Gå til innhold

TNT00

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TNT00

  1. jeg driver å tenker på hva jeg skal søke til høsten, ar sett på mange studier og er usikker. men lurte på om studiet "Ingeniør, bioteknologi og kjemi" er vanskelig? i så fall hva er din vurdering fra 0-10 i vanskelighets grad? (for en som har tatt R1+2, Fysikk 1 og Kejmi 1+2 blir det avansert) jeg lurte også på hvilke muligheter man har når det gjelder arbeid.

  2. hei, så jeg har tenkt meg å studere bachelor i bioingeniør til høsten. Det jeg lurte på var videre studie, altså master. Kan man studere Industriell kjemi og bioteknologi som master ut fra bioingeniør? I så fall hvilke bachelor må jeg ta for å komme meg inn i det master studiet? 

  3. Intox skrev (På 24.1.2020 den 17.47):

    Du trenger absolutt ikke være redd for kjemien på bioingeniør, den er ikke stort mer dekkende enn kjemi 1. Jeg hadde samme bakgrunn som deg for 4-5 år siden å fikk B uten å legge noe fokus på det faget. R1 og R2 er langt over det kompetansenivået man trenger, så det her har du gode forutsetninger for å få til! :) 

    tusen takk for svar. Er det noen andre fag jeg bør være mer oppmerksom på? jeg vil virkelig gjøre det bra så tenker å se på noen fag i sommer så jeg får oversikt. 

  4. hei, jeg går siste året mitt på VGS nå. Jeg har tenkt meg å studere bioingeniør, men er redd for kjemien i studiet. er det noen her som har gått bioingeniør studiet og vet hvordan kjemien er? jeg har tatt kjemi 1 og 2, R1 , R2 og fysikk 1. og har 4 i alle untatt R2 som jeg endte med en 5er. Tror dere kjemien/matten kommer til å være avansert for meg?

×
×
  • Opprett ny...