Gå til innhold

buddha

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buddha

  1. Eg har framleis ikkje fått faktura for fortolling fra DHL. Eg mottok telefonen tysdag forrige veke. Men ein skal vel ikkje betale toll for fraktprisen, så det blir ikkje 25% av 2.004,99 men av prisen på mobilen. Blir framleis ca 450 kr rett nok.

     

    Jeg fikk regningen fra DHL på min telefon i dag. 506kr.

     

    Bank-transfer anser eg òg som eit betre alternativ enn å sende dei all den dokumentasjonen dei ber om. Gebyret på overføring varierer sikkert litt mellom banker. For meg kosta det 60kr ekstra.

     

    Jeg ser flere har nevnt dette med dokumentasjon, for meg så ble jeg aldri spurt om noe slikt og handelen med Expansys gikk lynkjapt. Hadde telefonen i hånda 20 timer etter jeg bestilte!

  2. Ang. skjermstørrelse, så utnytter Defy+ plassen veldig bra. Betre enn dei fleste andre telefoner eg har sett faktisk. Den er fyrisk mindre enn Samsung Xcover, men har større skjerm med mykje høgere oppløsning.

     

    Jepp, der ble jeg positivt overrasket! Telefonen er liten og kompakt, og mindre enn andre med både mindre skjerm og dårligere oppløsning. Ikke noe problem å ha denne i bukselomma...

  3. Imponerende! Sjekket nettstedet - ser jo greit ut. Så du tar ingen forbehold så langt? Sammenlignet også Defy+ med Galaxy Xcover - Galaxyen ramlet etter min mening helt igjennom på skjerm, kamera og prosessor.. LINK HER Og tester sier den bare er "lower mid-range". Så da så - spørs om jeg ikke må følge ditt eksempel.

     

    Nei, eneste forbehold jeg i så fall måtte ta er at jeg selv ikke har særlig erfaring med Android... Men det første du blir spurt om når du slår den på er språk, og det å installere et annet tastatur var også helt rett frem. Vil tro at det ikke er noen forskjell her fra andre Android telefoner, og det eneste man mister ved å vente på en evt. norsk versjon vil jeg tippe er norsk manual og menyer på telefonen. Jeg ville uansett valgt engelsk, og så ingen grunn til å vente i uvisshet om det kommer en norsk utgave...

     

    Ellers valgte jeg denne telefonen p.g.a. spesifikasjonene, og da spesielt skjermoppløsning. Må si den står til forventningene, og veldig glad for at jeg kjøpte denne fremfor SE Active som vel er det eneste aktuelle alternativet tilgjengelig i Norge nå.

  4. Dette med regionale forskjeller på Defy+ kjøpt i utlandet - også i Norge, faktisk, men levert fra/via Tyskland, noen som vet om det er noe der? Kanskje bare språket? Og et nytt tastatur tar vel vare på æ, ø og å uansett, eller? Bruker SwiftKey X i dag.

     

    Jeg kjøpte Defy+ fra Expansys, og fikk med fransk bruksanvisning etc. Men på telefonen er det bare å bytte språk til engelsk og installere f.eks. Scandinavian keyboard... Jeg er strålende fornøyd!

     

    Fikk forøvrig telefonen dagen etter jeg bestilte.

×
×
  • Opprett ny...