Gå til innhold

Siradnap

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siradnap

  1. Håvard skrev (1 time siden):

    Om jeg ikke tar feil, så har ikke selger mulighet til å fraskrive seg ansvar. Men at feilen er opplyst om i kontrakten gjør det nok vanskeligere. Da har du det (dessverre) dokumentert at du har blitt opplyst om det.

    Er dessverre fullt mulig å fraskrive seg rettighetene, sjekket opp hos Forbrukerrådet. De sa det var ikke mye å gjøre juridisk sett i dette tilfellet. Kunne snakke med selger om det å se om Jeg kunne spille på samvittigheten til selger.

    Har snakket med selger men siden han mener å ha nevnt sette muntlig samt skrevet det inn i kontrakten som Jeg leste igjennom så følte han seg heller utnyttet dersom han skulle legge ut noe for dette. 

    Tror Jeg legger denne død, selger var så ærlig om alt annet, bilen er så godt dokumentert med egen perm og alle kvitteringer som har til og med kvitteringer for vindusviskere og Wunderbaum til bilen Fra dag 1 i hans eie ?. får bare ta det som en lærepenge!

    • Liker 1
  2. MrLuni skrev (4 minutter siden):

    Så det er ABS som er problemet? Du ble jo opplyst at det var noe rart med det. Er det dyrt å fixe?

    Husker ikke att selger har nevnt det muntlig, men det står i kontrakten klart og tydelig. Har gått fobi meg i det veldig veldig engasjerte øyeblikk da vi ordnet kontrakten.

    koster ca 12.000kr å fikse.

  3. Hei!

    kjøpte for en uke siden en brukt Audi A4 2013. model quattro for 160.000kr med privat selger. Selger nevnte de feilene som var med bilen, men har trøbbel med ABS systemet i bilen. Selger har skrevet det er noe rart ABS systemet i kontrakten. Husker ikke spesifikt att dette vart sagt muntlig til meg ved besiktigelse og kjøp av bilen. 
    I kontrakten står det att den selges "Som den er" samt har Jeg fraskrevet meg rettighetene om reklamasjon. «Kjøper fraskriver seg retten til å gjøre mangel gjeldende etter kjøpsloven § 19».

    Som sagt har selger skrevet dette i kontrakten, sammen med de andre feilene/mangelene som var på bilen.

     

    Må tenke litt på hva Jeg ønsker å gjøre, men hvilke rettigheter har Jeg i denne situasjonen?

    eller må jeg bare bite i det sure eple? 
    kan jo være Jeg ikke fulgte godt nokk med når selger gikk igjennom bilen med meg.

×
×
  • Opprett ny...