Gå til innhold

TrainyDay

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrainyDay

  1. Takk for tilbakemeldinger og godt nytt år!

    14 timer uken er jo ikke nødvendigvis mye aktivitet? Det er i snitt to timer om dagen. To timer! Her skal det hovedsakelig fokuseres på rask gange i skog og mark (evnt. tredemølle hvis været er dritt) med noen stigninger. Fine turområder. Vi tar pauser underveis. Hyggelig. Trenger ikke å tidligere ha hatt et spesielt høyt aktivitetsnivå for å få det til. Turen skal være tung, men gøy. Man skal bli svett. Følelsen etterpå skal være fantastisk!

    Å leie en personlig trener er svindyrt. Hvis alle hadde hatt råd til det så hadde vektnedgang vært enklere. Det største hinderet for å komme seg i aktivitet er gjerne angst eller mangel på motivasjon. Mitt mål er å hjelpe folk over disse hindrene og gi de en intenst (rask) mental reboot på det området, men da må jeg være der for dem. Jeg har ikke mulighet til å gjøre dette på fulltid og tenker derfor fellesferien. Mitt mål er at deltakerne vil få en virkelig treningsglede i løpet av tiden vi har sammen slik at de får motivasjonen de trenger for å fortsette treningen. Jeg har erfaring innenfor ledelse og har hatt mye personalansvar. Er god til å motivere.

    Så ja, som flere påpeker: Alle kan få dette til helt alene!
    Men da må de klare å motivere seg selv. Ikke bare til treningen - men også til det teoretiske. Her er vi en gruppe som motiverer hverandre. Som studerer sammen. Som trener samme. Som sliter sammen. Som lager mat sammen. Som hygger oss sammen.

    Ønsker i første omgang å tilby dette gratis til de med sykelig fedme og angstproblematikk hvis jeg kan få dekket driftskostnadene. Hvis det viser seg å være en stor suksess så vil jeg muligens videreutvikle det. Skjønner selvfølgelig at jeg trenger å ha flere med på laget. Både frivillige og antageligvis lønnede nøkkelpersoner. Men så klart om folk flest ikke klarer å bevege seg i to timer pr. dag, så blir nok aldri dette noe av. Men jeg har uansett bestemt meg for å gjøre et forsøk. Tar kontakt med DPS, kommunen og NAV for å høre om det er noe jeg kan hjelpe med lokalt her i sommer.

  2. 6 hours ago, Professor Balthazar said:

    Jeg er med. 24.000,- for tre uker?

    Takk for interessen. Er i startfasen nå og skal ta kontakt med lokale overnattings- og serveringssteder på nyåret. I tillegg så vil jeg ha en avtale med et av de lokale treningssenterene. Håper på å ha noe i gang til sommeren hvis ikke dette blir for kostbart å stelle i stand.

     

    6 hours ago, aklla said:

    Har du noen utdannelse innen hosthold og/eller trening slik at du faktisk vet hva du driver med? Jeg har f.eks leddbåndskade og tennisalbue, samt diabetes, klarer du å lage ett program designet til det?

    Spis sunt og tren mer er jo en god oppskrift, men ikke akkurat noe man trenger kurs for.

    Ingen utdannelse i dette, men mye erfaring. Dette er ikke så veldig hokus pokus, men handler hovedsaklig om vilje. Har selv skader, bl.a tennisalbue og gjør små enkle øvelser for å behandle den. Å vite hva man bør og ikke bør spise er det mange som trenger hjelp til - det gjorde jeg også i starten. Få nybegynnere går ned på makronivå. At å trene mer og spise annerledes er oppskriften er jo noe vi vet - likevel så er det svært mange som trenger hjelp til å få det til. Det forstår vi jo når vi ser på alle tilbudene som finnes der ute.

     

    5 hours ago, Comma Chameleon said:

    Den ideen har alle som starter et treningsprogram, og du har ingen garanti for at folk ikke blir å slutte så fort kurset er ferdig. Ideen din er jo bare "gå litt mer, spis litt mindre". 

    Det var ikke din treningsmetode eller din spesifikke diett som gjorde at du gikk ned i vekt. Det var at du klarte å holde deg til planen over tid. Folk kan trene på helt andre måter og spise helt andre måltider og fortsatt ha samme resultat, om de bare holder oppe innsatsen.

    Nei, jeg har ingen garanti for at folk fortsetter å trene og spise sunnere etter kurset. Det må den enkelte holde styr på selv. Ideen er jo som alle andre slankeopplegg; mer aktivitet, sunnere og mindre mat, men jeg ønsker at man her skal oppleve en rask og inspirerende effekt slik at man skal forstå hvor gøy og bra trening er! Her blir det ingen "pulverkur" eller avslappende gåturer.

    Det du skriver er jo selvfølgeligheter. Vi er alle ulike, og selv om du og jeg kan klarer det fint, så er det ikke alle som vil klare det. De fleste trenger å bli fortalt hvilke aktiviteter og hva slags måltider som trengs - de klarer det ikke alene. Stopper opp allerede på teorien. Det er derfor jeg tenker det trengs en lengre periode. Folk må bli vant til treningen og kostholdsendringene og de må trives med det! Opplegget blir intenst med 14+ timer trening ukentlig, og jeg vil nok bli lagt litt for hat under øktene ;). Men målet skal være kjapp vektnedgang som gir en mental grobunn og interesse for videre innsats. Jeg hadde ingen fast plan, den var under konstant utvikling. Men det er klart at folk som deg som sikkert klarer dette helt fint alene, aldri vil trenge hjelp fra folk som meg.

  3. Hei! Jeg slanket meg 30 kg i løpet av knappe 7 måneder. Jeg har klart alt dette selv uten å få hjelp av noe annet enn info fra internett. Ingen operasjoner eller noe slikt. Er blitt kjempe glad i å løpe, og styrketrening er også stort sett gøy ;)

    Til poenget: Jeg fulgte et strengt program for vektnedgang. Minst 10 000 skritt om dagen. Gikk tur hver dag. Høy intensitets trening, noe crossfit. Men bare å spasere er altså svært bra når man ønsker å forbrenne fett. - mer effektivt å gå i motbakke enn å løpe faktisk! :)

    I tillegg så var jeg veldig nøye på hva jeg spiste. Jeg sultet aldri, men jeg fråtset heller ikke. Kiloene forsvant svært raskt.

    Fikk en forretningside hvor jeg ønsker å tilby mine erfaringer. Vi bruker tiden sammen - som en gruppe - gjerne i fellesferien. Vi gjør de samme aktivitetene som jeg gjorde. Spiser sunne måltider sammen. Finner på artige ting utenom trening også. En camp om du vil. Men opplegget blir strengt og hardt. Du skal - og vil - bli genuint interessert i trening pg kosthold, og både føle og forstå hvilken effekt det har på kroppen din! Du skal ikke slutte å trene når campen er avsluttet. Trening skal bli en del av livet ditt.

    Her er ingen for tunge eller i for dårlig form til å være med. Jo tyngre du er jo fortere vil de første kiloene forsvinne!

    Lurer rett og slett på om dette kunne vært noe for deg, om du hadde klart å holde motivasjonen gjennom hele greia? Hvor mye kunne du betalt for et tre ukers opplegg hvor alle aktiviteter, opphold og tre måltider er inkludert, i tillegg til personlig trenings- og kostholdsplan for tiden etter campen.  Står helt på bar bakke her. Har veldig lyst til å starte noe slikt, men er usikker på om interessen for et så intenst opplegg er der. Det vil antageligvis koste en del å gjennomføre. Hva tror dere?

    Takk for svar!:)

×
×
  • Opprett ny...