Gå til innhold

Nighthunter

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nighthunter

  1. Har ikke sjekket med nye land, men mellom i stad og nå har også butikksiden begynt å vises på norsk, dog enda med "Ikke tilgjengelig i landet ditt". Stadig bedre tegn!

    Med en rask VPN kommer alt opp på engelsk i Sveits (og Australia, antar jeg), men den vises som tilgjengelig (dog utsolgt) fra Sveits (med pris i britiske pund, så det kan være en falsk positiv her med mindre de har gjort en meget pen valutadans). Manuell testing viser at de har som forventet både fransk, spansk og tysk oversettelse av produktsiden, men ingen svensk eller dansk (tihi).

  2. Informasjonssiden om Valve Index har visst blitt oversatt til norsk! Står fortsatt ikke tilgjengelig i landet ditt på butikken, men jeg mener da virkelig at denne oversettelsen er ny, og Wayback Machine har ingen snapshots av den. Det gir jo en viss mengde håp om at den dukker opp snart! Hvorfor oversette produktinfo til norsk hvis du ikke har tenkt å selge produktet her?

    Det er en ganske komplett oversettelse også; eneste plassen jeg kunne finne noe engelsk var når jeg trykte på "Kjøp"-knappen og ble sendt til Steam-butikken med gode gamle "Not Available In Your Country". Norsk butikkside går vel live samtidig med at salg åpnes vil jeg tro.

    Alt i alt: Hype!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...