Gå til innhold

John Arild Ramberg

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av John Arild Ramberg

  1. Enceladus skrev (5 timer siden):

    Kanskje ikke den beste måten å bygge hype på med denne videoen. Synes de burde sluppet en gameplay trailer først og så sluppet denne testen av VR sett med gameplay. Når det er sagt så er det mye interessant å se her, også nyttig med testen av alle VR settene, det var et imponerende utvalg.

    Fri bevegelse (smooth locomotion) er der så det er bra!

    Ikke fan av teleport for å klatre i stiger. Men I følge videoen er dette noe som det arbeides med? Så forhåpentligvis finner Valve ut av det også. Pussig nok så kan man droppe ned fra høyder...så ja det får meg til å tro at dette arbeides det med. Hele greien med teleport er jo til for de som ikke tåler fri bevegelse. Men når man er tilvendt så er absolutt fri bevegelse å foretrekke med skikkelig klatring og hele pakken. Men bra at det er mange valgmuligheter :)

    Det blir nok også en utsettelse, det føler jeg meg ganske sikker på. Alle Valve spill har så godt som alltid endt i utsettelser, derav utrykket Valve Time.

    Ja, jeg tror nok at dette med stige klatringen er noe de kommer til å fikse. Spesielt etter det boneworks har fått til med fri bevegelse og interaksjoner. 

    Nå eier jeg ikke et VR headset selv. Kjøpte en PSVR til lillebroren min i julegave og han elsket det. Syntes det var ganske kult selv.

    Håper at Valve releaser Index til Norge snart da dette er det headsettet jeg har mest lyst på, selv om den er dyr. Rift S er et alternativ det også hvis jeg ikke får tak i Index settet. 

×
×
  • Opprett ny...