Gå til innhold

t3mpLarz

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av t3mpLarz

  1. Cod, moh og bf. Er dei store bremseklossene i spillbransjen. At folk forsetter kjøpe disse er et tydelig signal om at spillerene ikke er interessert i noe nytt. Utviklinga i innovasjon er omtrent borte, noen indie utviklere forsøker seg, men blir grovt hetset om de feiler. Dette kommer nok til å styre markedet i fremtiden til å bli et "oppfølger helvete" uten noe særlig nyskapning.

    • Liker 1
  2. Tror det er ganske mange i spill miljøet som må ta seg en real reality check og moderere seg selv i større grad av hva de sier og skriver til andre.

    Det er ganske mye respektløst shit som skrives og ropes rundt i nettsamfunn og spill. Og det blir ikke bedre før hver og en begynner å oppføre oss som folk og ikke rage monster...

    Du vinner aldri en diskusjon ved å angripe mann. Det viser bare at du ikke har noe å komme med...

    • Liker 1
  3. Ubisoft er næblitt er skikkelig søppelbedrift. De går i fotspora til activision og ser på dei som et forbilde.

    En forandring i spillbransjen er sårt trengt. En styring til en mer inoativ og kundevennlig måte å lage spill på. Og ikke dagens max profit jag. Der en skal gjør minst mulig for mest mulig penger.

    Altså :oppfølger generaskonen: som vi kan kalle dagens AAA spillselskaper.

  4. å drive å "relansere" spill er veldig skummelt, for da risikerer man å tråkke på "minnene" til den eksisterende bruker basen, eller fans, som du kan kalle dei, samtidig, som at slike spill ofte blir alt for "primitive" kanskje, for nye brukere?

    Men, så er det jo også slik idag, at med en gang, noe ikke blir helt slik som folk hadde trodd, så starter de Hat kampanje mot utvklere og selskap og alt mulig slags greier.

    Lav score er bra, om spillet er teknisk dårlig gjennomført, vel og merke. Men er virkelig reforged det dårligste spillet som noen gang er vurdert på metacritic, eller er det bare slik at meningsinnhold er hype, og de blir bombet, som tradisjonen er innen kultur som film, tv serie og spill.

    • Liker 2
  5. Det fins to typer AAA titler, for tiden, dessverre.

    Enten er det copy+paste, med nye maps. AKA Battlefield og COD m.fler

    ELLER en console utgave, som portes direkte til PC, men få modifikasjoner endringer.

    Derfor kjøper jeg nesten bare indie titler. De gir mye bedre verdi for pengene timer vs kroner. Enn å betale 400-700kr for et spill du har 3 utgaver av fra tidligere, eller som var utgangspunktet solgt for 599 på playstation, for deretter å bli copiert til pc, med minimal innsats...

    Det kommer så lite gode spill nå for tiden, at det er bare tragisk. Da støtter jeg heller mindre utviklere, kanskje det ikke alltid er top byggekvalitet, men de forsøker ihvertfall å gi en helhjertet innsats, og kanskje i tillegg levere noe nyskapende. 

    Ser ut som Activition on EA, tror at innovasjon er kun penger tapt.... Deres tap.

    De lager spill, for 700kr som du skal bruke 20-30 timer på. Det er ganske dårlig utnyttelse av pengene, du har lagt ut for tittelen... imo
    (uttalt mål/forsnakkelse, for et par år siden, jeg tror det var EA:  "et spill er en suksess dersom spillere bruker mellom 20-30 timer på det. Bruker de mer, kjøper de ikke nye titler, like raskt, bruker de mindre, faller de fra merkevaren, mest sannsynlig")

  6. kanskje PC brukere kan slutte å kjøpe Console ported spill, så hadde det kanskje vært håp for å få noen skikkelig bra AAA titler til PC igjen, og ikke det samma gamle sprøytet.

     

    Enten er det copy paste, med nye maps. AKA Battlefield og COD m.fler

    ELLER en console utgave, som portes direkte til PC, men få modifikasjoner.

    Derfor kjøper nesten utelukkende indie titler. De gir mye bedre verdi for pengene. Enn å betale 400-700kr for et spill du har 3 utgaver av fra tidligere, eller som var utgangspunktet solgt for 599 på playstation, for deretter å bli copiert til pc, med minimal innsats...
     

×
×
  • Opprett ny...