadig vekk, i positiv forstand. Det er fryd i se videoer på denne skjermen.

    Nå kommer jeg ikke til å kjede med på bussen lenger, hehe. :)

  3. Tusen hjertelig! Det funket hest :thumbup:

     

    Hvilken kvalitet er å anbefale? Er den ekstra plassen verdt bedre kvalitet på videoene?

     

    Bare hyggelig. :thumbup: Det er godt å høre at du fikk det til.

     

    Nå har jeg nettopp overført samme video med ulik kvalitet, og det anbefales å bruke high ved ”Conversion Quality”. Ingen tvil. Men det er litt opp til person til person. Jeg er en person som liker god kvalitet på videoene, og det gjør meg ingenting om det tar litt mer plass. Men det er mye smak og behag. God kvalitet på videoene innebærer færre videoer på spilleren og motsatt. Det er opp til hver enkel. Prøv å konverter samme video med høyere og lavere kvalitet, så ser du selv hva som er å anbefale. Ta for deg samme video, husk å bytte navn på den ene videoen, slik at du ikke overskriver den andre som ligger inne på spilleren.

     

    Men som sagt, ønsker du kvalitet, så må du bruke high ved ” ”Conversion Quality” og det anbefales.

  4. Hva heter det medfølgende programmet?

     

    Det medfølgende programmet heter "Samsung Media Studio 5".

    Jojo, men hvordan konverterer du filene med det programmet?

     

     

    1: Sett spilleren i USB-porten

    2: Åpne programmet Samsung Media Studio 5. Programmet er delt inn i 2 deler. PC og P2en

    3: Du kan velge mellom musikk, video, bilde og annet på ”PC siden” av programmet. Velg video.

    4: Last opp en video du ønsker å konvertere ved å trykke ”add file”.

    5: Dra filen over på den andre siden, eller trykk på pilen ”transfer to portable device”.

    PS: Husk å velge video på den andre siden (P2en sin side).

    6: Du får nå opp en konverteringsdel. Husk å legg inn codec pakken ”MyFree codec” som står øverst på denne nye siden (konverteringsdel siden). Etterpå velger du kvaliteten på konverteringen før du trykker RUN.

    7: Filen konverteres nå over til formatet .svi og legges inn på spilleren.

     

    Dette fungerer i hvert fall for meg. Håper du får det til.

     

    Lykke til

  5. Tusen takk for tipset, krizzzy :) Uheldigvis må man registrere seg i abi-forumet for å laste ned P2-profilen for BADAK - men jeg fant en alternativ link her: http://kaccuu.tistory.com/attachment/cml2145.ini

     

    Fyrte deretter opp BADAK og kjørte en 2-pass konvertering, som anbefalt i tråden. Renamet deretter fila fra .avi til .svi, kopierte over til P2en og spilte av. Videoene spilles av som en drøm :) Takker igjen for tipset, nå skal det konverteres videoer i bøtter og spann..!

     

    Hei

     

    Jeg prøvde å bruke programmet og det virket utmerket. Men jeg fikk et problem når jeg skulle kopiere filen over til P2en. Jeg fikk melding om at P2en ikke støttet filen, som jeg renamet til .svi etter å ha konvertert den.

     

    Hva har jeg gjort galt, siden du fikk det til?

     

    Ja, det har seg slik at noen få filer ikke lar seg spille av i P2en selv etter å ha konvertert dem med BADAK. Nå husker jeg ikke hva slags format de var i utgangspunktet, og har heller ikke tatt med tid til å finne ut av dette pga alle de filene på min PC jeg ønsket å konvertere har fungert med P2en. Har du fått det samme resultatet med andre videofiler du har konvertert?

     

    Går ut ifra at du har oppdatert til nyeste firmware (2.08)? Denne legger bl.a til Bluetooth handsfree-funksjonalitet samt kopiering av filer gjennom Bluetooth. Et greit tips er også sjekke YP-P2 forumet hos Anything But iPod.

     

    Hei EvilEddie. Takk for svar.

     

    Jeg har konvertert flere forskjellige typer filer, blant annet .avi og mpeg, og for meg så går det ikke an å legge disse filene inn på spilleren, etter å ha konvertert dem over til .svi. Det er jo to velkjente formater som burde kunne legge seg inn på spilleren. Du har vel også konvertert enkelte .avi filer til .svi eller?

     

    I det siste så har jeg brukt det medfølgte programmet, og det fungerer utmerket, synes jeg. Det eneste minuset er at enkelte videoklipp ikke dekker hele skjermen, men det har sikkert noe med selve videoklippet og oppløsningen å gjøre. I dette programmet har jeg konvertert både .avi og .mpeg filer og det har fungert veldig bra. Så det er litt merkelig hvorfor det fungerer med dette programmet, og ikke Badak. Hmmm.

     

    Vet du forresten hvorfor det er så mange som bruker Badak for å konvertere filene, når det går greit an å konvertere dem ved hjelp av det medfølgte programmet (Samsung Media Studio 5). Blir kvaliteten (lyd, bilde) bedre eller?

     

    Jepp, jeg har lagt inn det nyeste Firmwaren (2.08). Jeg skal sjekke siden du linket til for å se om jeg finner ut av problemet midt.

     

    Jeg har tidligere søkt på Google, og det er også andre som har hatt det samme problemet som meg, men jeg fant ikke noe svar på problemet.

     

    Takker igjen for at du tok deg tid til å svare på problemet midt.

  6. Tusen takk for tipset, krizzzy :) Uheldigvis må man registrere seg i abi-forumet for å laste ned P2-profilen for BADAK - men jeg fant en alternativ link her: http://kaccuu.tistory.com/attachment/cml2145.ini

     

    Fyrte deretter opp BADAK og kjørte en 2-pass konvertering, som anbefalt i tråden. Renamet deretter fila fra .avi til .svi, kopierte over til P2en og spilte av. Videoene spilles av som en drøm :) Takker igjen for tipset, nå skal det konverteres videoer i bøtter og spann..!

     

    Hei

     

    Jeg prøvde å bruke programmet og det virket utmerket. Men jeg fikk et problem når jeg skulle kopiere filen over til P2en. Jeg fikk melding om at P2en ikke støttet filen, som jeg renamet til .svi etter å ha konvertert den.

     

    Hva har jeg gjort galt, siden du fikk det til?

  7. Vel, eneste måten å være helt sikker på atman blir kvitt alle virus på, er å formatere, hvis du bare reinstallerer over den gamle installasjonen, vil viruset dukke opp så fort du starter et av de gamle programmene (avhengig av hva slags virus det er snakk om)

    9219055[/snapback]

     

    Jeg har formatert harddisken, eller rettere sagt stasjon C, hvor windows og alle programmene mine ligger. Altså fjernet alt innholdet på den partisjonen og så lagt inn windows på nytt. Så då er jeg ganske sikker på at viruset er fjernet, hvis jeg har hatt det. Men jeg har jo lagt inn de samme programmene igjen som jeg brukte før jeg formaterte patisjon C. Altså installasjonsfilene til programmene la jeg over på en annen partisjon, før jeg formaterte partisjon C, for å så flytte dem over til partisjon C igjen og installert dem.

     

    Så jeg er ganske sikker at viruset er fjernet, hvis jeg har hatt ett. Men jeg skulle gjerne ha fått vite hvordan jeg fjerner denne feilmeldingen. Er det ingen som har fått en slik feilmelding før?

     

    Takker igjen for tilbakemeldinger. :)

  8. Hei

     

    Jeg har fått meg ett problem. Av og til, gjerne en gang til dagen, så får jeg opp en melding som sier:

     

     

    Microsoft Visual C++ Runtime Library

     

    Runtime error!

     

    Program C:\WINDOWS\Explorer.exe

     

    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

    Please contact the application's support team for more information.

     

     

    Jeg får som regel opp meldingen, dersom jeg skal sette i gang ett videoklipp. Trykker jeg på ett videoklipp som ligger lagret på maskinen, så går det av og til fint. Men en uventet gang, når jeg forsøker å åpne ett videoklipp, så kommer feilmeldingen opp. (Alle ikonene forsvinner, før ikonene kommer tilbake igjen og alt fungerer fint) For å si det på en annen måte, så får jeg ikke feilmeldingen hele tiden. Altså hver gang jeg starter ett videoklipp.

     

    Jeg har forsøkt å søkt i Google om problemet, uten å finne en løsning. Derfor håper jeg at dere kan være til hjelp.

     

    Jeg har til og med installert Windows på nytt, for da pleier som regel alle problem å forsvinne, men denne feilmeldingen forsvant ikke. Ganske irriterende. Kan det derfor ha noe med programmene jeg legger inn etter å ha lagt inn windows. For problemet oppstår ganske fort etterpå. Etter å ha lagt inn programmene jeg bruker, så oppstår problemet. Jeg har i det siste lastet ned nye versjonen av programmer som har fungert bra tidligere (Kommer tilbake til det nedenfor)

     

    Jeg har ikke hatt problemet før, men jeg fikk problemet for ca. en uke siden. Før problemet, så oppdaterte jeg ATI driver, ad-aware SE til ad-aware 2007, adobe reader, windows sine oppdateringer og divx. Kan det ha noe sammenheng med dette å gjøre. Jeg husker når jeg lastet ned Divx 6.6, og skulle åpne filen, så fikk jeg faktisk en trojansk hest. Den var faktisk lagt inn i filen. Antivirusprogrammet Antivir oppdaget problemet, og jeg fikk slettet filen. Litt merkelig at den var lagt inn i filen, når jeg lastet ned fra deres hjemmeside. Av en eller annen grunn, så installerte jeg maskinen på nytt etterpå. Da skal i hvert fall denne trojanske hesten være vekke. I bunn og grunn så er den nok det, men så oppstår problemet med Runtime. Etter å ha lagt inn Windows på nytt, så installerte jeg på nytt de nyeste versjonene av programmene mine. Denne gangen hadde ikke Divx 6.6 den trojanske hesten i seg da jeg lastet den ned. MERKELIG. Fra og med nå, så oppstår den Runtime meldingen av og til når jeg skal prøve å spille av ett videoklipp. Har lest på nettet at jeg må fjerne Google Toolbar, men den har jeg ikke installert.

     

    Hva skal jeg gjøre? Trenger hjelp? Skyldes dette ett virus, en konflikt mellom programmer, ødelagt windows eller noe som har en sammengeheng med det å spille av ett videoklipp?

    Jeg vet ikke, trenger derfor deres kompetanse.

  9.  

    Takk for linker. Age Of Conan ser også utrlolig bra ut. Dumt at det ikke har kommet ut endå. Venter i spenning.

  10. Heisann

     

    Jeg er på utkikk etter ett spill. Ett spill hvor det er mulig å bygge en karakter. Dvs. at man er en karakter som gjør oppdrag for å få tak i penger. Penger som man kan bruke til å oppgradere karakteren slik at han blir bedre til å slåss og lignende eller til å kjøpe nye våpen, oppgradere våpen og lignende. Dere forstår sikkert hva jeg mener. Kommer dere på ett slikt spill? Noe lignende spillet Fable. Jeg liker å kalle slike spill for ”oppgraderingsspill”, men det går vel mer inn under rollespill-sjangeren/RPG?

     

    Helst ikke ett så veldig gammelt spill og helst singel-player spill. Tar også imot anbefaling til online spill.

     

    Det aller viktigste er at man kan oppgradere karakterens våpen, ferdigheter og lignende. Jeg elsker oppgradering.

     

    Takker. :)

  11. Hei

     

    I dag når jeg skulle på divxnorway å laste ned en undertekst fikk jeg ikke logget meg inn.

     

    Etter at jeg har skrevet brukernavn og passord får jeg denne beskjeden:

    "Aktuell medlemsstatus: Utlogget"

     

    Er det flere som får samme beskjed??

     

    (prøvde forresten å lage en ny konto, men fikk akkurat samme beskjed da):hmm:

    9133287[/snapback]

     

    Heisann

    Jeg prøvde nettopp å logge meg inn for å se om det fungerte og det virket utmerket. Hvorfor du ikke får det til, er en annen sak. Det må noen andre svare deg på. :)

  12. Gå i BIOS og finn en innstilling som heter Wake on LAN eller noe i den duren og sjekk om den står på enable, hvis den gjør det kan du sette den på disable og se om det har noen effekt.

    9093382[/snapback]

     

    Takk for svar. Jeg gikk nå nettopp inn i BIOS og der stod det blant annet "power on by keyboard, mouse, etc". Det stod videre at dersom jeg enabled "power on by keyboard", så ville maskinen min starte opp ved ett tastetrykk. Men den til keyboard stod på disabled, så då skal det ikke gå an å starte maskinen ved ett tastetrykk.

     

    Så det er litt merkelig. Andre forslag til problemet tas imot med takknelighet. Kan der være en fordel å oppdatere bios? Jeg har min bios allerede nokså godt oppdatert, men ikke nyeste versjon.

  13. Hei

     

    Jeg har ett litt merkelig problem. Når maskinen min er avskrudd, og jeg kommer bort i tastaturet (trykker på noen taster), så vil maskinen slå seg på igjen. Det skjer ikke alltid, bare av og til. Dersom jeg tar ut tastatur kabelen, som er koblet til USB-porten på maskinen, så vil også maskinen starte opp.

     

    Så jeg lurer på hva som kan være galt. Hva kan jeg gjøre for å unngå dette. Det er egentlig ikke ett stort problem, men det kan være godt å få vite om det skal være sånn, eller om det finnes en metode å fjerne det på.

     

    Takker for alle svar. :)

  14. Ser nå at det har kommet inn tips som jeg kan teste. Veldig bra. :) Men det kunne vært greit, om flere av dere som har det samme tv eller en annen nokså lik modell, kunne skrevet inn sine innstillinger. Jo flere, jo bedre. Hehe. :D

     

    Et spørsmål til. Hvordan mener dere de orginale innstillingene er på tv? Dynamisk, standard og film. Hvilken av de synes dere er best? Etter testen på dingz.no, så sier de at film-innstillingen var ganske bra. Jeg har en litt annen oppfatning. Jeg føler den innstillingen ga ganske dårlige farger ol, men det var den innstillingen som ga minst støy.

  15. Hei

     

    Jeg har skaffet meg lcd-tven LE40N71B. Det jeg lurer på, er om det finnes noen som har tven, og kan komme med bra innstillinger. Jeg bruker HDMI inngang fra dvd-spilleren til tven.

     

    Kontrast: ?

    Lysstyrke:?

    Skarphet: ?

    Farge: ?

    Fargetone: ?

     

    Hvilke oppsett gir best bilde. Et bilde uten støy. Innstillingene som fulgte med tven ga ganske mye støy, noe som er ganske irriterende.

     

    Jeg har også fått tak i HDTV Calibration wizard, uten at jeg synes bilde ble noe særlig godt. Etter kalibreringen var det også mye støy på tven. Kan støy skyldes noe annet, enn innstillingene? Skal lcd-tven være helt støyfri?

  16. Nå fant jeg ut av problemet. Jeg har en egen mappe, der jeg lagrer alle internett sider. (ikke favoritt mappen). Så går jeg inn i explorer og trykker på favoritter. Drar over alle interentt sidene som lå i min egen mappe, over til favoritter. De internett sidene vil få url bak seg og kan heller ikke fjernes fra adresselinja ved å ta i bruk "slett logg" og "slett filer". Det jeg må gjøre, er å fjerne internett sidene fra favoritter, etterpå åpne hvert enkelt internett side og trykke legg til i favoritter. Det er eneste mulighet. :)

×
×
  • Opprett ny...