Gå til innhold

welle

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av welle

  1. Jeg tenkte egentlig mer på et stativ som gikk under hele maskinen. Liksom forlenge tegningen over slik at den gikk helt fram. Det er kanskje unødvending, men jeg føler det vil bli det beste. Det beste ville vært om jeg fikk til å lage en liten kant i forkant av maskinen, slik at maskinen ikke kunne gli framover på stativet.

     

    Knut

    Gi meg en tegning så skal jeg regne litt på det.

  2. Og nå ble jeg usikker igjen :-).

     

    Du sier at skjermen er det mest negative, mener du da at den er dårligere enn andre skjermer som ikke er widescreen eller synes du generelt at alle PC'er med denne type skjerm er dårlige?

     

    Tidligere anbefalte du maskinen på det varmeste mens nå synes du ikke at den forsvarer prisen i forhold til ytelse. Jeg er kanskje ikke helt inne i termenologien innenfor bærbart, men er ikke dette litt motstridende? Eller mener du at den forsvarer prisen dersom du ser hele PC'en under ett kanskje?

     

    Takker for svar selv om jeg ble litt usikker igjen nå.

    Alle SXGA+ (1400x1050) skjermer jeg har sett har problemer med små innsynsvinkler. LG panelet i 8000 serien er ikke spesielt dårlig, men til ditt bruk er det kanskje ikke godt nok. Jeg vil nok en gang anbefale deg at du tar en kikk på PCen eller en med tilsvarende skjerm.

     

    Jeg vil fortsatt annbefale den på det sterkeste, men for 20.000 får du en utrolig kraftig pc fra ECS/whitebox/tundra etc.

  3. Takk for mange gode svar alle sammen. Dommen ser ut til å være entydig her, jeg gjør ikke noe helt galt ved å anskaffe meg en 8005 :-). Synes det er litt ... rart å bruke 20.000 kroner på en bærbar som er så utrolig vanskelig å få sett på og tatt i. Derfor var jeg også veldig usikker.

     

    Bare noen få ekstra spørsmål til dere som har 8000 serien om dere har tid til å svare:

     

    - Hva synes dere det mest negative er med denne serien?

    - Har dere sett en PC i det siste dere heller hadde hatt lyst på, og nå angrer? Eller ville dere fortsatt valgt den dere har?

    - Forsvarer PC'en prisen sin (i forhold til langt rimeligere alternativer)?

     

    Vel, selv om noen ikke skulle ha tid til å svare på disse ekstra spørsmålene så går jeg for en 8005 jeg. Har fått en pris på 19,995 kroner som rimeligste for standard oppsett. Høres det ut som en grei pris? Vurderte 8006 også, men den kostet nesten 3000 kroner mer og det er mye når eneste forskjell er 0,2Ghz bedre prosessor.

    - Det mest negative, skjermen.

    - Selvsagt, men ikke til det jeg betalte for den. Jeg kjøpte min gjennom skolen, betalte tilsammen 19000 for PCen, tre års utvidet garanti/forsikring, og rygsekk.

    - Med henhold til ytelse, nei.

  4. Nei, den blir ikke ubehagelig varm. Under normal bruk er ikke forskjellen så stor at du legger merke til den.

    Etter flere timer med kontinuerlig skriving/lesing fra harddisken er den merkbart varmere på venstre side, emn på ingen måte ubehagelig.

     

    Personlig synest jeg fargegjenngivelsen er ok, mens kontrasten varierer fra topp til bunn på skjermen.

    Akkurat når det gjelder dette skal jeg være forsiktig med å uttale meg, så jeg vil anbefale deg å finne en pc med SXGA+ skerm og bedømme selv.

     

    Ja, jeg synest den er stille, det er skjælden viften slår inn under normal bruk. Og til dags dato har jeg kun hørt det andre vifte-trinnet en gang. (testet doom3)

    Dette til tross for at innslagstemp. er ganske aggresivt sett. (40*c)

     

    Jeg kjører standard, men jeg har planer om å bytte ut harddisken med en reskere disk. Det er lbare itt over en måned siden jeg fikk den, så vi for se.

     

    Har du flere spørsmål er det bare å fyre løst :thumbup:

  5. Sitter selv med en 8005LMi og er kjempefornøyd.

     

    For å svare på spørsmålene dine.

    Varmeutvikling er ikke et problem, men etter langvarig skriving til/fra harddisken blir denne varm, dette varmer opp plastikken på venstre side av touchpaden. Har ikke målt dette nøyaktig, men jeg vil tro temp. ligger litt under 40 grader.

    Skjermen er god. Men som på alle SXGA+ skjermer er innsynsvinklene begrenset, spesielt vertikalt. Maskinen har i alle tilfeller både VGA og DVI utgang, så tilkobling av en ekstern CRT skerm skulle ikke by på problem.

    Tastaturet er svært behagelig, og den buede utformingen er ergonomisk korrekt, men på ingen måte like ekstrem som microsofts natural keyboard.

     

    Trenger du en kraftig bærbar med stor skjærm og relativt lav vekt vil jeg anbefale denne på det varmeste. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...