Gå til innhold

Kullbit

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kullbit

  1. År 2100. De av oss som skal arve og gi arv i det ny århundre burde få et bedre valg enn å stå i gammel grunn til bekymring. Ikke alle bygg eller anlegg er kommunens ansvar eller staten. Samfunnet er ikke bare veier og sykehus heller. Det er hvordan folk bor og beveger seg. Du kan ikke selge til luft og bevegelse, du må heller ikke tro at du klarer deg best alene. En moderne infrastruktur vil være en etablering av hele samfunnet. Etablering i toppen av et tre som kan vokse opp av vannet og som tilbyr godt med lianer for en ny utvikling av det moderne mennesket.

  2. Jeg er glad vi fikk reflektert over dyr- og planteliv. For jeg tror at for oss mennesker har det vært fult mulig å ta høyde for å klare seg selv. Hjelpeapparatet omsorgsnorge, ville jo strengt talt hvert klar over at dette skulle skje og komme til å skje hver sommer. Så den er jo greit. 

    Men melkekyr og pelsfarmer, hønsegårder, og sånt. Nei. De krever av oss som de nå har det. 

    Iblant er det vanskelig å se seg om det hele. 

  3. Jeg er glad folk her har kommet med disse reaksjonene på dette til nå.

     

    Det jeg så vil tilføye, er å si: 

    I hvilken posisjon er man til å klare seg selv. Og med det komme hel i gjennom dette.

    Hvordan vil det være for en man å måtte holde ut, å bevare helse, ro og orden. Ta vare på hus og familie. Igjennom noe slikt.

    Hvordan vil det være for samfunnet å måtte gjenåpnes og stenges ned, hvert år i forhold til fellesferie i 5 uker på sommeren. 

    Jeg vet at dyr beiter, og planter vokser i løpet av sommeren. 

    Men, hva om det i 5 uker er som om at det var helt vilt for oss, ferie. Og at det så bare var også måtte bli til, senere.

  4. Hei. Har dere hørt om dette med gatefotball og gatelag. Det er kanskje noe interessant det. For deg.

    "En jeg kjenner har falt litt ut. Han har ikke noe særlig synelig problem med seg, eller kanskje han har det. Uansett, han liker ikke hva han holder på med. Han har kanskje en god og godt betalt jobb på sine måter,  men så er det de vennene eller det miljøet. I norsk gatefotball er det ikke jobben, ikke klubben, ikke ledelsen, ikke rusen, ikke miljøet eller helsen, uansett, ikke individet, med sjansen! Dette var hva han så..."

    Hva skal til for at det skal bli 3 på 3 eller 6 på 6 og 10 på 10? Hva skal til for at det er en målvakt? 

    Sjansen om du må forstå.

    Og hvem tenker du på når vi sier Gatefotball? 

    • Liker 1
  5. Det er nå politiet som bestemmer dette uansett. Ingen her inne. Det skjer på huset det. Ta kontakt med dem og hør. Får du avslag kan du klage. Noe er vel skrevet i stein men da står det at det er skrevet i stein. Her kan du søke og følge opp saken videre. Som du kan i all almenrett i Norge. Men gjør du ingenting selv er ikke en gang sosialen der.

    Det ordner seg for snille gutter.

×
×
  • Opprett ny...