Gå til innhold

Måsadåtten

Medlemmer
  • Innlegg

    266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Måsadåtten

  1. akkurat gjort ferdig Life is strange true colors og Guardians of the galaxy.

     

    Life is strange; true colors var meget stas. Utrolig bra spill, men dro det ut over tid, da det går i et såpass rolig tempo at det heller ertatter en tv-serie og at man trenger et mer aktivt spill man veksler inn ved siden av.

     

    Guardians of the galaxy var helt fantastisk. Brukte over en måned på første halvdel, da det lovde godt, men manglet et eller annet som fengte. Veldig nærme å legge det fra meg. Fra halveis og ut gikk det ned på to dager, da kampsystemet satt og historien brått ble fengende. Og for en musikk det har å by på!

     

    Nå blir det Ninja turtles med poden og litt fall guys frem til jeg går lei

    • Liker 1
  2. Olsenhower skrev (2 timer siden):

    Spiller Elden Ring, spilt 150 timer og er enda i Caelid og Altus, så enten suger jeg eller så finkjemmer jeg verdenen for content. 

    Jeg både suger og finkjemte verden, men var desverre ferdig tidligere. Så kudos for måten du spiller det på. Hadde jeg visst hvor lite spill av interesse for meg som er kommet etter Elden Ring skulle jeg gjerne valgt samme innfallsvinkel som deg. Så nå spiller jeg enda på Elden Ring selv, da det har gjennspillbarhet så det skrangler etter, men har ikke det beste foran meg på lik linje med deg

    • Liker 2
  3. TheDarkSycamore - SCM skrev (3 timer siden):

    Jeg ser at jeg trenger ikke å endre så mye på Mind. Har heller ikke helt bestemt meg for å øke den, slik @Måsadåtten foreslo. Uansett, det går helt fint med den mengden med Mind. :yes:

    Må jo for all del ikke føle noe press på å legge til noe utifra hva jeg mente. Det er vel mye av det geniale med spillet, den valgfriheten man har til å velge selv. Som fromsoftware-jomfru syntes jeg i starten levelsystemet var helt jævlig. Følte at jeg bommet hver gang jeg levlet og valgte feil. Men når man kommer lengre uti spillet er nok valgfriheten og mulighetene kanskje den største styrken i spillet. Finnes så uttallig mange måter å spille på.

     

    Har vi troen på at teaser for dlc kommer til summer game fest? Merker jeg er sugen på nytt content!

  4. TheDarkSycamore - SCM skrev (Akkurat nå):

    Hva syns dere om min andre save/karakter? Har jeg gort en grei jobb med å blir sterk? 😊 Jeg tar i mot tilbake melding om noe jeg faktisk har glemt. 😃

    Syntes du har litt vel forsiktig med mind om det er en magiker-build. Ellers ser du skremmende nok ut der. Er det new game+? Der du er i høyt level

  5. TheDarkSycamore - SCM skrev (15 timer siden):

    Nå har den holdt på i snart ca et kvarter. 😒 Skal prøve å skru av og på, om det hjelper.

    PS: Når jeg prøvde å skru av og på, så skjedde dette.
    6788.jpg.858fb0250f7c09c8467d57df3682927a.jpg

    Det der er den meldingen man får om man har gått ut av spillet på feil måte. Som man bl.a må når man treffer på diverse bugs. Til å begynne med var det en del som klaget på at de mistet en del av progresjonen sin, men tror de har lagt til mer autosave så det ikke blir et problem lengre. Har opplevd at spillet faller ut pga div bugs på pc-versjonen, der skjer det titt og ofte. Tror det er mindre av det på konsoll, men forekommer der også

  6. Spartapus skrev (På 20.4.2022 den 19.07):

    Dette er noe jeg ikke likte sammenlignet med de tidligere spillene til From Soft. Det føltes som mesteparten av vanskelighetsgraden mot slutten rett og slett skyldes at man har flerdoblet skaden fiendene gjør og gitt mange bosser angrep som one-shotter deg eller tar nesten all helse. Tidligere har det vært mer sånn at vanskelighetsgraden ligger i å mestre mønstrene til fiendene, fremfor at ett feilsteg kan koste deg et helt forsøk.  Selv med 40-50 vigor og den tyngste rustningen i spillet vil selv vanlige fiender slå deg for over halvparten av HP. Det virker ikke helt riktig.

    Det er åpenbart at spillet legger opp til at det er en del motstandere som er satt ut for at du skal løpe forbi første gang man treffer på de. På de 98,5 timene jeg brukte på første gjennomspilling, så var det flere tråe perioder hvor jeg kjente på en viss slitasje. Men på et eller annet vis drar det seg alltid inn igjen.  Nå var jeg fromsoftwarejomfru, så kan ikke uttale meg om sammenligninger, men ser at de har lagt opp til et svært langt spill, og at man stiller svært mye sterkere ved new game plus. Som gir en slags egen verdi, da man tross alt er en elden lord.

     

    Aller best likte jeg Limegrave inkludert Weeping Penninsula. Alt frem t.o.m Stormveil Castle og Godrick er noe av det beste, om ikke det beste jeg har opplevd av et spill. Deretter blir det mer arbeid, men heldigvis også mye belønning.

    Personlig skulle jeg ønsket flere/bedre/lengre cutscenes. Kanskje spesielt i avslutningen. Ser jo at det er et aktivt grep de har lagt opp til, men innledningsvis har de en svært lang og spennende introfilm som jeg gjerne skulle sett at de fulgte opp bedre med mer oppklarende scener. Men det er vel en smakssak, hvor man på youtube kan få oppsummert mye lore fra tekstene som er lagt til de ulike items man plukker opp(og ved å nevne youtube innrømmer jeg vel også at jeg ikke leser på disse selv.) 

    Questene er heller ikke helt i min gate, og uten internett hadde jeg aldri funnet en rød tråd i noe. Er ikke sånn at jeg husker en samtale jeg hadde med en npc 20 timer tidligere. Men ser at det har en verdi for community og skaper mye blest rundt spillet online

    • Liker 1
  7. ResidentDante skrev (1 time siden):

    Spill kommer og går med jevne mellomrom på Gamepass biblioteket, men dette varsles så du kan planlegge om det er ett langt spill du skal fullføre. Når de først ankommer på Gamepass er de mer enn lenge nok der til å fullføre de altså.

    Oppsummert abonnenter:

    • Gold: Gir tilgang til internettspilling mot andre
    • Gamepass: Gir tilgang til Xbox sitt utvalgte bibliotek av spill, men ikke Gold.
    • Gamepass Ultimate: Gir tilgang til de overnevnte spilla på Xbox, samt EA Play sine og gir deg Gold tilgang.

      Gold 59kr + Gamepass 99kr i måneden lønner seg ikke, går får Gamepass Ultimate til 125kr i måneden :)

      Dersom du kjøper hvert spill individuelt og bare vil spille med andre online kan du velge Gold til 59kr i måneden.

    I tillegg gir game pass ultimate tilgang til både xbox game pass og pc game pass, om man har tilgang til både konsoll og pc. 

    • Liker 1
  8. Til å begynne med hadde jeg hengt meg opp i at dette var den japanske tolkningen av et vestlig rpg. Satset mye på spillteknikk. Da jeg senere innså at om jeg spilte slik man ofte spiller jrpg med grinding fikk jeg mer dreis på deler av den senere delen av spillet. Selv om vanskelighetsgraden er stor, er det fint mulig for alle å kunne komme seg igjennom. Samtidig er en del av angrepene til de siste bossene såpass kraftige at det aldri blir en walk-in-the-park uansett hvor mye man levler

  9. Spartapus skrev (19 timer siden):

    Hva synes folk om den seneste patchen? Det er en del endringer for visse våpen og en hel rekke buffs for magi. Den ekstremt sterke Ash of War Carian Retaliation har fått kraftig redusert styrke og gjør bare 1/6 av skaden den gjorde tidligere i følge de jeg har snakket med som har testet.

    Er vel både plusser og minuser med slike endringer. Alltid kjedelig der et våpen blir nerfet så man helt må bytte taktikk, men gjør jo også til at man må/kan finne nye måter å spille på. Selv var jeg forholdsvis kort inn i spillet da sword of night and flame ble nerfet. La det bort, bygget på spells. Litt flaut, men visste faktisk ikke om at L2 ble brukt til skills før jeg var mot slutten av spillet. Trodde dette kun var forbeholdt det ene sverdet.. Da ble våpen langt artigere, og gikk da bort fra ren spells-build og har kost meg i bøtter og spann siden.

  10. Halky skrev (1 time siden):

    Hmm hva er egentlig max lvl i dette spillet?

    Du kan levle alt til 99. Mem begynner å bli tung levelpris etterhvert som man kommer opp i høy level. Et unikum av et spill, men grindingen lengre ut i spillet blir litt slitsom

     

    Halky skrev (1 time siden):

    Neste boss jeg tenker og ta er den store som rider rundt rett ved der man starter spillet :D 

    Jeg trodde man måtte ta ham da jeg først startet opp spillet. Først etter ørten forsøk jeg tenkte på å prøve å stikke videre🥳

  11. Noen som har en formening om hva som er den vanskeligste bossen i spillet? For min del var siste boss desidert verst. Koser meg i new game+, men ser at vanskelighetsgraden har blitt hevet såpass at jeg snart må bruke larval tear og spisse egenskapene noe. Har laget en bruker med forholdsvis jevne stats over hele fjøla for å ha tilgang på så mange skills og våpen som mulig

  12. Retroman skrev (2 timer siden):

    Men motstanderne er vel opp et par level også? Og man må vel levelle opp våpen mer? Men ja: med gode endgamevåpen i NG+ blir det nok fordel meg. Jeg er kommet til et point of no return (hint:brann, ild, flamme), håper jeg ikke spoiler noe nå, og det kom litt brått på meg så jeg vurderer å starte på nytt eller løpe gjennom og starte NG+ og ikke starte opp point of no return.

    Det var jeg ikke klar over, men googlet meg til at du har helt rett hva angår at motstanderne blir vassere i ng+. Dog ikke verre annet enn at jeg har spasert igjennom sålangt. Ingen dødsfall, gjort unna det jeg har ønsket i Limgrave. Begge bossene i Stomveil tatt uten bruk av ashes, noe som er langt unna hva jeg kan si om hvordan jeg gikk frem første gang jeg traff på de. Men så brukte jeg også våpenet fra siste remebrance til ganske kraftig levelscaling etter å ha brukt det på runefarmingplassen i Mohgstedet i underverdenen.

    Jeg levlet 3-4 våpen til +10 før jeg startet på ng+. Du vil i tillegg ha mulighet til å levle så mange våpen du ønsker til +9 om du leter opp alle somber mining bells og gidder å sanke runer til det.

    Interresant at du kaller det å løpe igjennom og starte ng+. "Å løpe igjennom" var ikke helt min erfaring med å skulle ta fatt på de siste bossene😉

    • Liker 1
  13. Retroman skrev (På 3/31/2022 den 14.45):

    Er nesten ikke keen på NG+ ennå. Er kommet forbi capital nå og er sikkert på oppløpssiden av historien, men det er masse jeg ikke har utforsket. Jeg vil heller loke rundt som en halvgud nå enn å snike meg rundt i NG+ i frykt for å bli ganka av en mob.

    Du tar med deg levels, våpen, ashes, spells, kart etc inn i new game+. Men mister great runes og sites of grace. Så følelse av å være en halvgud trenger du ikke å frykte at du mister. Ganske digg faktisk, å treffe på noen skikkelige rasshøl av noen bosser som gjorde livet surt ved første playtrough, nå når man kan gi litt skikkelig tyn tilbake

  14. Indirekte sier han vel at de ikke har like stor tro på dette markedet som det lederne i xbox har. Samtidig vil det være gevinst for den jevne gamer, da det helt sikkert tilgjengeliggjør storspill for en større masse som ikke ønsker å bruke like mye penger på spill ca et år etter release. Og med plattformen på plass kan de kaste inn de store spillene day one, den dagen de ser at markedet er der.

     

    Sony trenger heller ikke markedsføre seg like hardt inn mot å skape nye kundegrupper som det xbox gjør per dags dato, så vil tiden vise om det er klokt, avhengig av hvor stor markedsandel xbox greier å ta med game pass. 5-10 år fremoveri har jeg tro på at teknologien gjør til at konsoller forsvinner, og at streaming og pc/maskinvare for flerbruk tar over markedet og forhåpentligvis får man tilgang på begge strømmetjenester uten å kjøpe flere maskiner. Stor gevinst for oss gamere isåfall

    • Innsiktsfullt 1
  15. TheDarkSycamore - SCM skrev (21 timer siden):

    @Måsadåtten, hvær så snil å hold deg til trådens tema. 😑😑 Du kan heller lage en egen tråd om det der.

     

    Var vel O.T da det var oppfølgingssvar til skaftetryne på at jeg ikke kunne hjelpe ham med de spørsmålene han lurte på vedr pc, da det er ting jeg ikke har forstand på siden jeg utelukkende spiller med kontroll. Men ser tipset ditt. Tipper det ville blitt en populær tråd😉

     

     

     

    I endgame jobber jeg med å få på plass artige våpen til new game+. Bl.a Bolt of gransax og Malenias blade. Noen som har tips på andre våpen med artige skills? Vært innom det som er av våpen fra remebrences, men ønsker et så bredt utvalg som mulig

  16. skaftetryne32 skrev (På 3/28/2022 den 21.36):

    Jo takker, men det jeg egentlig lurer på er om tilpasset keybinding er like håpløs som den har vært i andre DS spill og da snakker jeg om spilling med mus og tastatur, jeg greier dessverre ikke og spille med en spillkontroll. Alt jeg finner tyder på at den er like håpløs som før, men jeg ville høre om noen hadde noen erfaringer med det. Dessverre blir nok dette et spill jeg med tårer i øynene bare må klare meg uten. 

    Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor ikke Fromsoftware ikke kan legge et par kroner i og fikse dette for oss mus og tastatur folk, det er bare så latskap, og litt respektløst egentlig.   

    Da kan jeg desverre ikke hjelpe deg, da football manager er det eneste spillet jeg spiller med mus og tastatur. I det virker derimot mus og tastatur veldig godt👌😉

  17. skaftetryne32 skrev (På 3/22/2022 den 20.43):

    Noen med pc versjon som kan gi meg et svar på dette ? 

    Har både pc og xsx versjonen av spillet. På pc er det kortere ladetider, men periodevis noen framedrops. Spesielt når det regner. Ikke noen gamebreaker for min del, men en viss irritasjon kan det skape. Kun opplevd ute i den åpne verdenen, aldri hatt framdrops under noen bossfights.

  18. Nimrad skrev:
    bubba477 skrev (45 minutter siden):

    Aldri sett hva som appellerer med disse spillene, det er nok dog bare meg 😉

    Jeg klarer heller ikke like disse, men jeg klarer fint å se hva som appellerer. Og jeg skulle ønske jeg likte det selv :)

    Altså jeg hater dette spillet. Kontrollen føles clunky, animasjonene er trege. Motstanderne er OP og han du styrer tåler ikke en dritt. Det er uoversiktelig, og kronisk irriterende. Kommer til å gi meg mer grå hår enn ungene har klart på 13 år. Mitt første møte med souls'spillene, og gir ikke mersmak. Det største problemet til spillet er dog at jeg elsker det. Vil faktisk anbefale å gi spillet en sjanse, da det er et eller annet der som virkelig fenger. Veldig glad for at det ikke kom på game pass men at jeg måtte kjøpe det, da jeg garantert hadde slettet det etter å ha møtt på første fienden om jeg ikke hadde betalt for dette(han kan man forresten løpe forbi). Dro tilbake og tok ham med verdens feigeste taktikk da jeg hadde spilt noen timer, satan så digg det var å få tatt igjen på den idioten.
    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  19. psyckmark skrev:
    Måsadåtten skrev (40 minutter siden):

    Får ikke til å spille. Kommer ikke inn i kamper eller tutorial. Står 0.00 til å gå inn i kamp, knappen med play er inaktiv. Noen som vet hva jeg gjør feil?

    Fu kan prøve å gå til endring av språk og lokasjon på Xboxn og endre til engelsk språk. Fungerte her

    Hjertelig. Det funket. Når man hadde fått det til å fungere byttet jeg språk tilbake til norsk og det fungerte videre
  20. Roedthaarogfregner skrev (På 14.6.2021 den 18.27):

    Takk for supre innlegg!

    Hades er jeg nysgjerrig på uten at det har blitt kjøp på annen plattform, og det er visst mer Mario-innhold enn jeg visste om, selv om det er rereleaser. Octopath traveller høres interessant ut, det må jeg sjekke gameplay på. Hadde helt glemt monster hunter siden mh4u, men digget det.

    Må gjøre litt research, men takk for litt retningsanvisning. Gikk fra svakt kanskje til et mye sterkere ett nå kjenner jeg.

    Enig i stort sett alle tipsene over.

    Jeg likte også Mario Rabbids utrolig godt, vet det er delte meninger der, men for meg funket formelen helt knall.

    om du liker jrpg er xenoblade chronicles 2 av de beste på markedet. I tillegg funker mange av de bedre indiespillene utrolig godt på switch da man har muligheten til å veksle mellom tv og håndholdt. En liten shoutout til sexy brutale, som var overraskende bra.

    Civilization 6 er også bra på switch, og funker langt bedre der enn på iPad 

×
×
  • Opprett ny...