Gå til innhold

mobil_jenta

Medlemmer
  • Innlegg

    256
  • Ble med

Innlegg skrevet av mobil_jenta

  1. dobbelmann skrev (4 timer siden):

    Har også p30 pro som jeg er veldig glad i, og hadde aldri byttet hvis det hadde kommet oppdateringer til den. Ser selv etter noe nytt, og har landet på oneplus nord 2 eller s20 fe. Satser på at en av di er bra nok når det kommer til kamera.

    kjøpte en iphone 12 som varte 2 uker før jeg gav opp og solgte den med tap. Alt var dårligere med den telefonen sammenliknet med p30 pro.

    Jeg klarer heller ikke bestemme meg. Vurderte om jeg kanskje skulle over til iPhone men ikke hvis alt er dårligere 😅

     

    Gi gjerne en oppdatering på hva du ender opp med 😊

  2. Jeg har en Huawei p30 pro, men skal nå kjøpe ny tlf. Ønsker en som har veldig godt kamera. Veldig fornøyd med kameraet på p30 pro men vil ikke ha ny Huawei pga mangel på Google. Har sett på Samsung s21 ultra som virker som er den beste kameramobilen for tiden, men syns prisen blir litt stiv. Noen som har forslag til andre som har en litt greiere pris? 😊

  3.  

    Tror jeg har komt frem til at det blir en av disse:

     

    http://www.expert.no/baerbar-pc/asus-r510lnvdm228h-laptop/p/24275/

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010781884/z50-70?ssel=true?utm_campaign=mediehuset&utm_source=prisguide.tek.no&utm_medium=pricecompare

     

    Spørsmålet er egentlig om det er verd de ekstra kronene å gå for Lenovo istedenfor asus? Eller er det evnt andre tilbud jeg bør vurdere?

     

    På forhånd takk for hjelpen. :)

    Hei igjen!

     

    Jeg ser ikke noe særlig stor forskjell på dem du linker til :). Eneste jeg ser er at z50-70 har en litt raskere cpu( som du sikkert ikke vil merke så stor forskjell på) og en litt raskere harddisk, da den er en "hybrid"(en mellomting mellom ssd og harddisk).

     

    Prøvde å finne noen tester på dem begge og ser begge skal ha fått klager på skjermen...

     

    Her er en testen av z50-70: http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Z50-70-59427656-Notebook-Review.124524.0.html

     

    Dette er den eneste testen jeg fant av en med lignende spesifikasjoner til Asus-en: http://translate.google.com/translate?tl=EN&sl=PL&hl=EN&js=y&prev=hp&u=http%3A%2F%2Fpclab.pl%2Fart59904.html

     

    Kom over en annen pc du også kan vurdere, da det ser ut til at den tilbyr veldig mye for pengene: http://www.netonnet.no/art/data/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/toshiba-satellitel50-b-1t4/207268.3003/

     

    Ser denne har fått ganske gode test resultater også, og spesielt mye skryt for skjermen (som kan være gasnke greit hvis du skal se mye på film og den slags ;)). Her er en test(ikke 100% like spesifikasjoner da): http://www.notebookcheck.net/Toshiba-Satellite-L50-B-182-Notebook-Review.126942.0.html

     

    Den kommer også med en ssd, som ikke er vanlig i denne prisklassen. Det eneste dumme et at den er bare er 128GB... men hvis du ikke skal laste ned mange programmer på den skal dette holde ;).

     

    Den kommer vist med raskt trådløst nettverk(AC) også ^^

     

     

     

    Har sett litt på Toshibaen men syns det blir litt lite minne på den... :)

  4. Tror jeg har komt frem til at det blir en av disse:

     

    http://www.expert.no/baerbar-pc/asus-r510lnvdm228h-laptop/p/24275/

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010781884/z50-70?ssel=true?utm_campaign=mediehuset&utm_source=prisguide.tek.no&utm_medium=pricecompare

     

    Spørsmålet er egentlig om det er verd de ekstra kronene å gå for Lenovo istedenfor asus? Eller er det evnt andre tilbud jeg bør vurdere?

     

    På forhånd takk for hjelpen. :)

  5. En av grunnene til at jeg ikke vurderte Nitroen (Acer Nitro) lengre i mitt søk etter bærbare pcer var pga visstnok en elendig touchpad på den. Mange reviews på nett sier det samme. Da jeg ikke bruker laptopen med mus hele tiden var dette en deal breaker for meg. Om du bruker den med mus hele tiden skal ikke dette være et problem dog.

     

    Hva menes med elendig touchpad? At den ikke reagerer skikkelig?

  6. Takk for gode svar.

     

    Jeg vil helst ha en 15,6" skjerm og ikke mindre. Tror heller ikke jeg vil ha touch da jeg heller kan ha et nettbrett utenom hvis det skulle bli aktuelt senere. Ser derfor ut som det bare er acer Nitro som er det billigste alternativet. Får se om jeg får tatt en tur og sett på den i morgen. Dumt det ikke er noe romjulstilbud på denne. Kan man regne med at det kommer tilbud på denne på nyåret eller er den for ny? Noen som har erfaring med om expert er villige til å gi et godt tilbud når man er i butikken?

    • Liker 1
  7. Jeg har sett på denne, men den er jo litt dyrere enn hva jeg hadde tenkt. Er den verd de ekstra kronene i forhold til andre pcer i litt lavere prisklasse?

     

    Jeg har en LG smart tv som jeg kan koble pcen til trådløst for å få pc skjermen opp på tv skjermen. Dette fungerer ikke på den gamle Samsung pcen jeg har nå. Er det noe som vil fungere uansett hvilket merke jeg går for i ny pc?

     

    Jeg ser flere av dem som er nevnt i listene over er sånn 2i1 med touchskjerm slik at man kan bruke pcen som nettbrett også. Noen som har erfaring med det? virker touchen like godt som på vanlige nettbrett? Eller er det best å holde seg til en vanlig uten touch?

  8. HP er noe du egentlig bør holde deg unna, eller var hvertfall tidligare at dem bare heiv noen deler inn i "kabinettet" og ikke tenkte på hvordan luften skulle gå, så du fikk glo varme PCer og støyet som innihel....

     

    Skulle man tidligare ha seg HP, måtte man kjøpe buisness utgavene, da disse var supre.

    Hvordan det er nå, vet jeg ikke, men tenker meg en del er laget billigst mulig.

     

     

    Scarytigereyes kommer med mange gode PCer til deg her.

    Du bør gå for minst Full-HD IPS skjerm. Men skal nå alltid gå fint med en HD-ready også viss du ikke kjøper større en 15.6"

     

    Skjermen kan godt være 15,6". Det er det jeg har og det er en veldig grei størrelse.

    Hvordan finner jeg ut om skjermen er full HD IPS? syns ikke det alltid står like klart i beskrivelsene/spesifikasjonene :)

  9. Hei!

     

    Jeg ville anbefalt å gå for noen av disse: http://www.prisjakt.no/category.php?o=price_inc_shipping&b=s197803987#prodlista

     

    Du nevner at du ser en del på filmer/serier så da vil jeg anbefale å gå for en pc med 1080p IPS skjerm som disse skal ha ;). Dette gir en bye bedre opplaglese :).

     

    Hvis du kan gå opp til 6.5k kan du få Acer sin v5 nitro, den er kanskje litt "overkill" for ditt bruk da. Den skal dekke alle behovene dine og litt til :p.

     

     

     

    Tusen takk for svar. HP er altså ikke så mye å vurdere?

     

    Har sett litt på Nitroen, men hva er det egentlig som er så spesielt med den?

     

    Kom gjerne med forslag til pcer de selger på expert da jeg har gavekort der jeg gjerne skulle brukt :)

  10. Jeg skal kjøpe ny pc og trenger litt hjelp ettersom jeg har lite peiling. Pcen blir brukt til bilder, vanlig browsing på nett, en del streaming av serier og filmer, samt office pakken og slike vanlige ting. Den jeg har ble veldig fort treg etter den ble kjøpt så jeg vil gjerne ha en som er ganske kjapp og varer en stund.

     

    Jeg har sett på HP 15-R059NO

    http://www.expert.no/baerbar-pc/hp-15r059no-156-laptop/p/24254/

     

    og lurer på om HP er et bra merke?

     

    Har dere eventuelt andre pcer å anbefale i noenlunde samme prisklasse (opptil 5-6000 kr)? Hvilke merker er best?

     

    På forhånd takk for hjelpen.

  11. Har bestemt meg for å kjøpe ny tv og vil da gå for en LED smart tv i str 46, 50 eller 55". Men syns det er altfor mange modeller der ute å velge i så trenger derfor tips til hvilke som har bra bildekvalitet. Kan være kjekt å ha med 3D men det er ikke noe must. Håper å finne en bra tv til under 8000,-. Noen som kan hjelpe? :) Hva finnes av gode tilbud for tiden?

  12. Mange av disse irritasjonene du har med Android skyldes sannsynligvis at du ikke har lest manualen.

    Innstillingene er bare en tilvenningssak. Jeg synes de fungerer greit på min Galaxy S2.

    Jeg kan avslutte programmer ved å trykke ned Hjem-knappen (eller hva den nå heter) i noen sekunder. Deretter trykker jeg på "kakediagrammet" og "Aktive programmer". Deretter kan jeg "drepe" hvilket program jeg vil.

     

    For å sette Galaxy S2 i lydløs modus, kan jeg holde inne av/på-knappen i ett sekund, og velge mellom Stille, Vibrasjon og Lyd. Enkelt.

     

    Du har ikke lært å bruke telefonen før du erklærte at du mislikte den.

    Nye utgaver av Android er også en del bedre enn gamle versjoner. iOS forandrer seg ikke så mye har jeg hørt.

    Android regnes av noen som mer "nerdete", men det er ikke direkte vanskelig. Jeg liker friheten det gir.

     

    Nå som du har en helt ny iPhone, er det neppe noen grunn til å bytte den ut før om noen år, når den er utdatert/utslitt. iPhone 5 er en brukbar telefon, selv om jeg foretrekker Android-telefoner med større skjerm.

     

    Kan være enig i at jeg kanskje ikke lærte meg systemet skikkelig før jeg gikk tilbake til iphone men syns det var vanskelig å finne utav siden det var så mange valg.

    Er det noen mulighet for å få en iphone lignende alarm også?

     

    har et familiemedlem som gjerne vil ha iphonen hvis jeg kjøper ny. Så sånn sett står jeg ganske fritt til om jeg vil kjøpe ny nå eller senere.

     

    Tror nok alle de "problemene" du opplevde forrige gang kan løses.

    Med Android så kan man stort sett få ting slik man ønsker ved å laste ned apper som fungerer slik du behøver. Spør du på forumet her, så får du garantert tips.

     

    Android har blitt mer modent det siste året, så det er nok færre problemer enn før.

    Man kan også lukke programmer ved å trykke på hjem-tasten i Android.

     

    Men skal du først kjøpe noe, så ville jeg primært vurdert Samsung Galaxy S4 som kommer første uke i mai eller Sony Xperia Z (vanntett).

     

    Har egentlig ikke behov for at mobilen skal v'ære vanntett. Er det ellers noen store forskjeller mellom sony xperia Z, samsung s3 og s4?

  13. Har iphone 5 og er egentlig veldig fornøyd med den, men så ser jeg flere som har Samsung galaxy S3 og liker veldig godt utseendet på denne samt det at man kan ha flere hjem-skjermer.

     

    Problemet er at jeg prøvde å bytte fra Iphone til en samsung android mobil for ett par år siden men endte opp med å bytte tilbake ettersom jeg syntes android var vanskelig å bruke, som for eks:

    - vanskelig å finne fram i innstillingene

    - Tok alt for lang tid å finne ut av ting

    - programmene ble liggende og tappe strøm med mindre man gikk inn i innstillingene for å stoppe dem. Her liker jeg bedre iphone sin løsning hvor man bare trykker på hjem knappen to ganger og kan så avslutte de programmene man vil.

    - likte ikke at man måtte velge dag når man satte på en alarm. Liker bedre iphone sitt system hvor man har flere alarmer liggende og når man da skrur den på kvelden før så ringer den morgenen etter uten at man velger dag.

    - Liker veldig godt lydløs knappen på iphone (ja vet at det er småpirk)

     

    Mener jeg hadde flere irritasjoner også men det er disse jeg kommer på i farten. Var jo selvfølgelig ting jeg likte med android også, som å kunne velge hjem skjerm, stå friere med tanke på valg av ringetone osv. Så jeg er veldig i tvil om jeg bør gi android en sjanse til eller ikke :p

    Noen som har noen tips til meg? Bør jeg bytte? Og er det isåfall noen enkle løsninger på de irritasjonene jeg har med android?

×
×
  • Opprett ny...