Gå til innhold

rivjern-entusiasten

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rivjern-entusiasten

  1. 11 hours ago, OxL said:

    Hva om plutselig satoshi beholdningen beveger seg? Tror du forsatt at det er en annen person?

    Ja.

    11 hours ago, OxL said:

    Jeg sier ikke at jeg vet at det er han, men jeg tror det er mye mer sannsynlig at CSW er satoshi enn hvem som helst andre.

    For Craig Wright virker jo som en trovedig type. Som skaperen av Bitcoin burde han enkelt kunne bevise dette en gang for alle, hvordan vil du forklare at han aldri har gjort det?

    Selv ville jeg satt pengene på Hal Finney, men det blir jo selvsagt også bare vill gjetting.

  2. Dette beviser jo absolutt ingenting. Uansett hva en jury måtte mene så er det ingenting som tyder på at Craig Wright er eier av eller har tilgang til walleten med 1.1 millioner bitcoin. Det er derfor ganske misvisende å skrive at han "beholder bitcoin-formue på 500 milliarder".

    Om han virkelig hadde vært Satoshi Nakamoto så kunne han enkelt bevist dette ved å signere en melding med privatnøkkelen til denne adressen. Craig Wright er i mine øyne en svindler og en klovn til det motsatte er bevist.

    • Liker 3
  3. Hei.

    Har et spørsmål ang 5-11 a.Rett til å setje opp ladepunkt for elbil og ladbar hybridbil i borettslagsloven.

    Der står det at man kan kreve at styret setter opp ladepunkter i borettslaget, også når man ikke disponerer egen plass. I borettslaget her er det to ladepunkter, og sikkert ti ganger så mange elbiler. Det betyr at det i praksis nesten er umulig å få ladet bilen, ettersom disse to plassene alltid er opptatt.

    Selv om antall elbiler har mangedoblet seg her de siste årene, så har ikke styret satt opp et eneste nytt ladepunkt. Men det finnes jo ladepunkter, synes dere at borettslaget da har etterkommet dette kravet? Kan man kreve at det settes opp flere?

  4. 8 minutes ago, Orotin said:

    "Dessverre er ingen leveringsalternativer tilgjengelig for denne ordren".

    Ingen tilgjengelige på kundeservice heller som kan hjelpe..

    Ring eller prøv igjen senere. Siden du allerede har vunnet muligheten til å bestille så ordner det seg nok. Ville i hvert fall ikke gitt vekk noen kode hvis du har lyst på PS5en din.

    • Liker 1
  5.  

    4 minutes ago, Thomas12 said:

    Hei,

    Roter rundt på facebook marketplace ,kom i kontakt med en som kaller seg shakeeb. Virker som svindel for meg , men etter en lang chat, forklarer han at det er salg igjennom https://www.facebook.com/Mobilhubtech/ . Tar kontakt med disse og de skriver: Vi har butikken vår i Drammen, vi leverer også til enhver by. Playstation er tilgjengelig, ny og uåpnet med garanti prisen er 6000kr.

     

     

    Hva tenker folk, er dette trygt?

    Nei.

    Kun falske profiler som har kommentert i Facebook-gruppa der. Hadde holdt meg langt unna.

  6. Hei.

    I arbeidsmiljøloven står følgene under "Arbeidstakernes rettigheter ved virksomhetsoverdragelse":

    § 16-2.Lønns- og arbeidsvilkår

    (1) Tidligere arbeidsgivers rettigheter og plikter som følger av arbeidsavtale eller arbeidsforhold som foreligger på det tidspunkt overdragelsen finner sted, overføres til den nye arbeidsgiver. Krav etter første punktum kan fortsatt gjøres gjeldende overfor den tidligere arbeidsgiver.

    Det jeg lurer på er om ny arbeidsgiver kan kreve endringer i arbeidstid helt uten videre? For eksempel dersom 7 timers arbeidsdag var gjeldene før virksomhetsoverdragelse, kan ny arbeidsgiver bare endre denne til 8 timer på det grunnlag av at det er deres "policy"?

    Ny arbeidsgiver mener at det ikke trengs å signere ny arbeidsavtale for at nye arbeidstider skal gjelde.

    De henviser også til arbeidsgivers styringsrett om at "ansatte må følge den daglige arbeidsordningen som til enhver tid gjelder på arbeidsplassen", og sier at det er en naturlig tolkning at avtalene (fra tidligere og ny arbeidsgiver) uttrykker at de ansatte må følge den til enhver tids gjeldende arbeidstid i selskapet.

    Stemmer alt dette?

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...