Gå til innhold

Peder Petter Olesen

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peder Petter Olesen

  1. Ole Petter Pedersen kan melde seg inn i Rødt, og starte opp en ny konkurrent til Se og Hør. Kanskje kalle det nye bladet Demokrati og Rør?

     

    Demokrati? Hvilket demokrati? Man skulle kunne gå ut fra at Pedersen er en voksen mann som vet hvordan Norge styres. Norge styres i stor grad av de mange byråkrater, og de som står over dem igjen av overnasjonale og globale interesser, det være seg nasjonsstater og selskaper. Eksakt hvilke partier som styrer har heller mindre effekt. Praktisk sett finnes det ikke noe demokrati. Rettferdighet? Er dette nytale for julenissen?

     

    Staten kjører over alle bransjer med kuttetang. Nå er de på vei mot småkraftbransjen og laksebransjen med sine grunnrentefantasier. På grunn av stadig økende problemer med å hente inn nye penger for å dekke opp for innvandring, bistand og ikke minst all statlig korrupsjon, inneffektivitet og byråkrati, kommer tvangsgrepet til staten til å hardne til i tiden som kommer. Bompengebråket er bare en forsmak. Med all tydelighet er det å registere at bompenger har lagt til rette for en bompengeadel. Om det er noen som tror at dette er tillfeldig, må de sette seg på skolebenken igjen, Pedersen inkludert. Det handler om kynisk utnyttelse av landets befolkning, og overnasjonale koorporative interesser er ekspert på dette.

     

    Landets innbyggere er konsumenter, og de skal flås som de husmenn de er. De skal indoktrineres i skolesystemet, og pumpes fulle av propaganda i statsstøttet hovedstrømsmedia. De skal tvinges til å finansiere propagandaen over skatteseddelen.

     

    Hvis facebook startet facebook-avisa, så ville mange pekt på at da ville de neppe kritisert seg selv. Men om staten gir ut mange millioner til medie-bedrifter, så skal dette sikre mangfold og god og rettferdig dekning av alle samfunnsforhold. Hva skjer med den avisen som begynner å dra hardt i de dypeste korrupsjonssakene? Som avslører korrupsjon nasjonalt og i bistandsprosjekter? Aftenposten prøvde seg på en sak om korrupsjon i UD, men da fikk de fort passet påskrevet, og lot ballen ligge død.

     

    Hva med demografi-endringene i nasjonen? Ikke et tema? Halal mat er greit, segregering av kvinner og menn er greit. Vold i gatene er greit. Eid-feiring er greit å være med på for statsminister med følge. At gudshus til religioner som ikke er forenlig med våre norske verdier popper opp, helt greit.

     

    Økt overvåkning av innbyggerne er greit. Forbrukerprodukter fulle av bakdører, det er greit. Fokus på hatprat fremfor å ta voldsmenn er greit. At kontanter skal vekk, med totalovervåkning som resultat er greit.

     

    At det i hver stortingsperiode forekommer endringer i rammevilkår for næringslivet er greit, slik blir det jo langsiktige investeringer av!

     

    At de som skal opprettholde rettsstaten overser helt klare brudd, så lenge befalingene kommer fra embedsverket, er  helt greit. Se på den siste nav-skandalen.

     

    At vi har et helsevesen hvor mennesker dør i kreftkø, og feilbehandling forekommer hver eneste dag, er helt greit. At vi har en samferdselsminister som ikke evner å innføre automatisk vogntog-kontroll på grenseoverganger for å sikre at vogntog på norske veier ikke er livsfarlige, er helt greit.

     

    At staten selv, nesten hver eneste gang den bygger noe, har enorme overskridelser, er helt greit. Bare se på overskridelsene rundt stortingets oppussing.

     

    At Norge driver agressiv krigføring i fremmede land som Libya med massedrap på uskyldige mennesker, er helt greit. Det er god trening for norske piloter.

     

    At vi har en massiv våpenindustri hvis produserte våpen benyttes i hopetall for å lemleste, skade og drepe uskyldige barn, kvinner og menn i hele verden er rettferdig. Vi lever tross alt i et perfekt demokrati.

     

    At mennesker får satt opp bomstasjon rett utenfor hjemmet sitt, slik at de må betale bare de skal på nærbutikken, er helt greit.

     

    At du må vente 3 måneder på en spesialist-time i helsevesenet er helt greit. At legen ser mer på dataskjermen enn han hører på deg, er helt greit.

     

    At det benyttes tvang i den norske psykiatrien er helt greit.

     

    At inkompetente ledere i det offentlige sparkes sidelengs ut i en konsulentstilling i samme departement eller etat, er helt greit.

     

    At mennesker i embedsverket sitter på evig tid, og ikke kan sparkes, uansett hvor dårlig jobb de gjør, er helt greit.

     

    At politiet henlegger saker hvor de har videopptak og bilder av kjent gjerningsmann på grunn av kapasitetsproblemer, er helt greit.

     

    At barnevernet gjentatte ganger er domfelt i internasjonal domstol for diverse brudd på menneskerettigheter og konvensjoner, er helt greit.

     

    At man gjør business med Kina, og ikke tør å si fra om menneskerettighetsbudd, er helt greit.

     

    At man lagrer våpen for USA på norsk jord, er helt greit.

     

    At CIA har baser på norsk jord, er helt greit.

     

    Det må i det store og det hele være fint å leve i en slik naiv sosialistboble som det godeste Pedersen lever i. Tenk å legge seg hver kveld, slå seg på brystet og si at i dag har jeg sikret demokratiet, ved å skrive en artikkel om hvor godt vårt demokrati fungerer, og ikke minst har jeg lagt ut informasjon om hvor mye penger jeg har tjent, og hvor mye skatt jeg har betalt.

     

    At skatten misbrukes, og bare en liten andel går tilbake til befolkningen til nødvendige formål er ikke så nøye. Norge er tross alt rettferdig!

    • Innsiktsfullt 2
×
×
  • Opprett ny...