Gå til innhold

atsjo

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av atsjo

  1. Takk, takk :)

     

    Jeg sitter med en n82 uten fireveistast, og Magic frister veldig. Vanskelig prosses å bestille den fra Tyskland ?

     

    Jeg bor for tiden i Tyskland og har funnet en side som minner om prisguiden til hardware.no Jeg har søkt opp HTC Magic og den går for 476,- EUR i skrivende stund. Tror man kan bestille den til Norge, men har ikke prøvd. Tenkte også å skaffe meg en slik en, men tror jeg venter litt ettersom pengen ikke strekker til.

    Her er søkesiden:

    http://www.geizkragen.de/preisvergleich/te...gic/524050.html

  2. Hei, jeg befinner meg i Tyskland og her kan man kjøpe T-Mobile G1 uten abonnement for 345 Eur. Men jeg har hørt at Android altid kobler seg opp mot internett. Dette skal være 12 Mb i måneden. Om dette er tilfellet i utlandet blir det vel dyrt i lengden. Noen som vet noe mer om dette?

    Jeg har ikke et direkte svar på din situasjon, men T-Mobile i USA (vet ikke om det gjelder T-Mobile i Tyskland) har et kundeprogram som heter MyFav ("mine favoritt-kontakter"), som automatisk gir deg rabatterte ringeminutter til de telefonnumrene du ringer oftest. Men dette kundeprogrammet medfører at en amerikansk (igjen, vet ikke om dette gjelder en tysk T-Mobile G1) G1 hvert døgn eller så "sladrer" ved å sende en SMS til T-Mobile USA om hvem du har ringt siste døgn (vet ikke om det er én SMS pr døgn eller oftere). Dette gjør det i det skjulte. Mange som har kjøpt seg amerikansk G1 og fått denne SIM-unlocked og tatt den i bruk på andre GSM-nettverk i USA eller utlandet har fått seg en overraskelse på fakturaen, der det står oppført masse SMS'er til USA som de ikke (vet de har) sendt.

    I mange tilfeller tror jeg ikke SMS'ene vil komme fram fra utenlandske nettverk, men for å være på den sikre siden bør man vurdere å endre software-innmaten til Google Android Developer Phone (ADP) for å bli kvitt MyFav-programmet og andre T-Mobile-særegenheter. Følg instruksjonene på forumet til xda-developers.com om hvordan du legger inn JF (JesusFreke) sitt siste ADP-image.

     

    ~Christopher

     

    Takk for svar, T-Mobile har my fav også i Tyskland, men man kan kjøpe G1 uten å gå veien om T-Mobile. Det er fritt frem å kjøpe den hos andre tilbydere uten T-Mobile abonnoment. Men da er det jo ikke my fav funksjonen som lager kostnader. Takk for svaret

  3. Hei

    Jeg har lett etter spillet Reunion fra Grandslam ifra 1994. Jeg hadde det en gang på CD selv om det bare tar 12mb. Men det var et veldig morsomt og fengende scifi spill. Tror det er lov å laste det ned gratis fra nettet ettersom alle som har lagd det er konkurs. Noen som har dette spillet, eller som vet hvor jeg kan få tak i det??

    8208726[/snapback]

     

    Husker jeg og spilte det på Amiga, og prøvde å laste det ned igjen til PC ett par år senere, PC-versjonen var litt dårligere..

    Tror jeg fant det på abandonware eller en russisk abandonware-website.

    8208797[/snapback]

    Fant det takk skal du ha.

  4. Hei

    Jeg har lett etter spillet Reunion fra Grandslam ifra 1994. Jeg hadde det en gang på CD selv om det bare tar 12mb. Men det var et veldig morsomt og fengende scifi spill. Tror det er lov å laste det ned gratis fra nettet ettersom alle som har lagd det er konkurs. Noen som har dette spillet, eller som vet hvor jeg kan få tak i det??

  5. gerri28: ja jeg skjønner det ikke..velger jo PAL NORGE og alt..men den vil ikke.

     

    goli4th: Jeg bruker en adapter som jeg har i SCART'n.

     

    virker uansett fortsatt ikke dette her.

    8005996[/snapback]

    Adapter til Scart får man ikke farger på i Europa. Dette må man ha et spesielt adapter til. Eller et kort som gir Pal signaler. Dette problemet forekommer på de fleste kort om man bruker Scart overgang og ikke s-video. Sorry.

  6. Hei, er på jakt etter en rem som jeg kan feste på mitt Canon Eos d400 Slik som denne. Finnes noe slikt i Norge. Det er en ordning som gjør at man kan feste remmen i stativ  festet og den andre delen der man har halsremmen. Slik som et håndholdt videokamera.

     

    Hadde vært kjekt om noen viste dette?

    -Atsjo

    7990121[/snapback]

     

    Jeg vet ikke om det er noen norske butikker som har denne, men på ebay kan man finne de til en ganske lav pris.

     

    ebay: hand strap Canon

    7990675[/snapback]

    Takk for svar, men jeg vet ikke om jeg tør å kjøpe over Ebay. Er litt usikker på om varene kommer frem.

    Men takk for godt forslag, nå vet jeg hvordan prisnivået er. :thumbup:

  7. Er det noen som har erfaring med objektivet  Canon 50 mm f 1.8 ? Jeg vurderer å kjøpe et rimelig og greit objektiv som tar skarpe portrettbilder av mine. Kan noen legge ut noen bilder tatt med dette objektivet. Er det stor forskjell i skarpheten mellom dette objektivet og Canon 50 mm f 1.4 ?

    7663137[/snapback]

     

     

    Har selv dette objektivet til mitt Canon Eos 400d. Det er veldig bra som standard objektiv, og kit-objektivet ligger stort sett i vesken min nå. Når jeg har behov for et mindre antall millimeter tar jeg på kit-objektivet. Det er veldig bra til en billig penge. bilde

    Bilde 2

  8. Pola-filter da? for å få himmelen blåere og unngå refleksjoner ( noen refleksjoner gir fin effekt)

     

    De har billige polafilter på Japan photo, til omtrent 200-300 kr det finnes dyrere.

    7469302[/snapback]

     

    Polafilter er greit når himmelen er veldig lys, men må tenke på at den også reduserer lyset som kommer inn til bildebrikken. Så den er ikke like annvedelig i alle situasjoner.

  9. Et UV filter trengs ikke på Canon 400D ettersom det er et filter inne før bildebrikken. Den eneste praktiske funksjonen et UV filter kan ha er å unngå riper i objektivet. Men har hørt om folk som har hatt ripe i objektivet og bare malt på det med svart tusj. Man merket ikke noe til dette på bildet. Så nei et UV filter er ikke nødvendig. Vær forsiktig med objektivet og kjøp heller Polfilter, gråfilter. Dette er filter som har noe å si for hvordan bildet blir seende ut etterpå. men det er en helt annen sak.

  10. Her er orginalen på nr 2. Jeg tok det i ISO 400 Shutterspeed 1/125. AV 4,5

    Legger med et annet bilde av bladene også orginal.

    hmm får ikke lagt opp ekstra bilder....

    takk for kritikk

    ser dette med støyen. Har lyst opp bilde, og forandret litt på farge innstillingene. det er derfor støyen har blitt fremhevet.

  11. Lenge siden jeg har postet noe her - så her er et flatt panorama av et kvartal i Posebyen, Kristiansand.

    Bildet ble tatt i går, med et Olympus C50 - 20 eksponeringer lappet sammen i PS.

    Masse jobb, spesielt med all taksteinen og de parkerte bilene! 

     

    Originalen er på ca 20000x2500pix, og kan sees i Zoomify-versjon på

    http://bknilssen.no/pano/Zoom/ZppmWergelandsL.htm

    6967220[/snapback]

    Synes du hadde lappet det fint i sammen :!: Kult at man kan se rundt hjørnet. :thumbup:

  12. Hei, jeg skal kjøpe meg et canon eos 350d og lurer på om objektivet som vanligvis følger med (18mm-55mm) er bra nok for nybegynnere, eller om det er lønnsomt å velge et utenom. Jeg har ikke særlig peiling på speilrefleks, men har hatt flere kompaktkameraer. Bestemte meg for Eos 350D pga tester og pris. Anbefalinger tas med takk både objektiver og filter som er greie å ha for en nybegynner..

    Takk. :thumbup::yes:

×
×
  • Opprett ny...