Gå til innhold

allum

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av allum

  1. Vurdere å flytte sakene over til web10.nu, men ser at de ikke tilbyr mailinglister. Er det noen som vet om noen som tilbyr hosting som også har mailinglister (og som selvfølgelig er billig og bra)?

    Hva brukes mailinglister til? / Hvorfor er det relevant når man velger host?

     

    Selv har jeg servetheworld, men betaler 69kr/mnd for den pakka som koster 79kr på websiden dems. :(

    Føler meg nesten snytt når jeg hører andre bare betaler 39kr/mnd. Har kikket på qxl mange ganger, men ser aldri noe servetheworld tilbyr der.

    ...noen som vet om man kan registere subdomener under subdomene hos web10.nu? f.eks hei.og.hopp.no

    Mailinglister fungerer slik at hvis du oppretter en mailingliste som heter [email protected] (forutsetter at du eier bill.com) vil alle som står på mailinglisten 'test' motta denne mailen.

     

    Ganske kjekt å ha når det er arrangementer som skal på plass, utdrikningslag, dere er en gjeng som sender mye mail til alle ofte osv.

     

    De som jeg har kommet over som tilbyr maillinglister er webdeal, host1 og get-one (web10 har det ikke).

     

    :roll:

  2. Har en faktura på vei fra WebDeal, den var på 791,- for et år som inkluderer domene årsavgift og 40mb med serverplass. Synes det var i stiveste laget.

     

    Vurdere å flytte sakene over til web10.nu, men ser at de ikke tilbyr mailinglister. Er det noen som vet om noen som tilbyr hosting som også har mailinglister (og som selvfølgelig er billig og bra)?

  3. Har prøvd meg med noen andre Java programmer som også krever oppkobling mot gprs, men har ikke fått de til å fungere heller (f.eks. EmailViewer). Lurer på om java prog'ene på e700 har problemer med å koble opp gprs.

  4. den key koden er valgfri.. den bruker du kun for å låse programmet.. slik at andre ikke kan skrive..

    f.eks. jeg bruker pinkoden min..

     

    for å registrere, så må du fikse på hjemmesiden til cmessenger, fra data, og så må du vel bare fylle inn det som filles inn kan..

    Jess!! Nå har jeg akkurat klart å ordne di greiene på dataen :thumbs: Tusen takk, d var kjempesnilt :D Forresten så har jeg allerede tastet inn pin- koden, for jeg visste ikke hva annet jeg skulle skrive. Så gjenstå bare å se om d funker fra tlf...

     

    Men et sp.mål til: Noen som vet hvor mye jeg blir belastet for?? Er d noen fast pris?

    Har du fått cMessenger til å fungere på e700? Jeg prøvde, tlf ble bare stående med connecting... Kom aldri noe mer.

    :roll:

×
×
  • Opprett ny...