Gå til innhold

Steinar A. Klock

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Steinar A. Klock

  1. Svare NERVI

    Ingen - i hele verden, hadde tilstrekkelig beredskap, når det viste seg at pandemien ble et faktum. Når det er sagt og det viser seg at Norge klarer seg blant de beste - i hele verden, så skyldes det ledelsen av landet, samt kollektiv innsatts og ditto oppslutning og lojalitet fra et overveiende flertall av befolkningen! Verre er det ikke!

    Mvh

  2. Det er som regel et smått sjarerende, av og til muntert, karatertrekk ved reaktører, uavhengig av grunnleggende kompetanse, så skriver de som er de "allvitere"! "Har noen et embede til denne redaktøren!"
    Noen ganger er det ikke sjarmerende - men skremmende; som her!
    Med de laveste smitte- og dødsfallene i verden, må det ikke få herske tvil om at regjeringen har gjort mye rett. Bare hos våre nærmeste naboer, Sverige og Danmark, "dør de som fluer"!
    Til resten av dere "bedrevitere"! Hvor godt preppet var dere på privaten, når dere hastet avgårde for å hamstre dopapir sist mars?
    Mvh

    • Liker 5
  3. Hvor vanskelig kan det være?

    1) Helsepersonell

    2) Landets politiske ledelse

    3) De som har ansvar for barn; foreldre, foresatte, ansatte i barneskoler og barnehager

    4) De i fertil alder, som skal føre arten videre

    (5) "Vi over seksti" har vært ute ei vinternatt før og står for en støyt. Vi har levd liv på cv'n og de fleste av oss har oppfylt sine biologiske forpliktelser - vi har formert oss. Alle dager vi får utover dette, er for bonus å regne. Så flytt forkus til risikogrupper med reelt potensiale for livsforlengelse og la gamle mennesker få lov til å dø i fred!

    Mvh Steinar A. Klock

    • Liker 2
  4. Når dere skriver "Nøyaktig hvorfor det er slik, vet vi ikke ennå. Ei heller hvordan vi kan trekke lærdom av forskjellen. Men ved SINTEF og NTNU er vi nå i startgropa med forskning på feltet.", så blir jeg ikke så veldig imponert over dere, som helseforskere vil være!

    Psykiske problemer av forskjellige slag, har gjerne som fellesnevner at de gir seg til kjenne som fysiske plager. Når disse psykiske plagene ellers ikke får utløp på annet vis, så transformerer vi dem til "vondter", som er enklere å snakke om, mindre tabubelagte og lettere å behandle.Får det lov til å utvikle seg, står man der plutselig som uføretrygdet på siden av samfunnet, fordi der ikke var noen som fanget opp det virkelige problemet!

    Mvh

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...