Gå til innhold

Zoomer

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoomer

  1. Lever tilbake TwinMos'en og kjøp Corsair Value eller disse OCZ brikkene.

    Nei, jeg vil bruke TwinMosbrikkene, jeg gidder ikke å bruke flere uker på å få byttet dem hos komplett. Det må jo gå an å bruke! Hvis man trykker på "KJØP"-knappen på komplett.no, og hovedkortet havner i handlevognen så står det faktisk "Noe som passer til...." og der står det TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 1024MB Dual Pack Kit w/two matched PC3200 CL2.5DDRs. Det er ikke alle i verden som går rundt og viter at de ikke passer sammen. :mad::p

  2. Jeg gikk til innkjøp av nytt hovedkort, RAM og S-ATA HD i god tro.

    Jeg kjøpte et Abit NF7-S2G hovedkort, TwinMos 1024MB DualPack RAM og Seagate Barracuda 200GB S-ATA HD. Hadde en AMD XP2400+ Fra før. Da jeg hadde installert XP på nytt og alt så ut til å funke, begynte maskinen å reboote av seg selv (med blåskjerm i 1/2 sekund). Fant ut etter mye om og men at det måtte være noe med minnet eller minnekanalene. Prøvde brikkene hver for seg i forskjellige slotter og konkluderte med at begge brikkene fungerer hver for seg i slot 3 (kanal 2), fungerer ikke i dual og heller ikke å kjøre begge samtidig på en kanal. Kjørte memtest på begge brikkene hver for seg over natta uten feil. Jeg ringte komplett og de sa at jeg måtte flashe BIOS, men det ble ikke bedre. Jeg bare lurer på om det er noen Nforce 2-kort som takler TwinMos i dual ch??

    Har levert kortet til Datakjeden (der jeg kjøpte det) og de skulle teste det, men vhis de ikke fant noen feil måtte jeg betale 350,- i "feilsøkingsavgift"!! :thumbdown: I tillegg sa han at det var fyfy med NF7-kort og TwinMos, er dette noe jeg MÅ gå rundt å vite? Er det noen som har erfaring med dette så PLIIIS skriv!!

     

    Venter på svar :D

  3. Jeg har Abit NF7-S2G og TwinMos 2x512 matched brikker. Dette funker ikke!!

    Kortet har Dual channel, men ikke f.. om det vil virke!! Minnebrikkene fungerer hver for seg i minneslot 3 (kanal 2), men ikke sammen i single og dual.

    Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!! Ringte Komplett og de sa jeg måtte flashe BIOS, men det funket heller ikke. Jeg har nå levert kortet til testing hos Datakjeden.

    Er det noen som har tips?? Evt tips om andre Nforce-kort som takler TwinMos.

    Jeg vil bruke RAM`en min, og jeg vil ha Nforce 2- kort!!!

  4. Det er et kjent faktum at en del nForce2-kort ikke liker TwinMos. Skal man sikre seg, må man nok ha Corsair/OCZ-minne. Da jeg kjøpte mitt Asus A7N8X-E Deluxe hk, ble jeg frarådet på det sterkeste å bruke TwinMos-minne. De anbefalte Corsair. Jeg kjøpte ikke, men jeg fikk et par Corsair TWINX-PRO3200LL 1024 MB til overs da jeg oppgraderte hovedmaskinen, og Corsair-brikkene fungerer som en drøm.

    Finnes det noen Nforce 2 kort som støtter TwinMos dual DDR400?

  5. Jeg har samme problemet med TwinMos 2x512 og Abit NF7-S2G. Brikkene fungerer stabilt BARE i kanal 2 (slot 3). Har testet begge brikkene med memtest (hver for seg) og begge fungerer, men ikke sammen!!. Jeg ringte komplett og han sa at jeg skulle prøve å flashe BIOS, prøvde det men ble ikke bedre. Hørte et stygt rykte om at NF7-kortene (Nforce 2) ikke liker Twinmos i dual channel. Har levert inn kortet til testing hos Datakjeden. :cry:

×
×
  • Opprett ny...