Gå til innhold

RingOpel

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RingOpel

  1. Hei.

    Lurer på om noen har noen tips til utdanning som kan få meg fort ut i jobb? 
    Har generell studiekompetanse, men ønsker ikke å ta en bachelor eller lignede - da jeg har et barn og ønsker å komme meg ut i jobb fort. 
    Vet noen om type årsstudier for personer med generell studiekompetanse, som får deg ut i jobb etter endt studie? 
    Gjerne inne helse, men er ikke kresen.

  2. Mulig jeg har gjort meg utydelig her. Men Spørsmålet handler kun om prisen på materiellet. Det var denne som endret seg fra 8k til 16k. Den nye rørleggeren som kom, når det første firmaet ikke møtte opp - har jeg ingen klager på. Han monterte opp materiellet som det første firmaet bestilte og fakturerte for.

    Så spørsmålet er... kan det fakturere 16k for materiell når prisen muntlig var forespeilet til 8k? 

  3. Hei.

    Nylig hadde jeg et problem med varmtvannstanken min, og derfor kontaktet jeg rørlegger for å få denne byttet. Rørlegger kom på befaring og jeg fikk beskjed om at ny VVB kom til å koste 6300kr pluss 2000kr i tillegges materiell. Dette er da bare prisen for materiellet, og ikke montering. 
    Når jeg etter 3 måneders masing om når de kom å monterte den, ikke fikk svar på når dette kunne skje - ringte jeg en annen rørlegger og fikk de til å montere VVB.... 

    Jeg fikk nå beskjed faktura på materiell, og denne var på 16 400kr - altså nesten dobbel pris.. spørsmålet mitt er da... kan de bare gjøre dette? Har selvfølgelig ikke noe skriftlig tilbud på materiellet. 

  4. 0laf skrev (2 minutter siden):

    Høres mye ut?
    Noe særlig over halvliteren på 1000km er høyt oljeforbruk, særlig på en bil med under 100 000km på telleren, men det høres jo noe ellevilt ut at verkstedet mener du skal bruke 200k på å fikse dette ... igjen, hør med et annet verksted.

     

    Skal prøve det ?

  5. zanta skrev (2 minutter siden):

    Trodde dette var ca vanlig oljeforbruk på en A4. Min 2006 med ALZ-motor brukte ca 0,7 l på 1000 km hele tiden jeg hadde den. Ingen andre biler jeg har hatt har brukt i nærheten av dette. Så lenge forbruket er stabilt, er det vel ikke noe problem å kjøre med det? Sjekk ofte, og dersom forbrukes øker betydelig, må noko gjerast.

    Ja, ser at kravet til Audi er maks 1liter per 1000km. Men dette synes jeg høres enormt mye ut da....

  6. Hei.

    I oktober 2019 kjøpte jeg en Audi A4 allroad (2013 mod, 93 000km). Selger opplyste da at det ikke var noe galt med bilen, bortsett fra at den brukte litt olje. 
    Dum som jeg var, tenkte jeg «jaja, det betyr vell ikke så mye». Og hvis det skulle bli et problem, tenkte jeg at det bare var en dårlig pakning elns... 
     

    Olje forbruket har vist seg å være ganske mye mere enn forventet. Må fylle ca.1liter på 1400km... Derfor bestemte jeg meg for å ta kontakt med Audi Verksted i dag. Fikk da nyheten om at det meste sansynlig vil koste mellom 70 000 og 200 000kr å fikse feilen...

    Har jeg nå noen som helst mulighet får å få hevet kjøpet eller å få penger for reparasjonen?

×
×
  • Opprett ny...