Gå til innhold

^piNgo^

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ^piNgo^

  1. Det meste har kommet frem så langt vil jeg påstå.. av de som er verdt å nevnes. Men synes du sa de du ikke klarte deg uten et sted her!!! Jeg ville hold meg langt vekk fra en del av det.

     

    Har allikevel noe jeg ikke klarer meg uten som jeg ikke kan se det er noen som har noe innenfor:

     

    FTP-program:

    Smart FTP

    Dette er et ftp program jeg aldri har greid å kvitte meg med...

     

    MySQL:

    MySQL Query Browser

    Dette programmet er utrolig nyttig for deg som bruker mySQL i hjemmesidene du lager. Her kan du på en meget enkel måte få oversikt-over/endre hele databasen osv.

     

    MSN tillegg:

    MSN Pluss

    Dette er programmet for msn nerdene og de som trenger litt ekstra fungsjoner. Husk å takke nei når du blir spurt om du vil instrallere reklame (lett å la seg lure), den reklamen er helvete å fjerne etterpå.

     

    ZIP-filer:

    Ultimate zip

    Bra alternativ til glidlåsen i XP. noe av det første jeg legger inn på nye pc'er.. Sinnsykt enkelt og bra.

     

    PDF-filer:

    PFD 995

    Dette gjør det lett å lage pdf filer. Programmet legger til en printer, når du skriver ut på den, blir du spurt om hvor du vil lagre pdf documentet.

     

    Hjemmesider:

    Maguma Studio

    Her får du et program med innebygd php-støtte!! Helt rått.. hvis du ikke gidder å lage din egen testing-server, er dette uunværelig. Du må lete litt for å finne programmet, det er altså ikke Maguma workbench jeg snakker om, det koster penger. Krever registrering.

     

    Og til alle dere som ennå ikke har lagt inn firefox og thunderbird LAST NED NÅ. Det går ikke an å bytte etter du har vent deg til det....:w00t:

×
×
  • Opprett ny...