Gå til innhold

b115242

Medlemmer
  • Innlegg

    523
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av b115242

  1. Konseptet er utmerket, men så...

    Min antagelse er at dette produktet vil skape svært mye bry for Samsung.

    Skjerm som hele tiden skal bøyes og utsettes for berøring laget av et plastmateriale har jeg sterk mistro til.

    De tradisjonelle telefoner har fokus på å få til enda sterkere glass

    Jeg vil bli svært positivt overrasket om dette blir en suksess.

    Prisen bidrar heller ikke spesielt i riktig retning.

    • Liker 2
  2. At Intel ikke klarer å komme seg videre begynner å bli temmelig åpenbart. Marginale forbedringer og fortsatt godt plantet i 14nm teknologi. Supplerende informasjon om at desktopmodeller fundamentalt ikke vil bli endret før 2021 er bare helt spektakulært utrolig.

    Intel som var kongen på haugen fortoner seg som en gammel gubbe som halter videre i den nå mobilt optimaliserte verden.

    Hadde ikke arven etter Microsofts Windows og Intel arkitektur vært så inngrodd, så ville de begge trolig vært parkert i veikanten.

    Nå er det snart på tide med noen mer saftige nyheter i fra Intel som sparker skikkelig.

    • Liker 2
  3. Om det sjekkes, så vil man oppleve hvor gjerrig de respektive kanalene er. Lavere enn det som oppgis i denne artikkelen! Hører man på f. eks. NRK Nyheter og NRK P2 og det er en samsending, så er det garantert hørbar forskjell. NRK P2 er betydelig bredere! NRK Jazz, som er en musikkanal, sender med samme båndbredde som NRK Nyheter (80 Kbps).

     

    Sender du inn en «klage», så får du følgende svar:

    «Det å balansere bitrate for kanalene er en utfordring vi har brukt mye tid på. For øyeblikket syns vi at vi har truffet en god balanse mellom antall kanaler og lydkvalitet.»

     

    Min spådom er at over tid vil Internett helt ta over den reelle overføring. Dekning via trådløse løsninger vil stadig bli bedre og enda mer nødvendig også på grunn av andre behov. Kvaliteten på sendingene er mye bedre på grunn av my mindre struping.

    DAB-radioen vil bli en kuriositet som man vil finne hjemme hos sine besteforeldre med tid og stunder. Resten av verden vil trolig ha svært lite fokus på DAB og følgelig vil utvikling skje på andre områder. I og med det nå ligger mye prestisje og penger investert av den enkelte, så vil det selvsagt ikke bli gjort noen kuvending.

    Min anbefaling er i det minste hjemme med trådløs dekning og kjøpe en internettradio eller benytter andre mobile løsninger. Lydkvalitet blir hørbart mye bedre!

    • Liker 3
  4. Åpenbart nn nødvendig CPU-revisjon, og et alternativ for de som må bytte hardware, men Intel henger nå langt etter når de fortsatt benytter 14nm teknologi. Deres x86 CPU-er er heller ikke optimale i en virkelighet der mobilitet og lavt energiforbruk betyr mest.

    Nå ligger Intel godt bak de øvrige hardware-leverandører med sine mangler. Dette vil sette enda mer press på PC-er som det optimale verktøyet.

    Om ikke verden var så avhengig av Windows, så tror jeg PC-er ville slitt mye mer.

    • Liker 1
  5. Bruker man i snitt over 30 GB om dagen, så bør man få seg et nytt type liv. Det krever at man virkelig jobber med saken for å tyne mulighetene fullt ut. Da bor man trolig på gata, og har etablert «kontoret» sitt der, og bedriver sannsynligvis med noe man ikke trenger.

    Temmelig infantilt - eller skal man heller si barnslig, så dette blir mer forståelig for de det gjelder.

    • Liker 5
  6. System Restore feiler konsekvent på alle de maskiner jeg har testet, både egengenerete eller systemgenererte!

    Installert på tre forskjellig laptops, unngått nettkontakt da eventuelle MS-oppdateringer som også tradisjonelt kan ha skapet tilsvarende problem på tidligere builds (1709).

    I alle fall er problemet helt konsekvent på 1803 på alt jeg har testet.

×
×
  • Opprett ny...