Gå til innhold

appgutta

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av appgutta

  1.  

    Hei

    Vi er to ferdigutdannede IT hoder som til det daglige jobber fulltid innen IT begge to. Vi er nå ute etter å finne et hobbyprosjekt.

    Vi vet at det kan være en dyr affære å utvikle en app om man ikke klarer å lage en selv og vil derfor hjelpe en (om ønskelig).

    Vi har noen krav, da dette er noe vi ønsker å gjøre kostnadsfritt. 

    Et av kravene er at vi må like ideen nok til å gidde å lage den. 


    Det er et par ting vi ønsker at du setter deg inn i før du kontakter oss:

    • Finnes appen allerede? Hva gjør din ide til en bedre utgave? Vi ønsker ikke å lage en app som allerede finnes.
    • Finnes det interesse for app’en? I så fall hva er målgruppen?


    Jo mer du allerede har gjort av forarbeide og tanker rundt appen du ønsker å lage jo lettere vil det være for oss å utvikle den. Om du ikke her noe teknisk erfaring så er det ingen problem, ta f.ex å tegn et utkast av hvordan du ser for deg appen inkludert, knapper funksjonalitet osv. så kan vi utvikle utifra det.


    Du bør også vite at vi kan utvikling men design er ikke vår sterke side. Vi kommer ikke til å utvikle avansert grafikk. Vi kommer ikke til å påta oss utgifter utover koding, dvs vi vil ikke stå for annonsering etc.

    Vi kommer ikke til å utvikle ulovlig materiale eller stå juridisk ansvarlig for appen om den bryter med opphavsrett, GDPR etc.

     

    Hvorfor gjør vi dette?

    Vår plan er etterhvert å starte for oss selv men før vi begir oss ut på dette prosjektet kan det være fint med kundeerfaring. For oss vil dette være nyttig erfaring vi kan lære av(selv om en av oss jobber som apputvikler). Vi gjør dette som et hobbyprosjekt dvs i vårt tempo da vi har tid. Vi vil også ha en andel i appen vi utvikler, hvor stor andel kommer helt ann på hvor mye tid vi må legge ned i prosjektet. 

    Det kan kanskje være lurt å se denne siden: DEL1 og DEL2

     

     

    Bruk skjemaet som er linket til her for å sende oss din idé: SKJEMA



     

×
×
  • Opprett ny...