Gå til innhold

Koopa

Medlemmer
  • Innlegg

    483
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Koopa

  1. Blåbær skrev (9 timer siden):

    Idag er det mest behov for kompetanse innenfor sky.

    Takk for svar :)

    Da tenker jeg at det er best å fokusere mer på sky. Har drevet mest med AWS men jobbsøk på finn viser flere jobber innen Azure. Har AZ-900 og tenkte å fortsette med AZ-104 da man kan ta denne "gratis" med Microsofts Ignite Cloud Skills Challenge: https://csc.docs.microsoft.com/ignite/registration/March2021?wt.mc_id=ignite2021spring_home_webpage_wwl

  2. Tore Andreas skrev (1 time siden):

    Under koronakrisen er det veldig vanskelig...

    Har du lyst til å ta CCNP/CCIE sertifisering etter Nettverk og IT-sikkerhet?

     

    Jeg kunne godt tenkt meg det, men jeg vil helst få meg en jobb først for å få litt erfaring.

     

    Tror du sky er en "smartere" vei å gå?

  3. Hei!

     

    Beklager om jeg skriver i feil tråd her nå men dette ser ut som et sted hvor det er masse kunnskap om IT karriere.

    Jeg studerer for tiden Nettverk og IT-sikkerhet og har ingen arbeidserfaring innen IT. Jeg syntes nettverk og sky-teknologi er veldig interessant og jeg har lyst til å ta CCNA sertifisering. Jeg har tatt AZ-900 og AWS CCP for en mer innføring i dette. Er klar over at dette er ikke veldig krevende sertifiseringer men det er motiverende å ha noe å jobbe mot.

    Står litt i et veiskille nå, skal jeg fokusere mer på nettverk og gå for CCNA eller skal jeg bygge videre på sky og gå for mer Azure/AWS? Sånn lønn/karrieremessig, hva vil lønne seg? Og er det realistisk å få en jobb innenfor sky uten relevant arbeidserfaring?

    • Liker 1
  4. Er ikke helt enig i dette. Syntes ikke det er nødvendig at spillanmeldere går så langt inn i selve spillet i en anmeldelse. Som f. eks "de religiøse referansene og allusjonene i spillene innenfor Halo-universet". Dette er ting spilleren selv finner ut etter en gjenomspilling, om han er interessert nok.

     

    Synte det er greit at anmelderene fokuserer på spillbarheten og ikke så 'dypt' inn. Historien er jo selvfølgelig viktig i et spill og det må jo nevnes. Men uansett hvor god historie et spill har må det inneholde et morsomt gameplay.

  5. Spilte på fury når jeg spilte for ca et år siden. Kom meg opp til 72 og når det da kun var et sted å reise for å lvl'e opp til 80 (ialfall som jeg fant) gadd jeg ikke mer :p

    Ble konstant ganket av hele grupper som bare fløy rundt og ganket til de ble blå.

     

    Men da må jeg spørre, er det blitt noe bedre? Age of conan altså?

    Er det verdt å prøve seg igjen? Syntes det var veldig moro når jeg drev med det, men ble en del frustrerende tider ;)

×
×
  • Opprett ny...