Gå til innhold

kristian fra helvete

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kristian fra helvete

  1. nå har jeg prøvd litt uten v.synk men har fremdeles 60/61 i fps OG jeg har satt fps_max til 101 som det står at man skal ha i en av fps trådene. jeg skylder på skjermen og lar det vere med det!

     

    men jeg skal kjøpe meg flatskjerm nå siden den jeg har er sugen og gammel, er det noen som vet om en digg skjerm som er bra å spille på og til å se på film med til en rimelig peng. bare lurer på hva andre syntes er bra, pleier å drite meg ut på det :thumbdown:

  2. hei, jeg er ikke så pro, så det er en del ting som jeg lurer på:

     

    1. Når man skyter gjennom en vegg har det lite å si hvis man står langt ifra veggen (det har jo litt å si på siktinga ), men hvor tykk kan veggen være for at ak og colt kulene går igjennom?

     

    2. Hvor kan jeg finne en norsk medium server? Har søkt litt her og der men finner liksom ingenting.

     

    3. jeg har konstant 60 fps, og jeg har satt fps_max til 101. har jeg 60 fps fordi skjermen er fra før gro ble statsminister?

     

    4. går det an å ikke se våpenet sitt når man spiller cs? Jeg vet at det går an å ha våpenet i høyre og venstre hånd, jeg foretrekker å ha den i venstre for jeg mener at det er bedre bare… hva mener dere, høyre eller venstre, er det noen positive sider ved å ha våpenet i den hånda du har?

     

    Litt mange spørsmål men svar på det dere vet noe om da, takk. bare legg til flere ting som dere lurer på.

  3. hei, jeg er ikke så pro, så det er en del ting som jeg lurer på:

     

    1. Når man skyter gjennom en vegg har det lite å si hvis man står langt ifra veggen (det har jo litt å si på siktinga :p ), men hvor tykk kan veggen være for at ak og colt kulene går igjennom?

     

    2. Hvor kan eg finne en norsk medium server? Har søkt litt her og der men finner liksom ingenting.

     

    3. jeg har konstant 60 fps, og jeg har satt fps_max til 101. har jeg 60 fps fordi skjermen er fra før gro ble statsminister?

     

    4. går det an å ikke se våpenet sitt når man spiller sc? Jeg vet at det går an å ha våpenet i høyre og venstre hånd, jeg foretrekker å ha den i venstre for jeg mener at det er bedre bare… hva mener dere, høyre eller venstre, er det noen positive sider ved å ha våpenet i den hånda du har?

     

    5. hvordan skjermkort har du og hva er bra med det?

     

    Litt mange spørsmål men svar på det dere vet noe om da, takk. Det var alt for denne gang, og sorry for useriøse innlegg for noen dager siden. bare legg til flere ting som dere lurer på.

×
×
  • Opprett ny...