Gå til innhold

General Musa

Medlemmer
  • Innlegg

    531
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av General Musa

  1. To spørsmål:

    a: Noen som vet om nattåpne butikker i Kristiansand?

    b: jeg må bruke mitt gjeldene telenor abb videre og har ikke vært lur nok til å bestille microsim, kan de flytte mitt gjeldene abb over på ett microsim? Hvis ikke, og jeg må selv "lage" ett microsim og fucker opp alt. Kan butikker lage nytt "vanlig" sim til meg, eller må jeg vente til Telenor sender ett?

     

    Takker!

  2. jeg har en Pioneer VSX-D814 reciver. Jeg ønsker å gjemme denne i ett skap, men trenger da en mulighet for å "flytte" ir signalene fra utsiden av skapet. På baksiden har jeg en tilkobling for "control in". Jeg har tidligere sett en liten sak med 3,5mm tilkobling og en ir mottaker i andre enden. Antar jeg kan bruke denne. Men jeg kan ikke finne noen som selger en slik. Har sjekket dealextreme men finner ikke det rette.

     

    Noen som har forslag eller sett disse?

     

    Musa

  3. Hei,

    noen som kjenner til en billig ok surround forsterker som er maks 39cm bred? "alle" er standard bredde 42cm, de som er mindre er miniforsterkere som koster en arm.(jeg er ikke lyd\bilde frelst, så vi snakker 2k i budkjett(ca))

     

    Noen forslag(den skal stå i ett skap som er godt ventilert)? 2xoptisk inngang er ett must. 50-100w\utgang er mer enn nok, volum er ikke viktig.

     

     

    Mvh

    Magnus "musa"

  4. når det gjelder bærbare så er fsc(fujitsu) billige MEN det er mye feil på dem. Men kjøper du som forbruker har du fem års reklamasjonsrett så da er det egentlig ikke noe problem.

     

    Noe som er greit er å gå innom lokale elkjip, expert eller noe sånt og se. Ofte er det mye smak og behag..

    Prisene er ikke så alt for gæli heller der:)

  5. Jeg fikk en kjempegod idé her en dag.

     

    Det finnes mange mennesker her i verden som leser bøker. Men å lese mange bøker blir ganske dyrt i lengden, så jeg tenkte å starte noe som heter Lånebokhuset. Der kan du komme og låne en bok gratis til du er ferdig med den, eller i en måned max. Og når du er ferdig med den, så bare leverer du den og låner en ny!

     

    Genialt, ikke sant?

     

     

    HEHEHE, grenser til mobbing dette!:)

×
×
  • Opprett ny...