Gå til innhold

Morty73

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morty73

  1. oab-1966 skrev (2 timer siden):

    Norge følger Sverige hakk i hæl. I nabolandet får "hjemvendte" IS-terrorister alt av goder de kan få fra det offentlige som gratis førerkort, bil, leilighet, ny identitet og rikelig med trygd med mere. Dette er sykt av svenske myndigheter. Har Erna og kompani først sluppet inn slike forbrytere, vil de få alt av goder de kan få, bare vent så skal du se vi får akkurat slike tilstander som i Sverige..

    Skal få? Det ligner vel allerede? 

    Men pointet mitt var igrunnen hva du/jeg ville gjort/sagt/ment om det var ditt/mitt barn/barnebarn. Det er ikke alt som blir "opplyst" i media heller

  2. Drunkenvalley skrev (1 minutt siden):

    Nja, kriminalitet begått i affekt blir typiskt dømt likevel. I hennes tilfelle var ho ein deltakar i ein terrorist-organisasjon, som såvel var kjent for drap, tortur, slaveri, terrorisme, m.mer. Det var ikkje som om ho hoppa med ektemannen til USA og blei med i ein liten kult som bor i ingenmannsland.

    Det er også dette ho sannsynleg vil bli arrestert og fengslet for. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8mowAw/kallmyr-pst-vil-paagripe-is-kvinnen-ved-ankomst

    Joda, jeg mener og at hun skal straffes. Spørs bare hva de klarer å bevise at Hun har vært m på. Nekter jo selv for å ha vært med i is. 

×
×
  • Opprett ny...