Gå til innhold

Kekken

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kekken

  1. Se HER har man en gjennomtenkt og god kommentar, som argumenterer for hvorfor vedkommende tenker det han eller hun tenker.

    Jeg er enig med deg, har troen på serien. Kanskje mest fordi Craig Mazin (Chernobyl) er med på laget, Naughty Dog er involvert, og basert på at de sier at det vil være både avvik og tillegg fra originalspillet. Jeg håper, som deg, at de ikke vil gå i copy/paste-fella, men at de likevel er tro til historien i spillet.

    Jeg er også enig med deg hva TLoU2 gjelder. Var det like bra som det første? Nei, men det var fremdeles et veldig bra spill. Jeg tror at de fleste som fortsatt mener det er "woke" og har en "agenda" er folk som ikke har spilt spillet, men hoppet på toget med alle de andre haterne den gangen lekkasjen kom. Alle med snev av interesse for TLoU visste at Ellie var skeiv lenge før TLoU2, og utover det, så er det ikke mye "woke" i spillet...

    • Liker 5
  2. Utrolig at du vet så mye om disse "nye elementene" basert på den lille uttalelsen der. Rett og slett bemerkelsesverdig. /S

    Vi skal ikke vente et par minutter til før vi dømmer da? Kanskje til vi vet noe som helst? Hvordan vet du at de leter etter fancy stuff? Hvordan vet du at de "ikke skjønner at de hadde en god ting med "enkle" ps4"? Den uttalelsen der kan bety alt fra dårlige gimmicks (som jeg er helt enig i at vi ikke trenger) til at konsollen kan teleportere deg hvor du vil i universet. Den sier absolutt ingenting.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...