Gå til innhold

Kausebol

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kausebol

  1.  

    Hva du mener om artikkelkvaliteten vil under ingen omstendigheter være forenlig med en generell basis innen hva gjennomsnittet av leserne mener.

     

    Jeg syntes artikkelkvaliteten er kjempegod på mye og HW.no er den mest underholdende tidsskriften jeg leser. Kanskje ikke den mest intellektuelt anlagte, men det er heller ikke meningen med HW.no da flesteparten av leserne her inne er gjennomsnittsmennesker med en over middels interesse for teknologi. Det å bare skrive teknisk dype artikler om silisium i prosessorer, raster-enheter i skjermkort, båndbreddeforskjell mellom PCI-E busser etc vil gjøre denne tidsskriften mindre underholdende og derfor mer lærerik kun for bare de mest interesserte da det er de som kun ønsker å lese om slikt.

     

    Og unboxing vet jeg det er mange som liker og har blitt en enorm trend de siste årene. Så det å snakke slik om unboxing-artikler på denne måten vil kunne være fornærmende for de som liker dette da du med dette viser at du ser ned på en slik interesse.

     

    Så, siden du bare er en liten pjokk i maurtuen som alle oss andre er det fint at du deler din mening, men å trampe ned slik du gjør er bare uhøflig.

     

    Grunnen til at jeg tar meg tid til å skrive dette er fordi jeg er, som antageligvis mange andre, passe lei de få og sure eplene som alltid skal kommentere negativt om artiklene de leser. Sagt på godt norsk så DRITER jeg og mange andre i hva du syntes om artiklene for 8 år siden. Det var andre tider og samfunnet har faktisk vært i uvikling siden da om du tror det eller ikke. Og da må også ting rundt forandre seg.

    Samfunnet har ikke utviklet seg hvis unboxing har blitt populært..... Ikke rart dagens unge skårer dårlig på internasjonale tester når dette er hva de får servert av "silisum frie" artikler ;))

  2. etter 4.3 så har telefonen fått lov å "logge av wifi netter fordi den tror det er ustabilt"... Så jeg må skru av mobildama for at den skal holde seg på wifi nettet... Jævlig irriterende.. er dette mulig å slå av? Hvorfor den sier netter er tregt / ustabilt aner jeg ikke... Er ikke akkurat 3 / 4G dekning der jeg bor i skauen :D

  3. Ser fremdeles ingen som klarer å komme med et godt argument for å oppdatere til Win8.

     

    Snek meg til en liten titt på testen mellom XP, win7 og win8 i Ekstra artikkelen. Der var det bare sekunders forskjell mellom programmene i de forskjellige testene.

    Og win7 & 8 fikk "rundjuling" av XP i noen av resultatene, noe som viser at nye versjoner av operativsystemer er mer kosmetikk og bløff enn noen egentlig nyvinning.

     

    Tror jeg lener meg rolig tilbake å venter å ser om Win9 har noe å tilby som er attraktiv, som f.eks. at Microsoft dropper det utrolig stygge Tiles/Metro designet. (ja jeg vet jeg kan slå det av, men allikevel..........."stygt som juling".)

     

    Mange eldre biler juler nye "sportslige biler"... men de færreste vil kjøre rundt i en 10 15år gammel bil fordet...

  4. Oly: CNC-operatørene trenger ikke frykte 3D-skrivere for metall. De bør heller frykte at CNC-maskinene blir langt lettere å programmere. Kanskje så lett at hvermansen kan gjøre det man trenger CNC-operatører til i dag.

     

    Maskinering av deler vil det uansett være behov for i framtida siden det gir andre og ofte bedre materialegenskaper enn utskrifter. Særlig korrosjon, presisjon, finish og homogenitet vil være maskineringens styrker.

     

    Frykte? jeg klarte å tegne i inventor. overgangen til cnc benk er ikke akkurat stor da :p tok en dag med litt knoting.. vips stod jeg i en cnc benk og lager mye rart. heldigvis ikke serieproduksjon :D
  5. Er jo flere selvskaper i norge som driver med dette.. stort innen dyr racing etc. små oljekjølere som ikke går å lage på andre måter etc etc etc..

    cnc operatøren behøver nok ikke frykte noen ting på 100år. det går ikke spesielt fort sammenlignet med "moderne" benker 80tallet ;) Cnc operatøren koser seg nok heller fordi han har koblet hode til en moderne 3d plast printer i spindelen og kan skrive ut jævlig store ting ;D

  6. Det er godt ikke alle er som deg Avid.. Har surface og elsker det. hadde jeg vært smart og lest litt om greiene før jeg kjøpte brettet hadde jeg kjøpt med pro.. RT er litt kjip. men kvalitets følelsen og hvordan den fungerer er jo overlegent alt annet man har på markedet.. (jeg har div andre android brett også). USB porten klarer jeg meg ikke uten lengre. innebygde støtten.. lade kabelen.. MS tok et kjempe ronk i tryne på konkurrentene når de ga ut surface..

    win8 fungerer veldig bra på tab. raskt å bruke. som på pc.. men skal innrømme jeg brukte noen timer på å venne meg til det :)

  7. haha skulle til å si det samme... selv etter noen turer ute. i vann. i do.. så lever min nokia N8.. bulkete å fæl.. av og på knappen fungerer ikke fordi den er brent vekk inni (skjedde på julebord... helte vann ut av telefonen dagen etter... tørka.. litt triks å miks og den lever :D).

    Like seige som N95 :D Nå har jeg 808 fordi jeg ville ha et ENDA bedre kammera... N8 som reserve tlf :D

  8. Hei! er det noen som vet om en litt større hardisk til en Hp pavilion tx1000?

    Jeg har sjekket litt på komplett. men finner ikke ut hvordan type HD jeg skal ha i maskinen.

    Jeg kjøpte denne ( https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=579372 ) av en kompis. men den passet jo seff ikke inn i min maskin....

    Mvh Kausebol

     

     

    edit: Kunne en moderator flytte denne posten? jeg klarte vist å legge den ut i feil forum..........

  9. mistenker meg for å ha lyst på ny tlf? det stemmer det. Ellers hadde jeg ikke giddi å laget en tråd her om dette. Etter mye om å men å søking og leiting så har en del folk kommet frem til at det er noe galt med hovedkort tingen på tlf. Dette går på garantien (det kan skje hvem som helst n95). MEN! hvis man er så uheldig som meg å ha hatt tlf med rundt på tur etc så det har kommet "fuktighet" i tlfn så får man seff ikke noe. Surt mtp at det ikke er fuktigheten som har gjort dette (skjedde jo i et lokale med gassbrennere og langt fra fuktig). Det er vistnok en "coil" på hk som steller til dritten. Så blir en ny maken tlf på meg. Den gammle blir kobla opp mot tvn eller i bilen som gps og en ledning til skjermen. Da får man sendt over nye låter og ringt med den(tvilling).

×
×
  • Opprett ny...