Gå til innhold

MoFFaSSa£

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MoFFaSSa£

  1. Gud det er bedritent og ikke ha en brukbar raid guild... Min forige ble disbanda av en grunn jeg ennu ikke har klart å snuse opp. Men på en annen side har jeg fått mer tid til og grinde stuff til amulet of the darkmoon samt titanic leggings. Gleder meg bare til mandag så jeg kan lempe av alle de 36 stack's med thorium wigets jeg har i banken og kashe ut ennu en epic uten for instance.

  2. Har dere ikke lurt på hvorfor thorium har den selvlysende grønne fargen da?  :whistle:

     

    Thorium er faktisk et alternativ til uran i kjernekraftverk, siden det begynner å skorte på uran rundt om i gruvene.

    5982405[/snapback]

     

     

    Hehe, litt komisk ja. Ser det også er noen som spiller wow som har lakt ut en komentar til artikkelen.

     

    For de som ikke viste det kan ligger thorium over uran i det periodsike systemet. Altså med tiden eller med (fusjon/fisjon husker ikke helt hvilken) kan thorium om danne seg til uran. Om ikke thiroum hadde eksistert ville det murligens ikke eksistert uran på jorde nu siden alt av uran ville vært borte pga uran har veldig kort halveringstid. For de som hvet hva det er.

     

    PS! Tar forbehold om feil informasjon.

  3. Får meg snart titanic legggings, mangler bare 2 arcanite bars for og lage de. Men er usikker på hvilken enchant jeg skal putte på de. Regner med og få 29,25% crit i zerger stands med den, og 650AP. Så er jeg usikker på om jeg skal putte på 8+ str eller 8+ agi. Synes jeg har en del crit men har temmelig lite AP. Så jeg har tenkt og ta 8 str, men crit er jo også fint siden jeg er DW warrior....

     

    Noen formeninger?

  4. Hadde ekstremt lite og finne på i går, så jeg tok meg en tur til Duskwood med locken min. Der var jeg først litt uheldig å møte på en warrior som var på vei til zg. Han drepte meg seff siden locken min bare er 48 nu. Men måtte si meg fornøyd at jeg fikk han ned til ca 30% etter at alle dots som jeg slenkte ivei var borte.

     

    En liten stund møtte jeg på en festlig liten gjeng med allies på 5stk fra lvl 22-24 som var "taktisk" plassert i en liten klynge. Brente Rain of fire midt i klynga. Siden ingen av de døde av det slengte jeg noen dots på alle sammen mens de prøve å ta skade på meg. Kort tid etter lå det 5 allies strød rundt meg. Hadde tenkt og vente til de respwna igjen, men det ble ikke noe av siden jeg kom inn i AB etter langt over en time venting.

  5. vurderer og powerlevle engieering på grunn av darkmoon, men finnes det noen guilder til det?

     

    Har tidligere hadd 315 i engineering, men sletta det på grunn av at jeg var lei det og trodde jeg kunne tjene bra med peng på enchanting, noe som slo helt feil. Angrer noe sinskykt og at jeg slettet det... Men det var lenge før darkmoon kom på kartet.

  6. Med warrioren min lar jeg være å ganke når jeg farmer. Om jeg blir ganked er det å drepe den som ganket meg og corps campe han til han stikker/logger av om jeg føler for det. Men har jeg hatt en dårlig dag kan det hende at jeg dreper det jeg kommer over.

     

    Om jeg har lite og gjør og ikke gider og farme(ta instanser) stikker jeg gjerne en tur til badlands med roguen min og koser meg med litt ganking. En gang drev jeg og ganked en samme person i neste to timer før jeg ble lei. Det var liksom ikke den store utfordringen og ganke en med ca 20% hp til det endeløse(noe som forøvrig har skjedd meg x antall ganger når jeg har spilt med warrioren)

     

    Warlocken er jeg noe av det samme som warrioren, men ser jeg en iriterendes NE hunter så kommer det gjerne et par shadowbolts flygene i hans retning.

     

    Kan vel fårsåvidt si at humøret mitt har en del og si om jeg ganker eller ikke. Men vil nu si at det er grosalt artig og drepe en som prøver og ganke meg. Da føler jeg meg stolt :blush:

  7. Skummet fort gjennom patchnotene, og det var litt der som var litt.. muffens. At rep-leeching i AV blir eliminert er jo greit, men jeg tror AV kommer til å bli mer gigantiske 40vs40-kamper for å få max rep. Hvorfor skal folk stikke vekk fra det store møljeslagsmålet for å ta graveyards?

     

    At flurry ble neste 3 hugg istedenfor 15 sekunder er bare råttent. :(

    5697670[/snapback]

     

    Heldig hvis mangler jeg usle 1k for og bli exulted der, man får sikert nesten ikke muligheten til og levere inn repene du har samlet opp. Men jeg skulle gjerne likt å lese mer nøye på hva som gjør at man blir kicka fra den av'n du er i.

     

    flurry har altid vært at man slår 30% fortere de neste tre huggene, men innen for en hvis tid.

  8. Nu klikker jeg helt i vinkel!

     

    Begynner og hate guilden min så grosalt. Som warrior får jeg ikke lov til og by på disse våpnene:

     

    Eskhandar's Right Claw

    Brutality Blade

    The Twin Blades of Hakkari

     

    Alle de er bra våpen til en dw warrior, men jeg får ikke lov til og by selv om jeg har mer dkp enn en rogue. Har ikke kommet lengre enn til domo da, menere dere at det er retferdig at warriors ikke får lov til og rolle på de våpene?

  9. Huff. Guild-lederen vår har visst fått det for seg at alle warriors som tanker i MC/ZG skal være full protecton. Er det egentlig noe vits å spesialisere seg mer enn 15 poeng i dette treet, især når en ikke er MT?

    5668682[/snapback]

     

    Guild lederen din har tydelig hvis ikke lyst til å ha mange warriors i guilden. Jeg synes det bare er tull at han krever at alle warriorene som skal raide er portection. I guilden min har vi bare èn som har gått prot, og det er MT. De få gangene han ikke er det klarer vi oss utmerket uten han. Den eneste foskjellen er at vi venter littegran lengre får at den da værende MT skal bygge opp litt aggro.

     

    btw laster jeg ned Brutal Fury for og se hvordan den er.

     

    For noen dager siden ble en kompis av meg ferdig med sin pvp film.

    Gank or die heter filmen. Han er en DW warrior med Tunderfury samt en del andre nice epix :)

×
×
  • Opprett ny...