Gå til innhold

Dr. Jacoby

Medlemmer
  • Innlegg

    1 285
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr. Jacoby

  1. Noen andre en meg som har sett/ser på The Wire?

     

    I så fall er det utrolig gøy om du liker ghetto/narko serier :dribble:

     

    Tidenes beste serie.

    Det trodde jeg også, helt til jeg så Six Feet Under.

    Det trodde jeg også, helt til jeg så two and half men.... :D

     

     

    /trollmode

     

    Neida, Twin Peaks derimot, er nok beste serien jeg har sett... :)

     

    Bored to death sin siste sesong har ikke vært særlig god da.

     

    Helt enig, ble ikke overrasket over at Bored to death gikk ut. Syntes derimot det er veeldig snodig å ta ut How to make it in America, hadde de dårlige seertall? Ser ikke helt for meg at det var noen dyr serie å produsere heller?

  2. Oj, jeg må bare få sagt det: Hva har skjedd med Hove? Skrillex? Devildriver? Devildriver må jo være det største møkkabandet i sin sjanger, og det sier ikke lite! Og Skrillex? Oppbrukt, innen neste sommer er det vel kun 14. år gamle kids som hører på han? I tillegg har de greid å få med August Burns Red, skal de bare ha mainstream hardcore/metalcore på plakaten? Jeg vet det er tidlig, men det virker på meg som om Hove har helt gitt opp bredden de hadde tidligere år, spesielt på metaldelen. Ta en titt på de siste årenes avslutning på amfiscenen, hvis jeg husker riktig: Prodigy - Deadmau5 - Skrillex. Neste år blir det vel dj Andy North som avslutter...

     

    Virker dog som de kanskje traff riktig med Real Estate.

  3. Noen som har gamle sanger fra Gojira å anbefale? Har hørt hele "The way of all flesh" albumet, og sangen "Flying wales". Hvilke andre anbefales?

     

    Kan vel egentlig anbefale hele From mars to sirius og The link, men skal jeg plukke ut to favorittsanger blir det fort Backbone og Embrace the world. Ta også en titt på denne trommesoloen:

     

     

     

     

     

    Gjorde en fantastisk gjenoppdagelse i dag, svenske Dissection! Rått, fett og pent på en gang. Fantastisk!

  4. Twin peaks - Stemningen i serien er helt særegen, og derfor havner den øverst. Aldri opplevd lignende.

    How i met your mother - Motvekt til seriøse og uforståelige Twin peaks, enkel humor og fin historiefortelling. Interessante karakterer og gode skuespillere(digger forøvrig Kyle MacLachlan, Dale Cooper i Twin peaks, som "The captain"!)

    Dexter - Ekstrem spenning og knakende gode prestasjoner fra Michael C. Hall som Dexter. Gode plot, evner å bygge opp spenning som få andre serier. Ser frem til sesongavslutning i morgen!

    ROME - Så serien i romjulen og det var litt av en opplevelse. Alltid hørt mye bra om den, men jeg ble virkelig satt ut. Ble oppslukt av Lucius Vorenus, Titus Pullo, Cæsar og mange av de andre rollene. Fantastisk drama! Kommer ikke lenger opp fordi jeg kun har sett sesong 1.

    Scrubs

  5. Jeg liker egentlig The event, men ikke ho hovedrolle dama.

    Tenker da på Sophia

    Vet ikke om det bare er det at jeg ikke føler hun spiller bra, eller om det er rollen hennes, men jeg håper de dreper henne fort.

    Dessverre blir det vel som i Dexter, og søstra hans, at hu blir der og plager vettet av oss i alt for mange episoder (sesonger).

     

    Haha, helt enig med deg. Dog må jeg si at hovedrolleparet er langt mer irriterende. Litt sært at den serien greier å få meg til følge med videre, på trass av alt jeg misliker ved serien..

×
×
  • Opprett ny...