Gå til innhold

drbass

Medlemmer
  • Innlegg

    780
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av drbass

  1. Hei

     

    Finnes det en forsterker som tar inn signaler og enten sender de videre, eller om det finnes ett nettverkskort med meget god mottakerdel.

     

    Skulle nemlig ha kobla meg på ett nettverk her, men signalene blir borte 2-300meter fra meg.

     

    Får av en eller annen merkerlig grunn ikke internett av hverken bluecom firstmile eller noen av de andre

  2. Har ikke peiling på hva som var på min bil når jeg kjøpte den, men bruker nå valvoline 5w40 eller hva det var. Bilen drypper litt, men ikke akkurat mye. Denne oljen jeg kjøpte var beregnet på turbo biler, da turboen i allefall i min bil er oljekjølt. Bilen det dreier seg om er en uno turbo

  3. Har kjørt endel biler, og kan si at den nye 5 serien sammen med den nye 7 serien er utrolig komfortable. Active steering systemet fungere også overraskende bra. Skal du kjøpe en ny 5 serie idag, vil jeg anbefale 530d. Det er faktisk bra skyv i den også, hvis du syntes det er for lite kan du også kjøpe en chip som gjør at hestene øker med i allefall 30hk sammen med økt dreimoment da selvsagt.

     

    Men jeg syntes du også burde gi den nye E klasse en sjanse, velger du 270cdi så skal faktisk denne også gå ganske bra og utrolig komfortabel den også. Syntes også at nye e klasse har blitt en spennende bil etter at siste karroseri kom. Har gått litt vekk fra det gamle gode mercedes preget sitt

  4. Hadde jeg vært deg, ville jeg også sett etter en mercedes e klasse stasjonsvogn. Kanksje du også kan klare deg med en vare bil?. Hvis ja, så kan du få tak i en del fete biler på grønne skilter uten at det behøver å koste skjorta og litt mer.

     

    Og angående civic så får du den med vtec motor på både 130 og 160 hester, og da går det forholdsvis bra. Skal ikke være lett å velge bil vettu :)

  5. Spar pengene til bil eller bil lappen. Jeg hadde selv pengene mange år på bok før jeg brukte dem til bil. Tok kun ut de pengene jeg hadde fått på grunn av rente hvert år. Tro meg, du vil nok angre den dagen du sitter der med lappen og ikke har noe bil, når du kunne hatt hvis du ikke hadde kjøpt masse piss den gangen du var 15.

  6. Hei

     

    Skulle se på band of brothers i dag, og fikk et lite problem, når jeg åpnet hvilkensomhelst av episodene fikk jeg som svar at wmp(windows media player) har utført en ulovlig oprasjon og vil bli avsluttet. Dette skjedde også med bs player. Åpnet filene i gspot, og den sa at alt var i orden.

     

    Noen som har noen formening om hva som kan være feil?

  7. Nå behøver du ikke å føle deg skyldig da :p Tar meg ikke nær av ting folk sier på nettet.

     

    Men grunnen til at jeg foreslo en bilforsterker til han var fordi han ymtet at det var et gammelt basselement som han fikk, og da regnet jeg med at han ikke ville bruke så fryktelig mye penger på en forsterker.

     

    Når det gjelder bilforsterker inne, så lurer jeg på en ting, dere vet den remote ledningen som skal kobles inn på forsterkeren fra antenne control slik at fortserkeren skrur seg på når spillern gjør det, hvilken volt trenger fortserkeren? Kan jo selvsagt gå ut å måle med multimeter selv, men jeg har montert alt bak plexi og lignende og dette er mye jobb å skru opp for å måle

×
×
  • Opprett ny...