Gå til innhold

stloe1990

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stloe1990

  1. vidor skrev (16 minutter siden):

    Den vurderingen er jo en kombinasjon av hva bedriften tjener på det og hvor mye ekstra jobb dette blir for deg. Kommer dette i tillegg til et allerede stappet program så bør du få en grei lønnsøning for innsatsen. Hva som blir belastningen av dette vet du kun etterhvert, og da vet du mer av hva ekstrajobbingen burde kompenseres med. Normalt vil jo du ha mest mulig betalt, og arbeidsgiveren betale minst mulig så startkompensajonen blir vanligvis relativt lav, men du vil kreve mer over tid når du merker hvor mye det krever av deg.

    Jo, selvfølgelig.... 

    Med en fastlønn på 700, så er jo spørsmålet hva som er bra - Det er både relativt og subjektivt. Hadde jeg og alle andre hatt en kule å se frem i tiden på, så hadde ikke ting vært så vanskelig.

    Jeg får betalt for overtid. Jeg kan jobbe til jeg stuper. Det er ikke interessant med 3 barn og en hund, oppussing og bil og båter som skal hit og dit og repareres.

     

    Jeg kan jo legge spørsmålet så dere kan gi deres egen mening. Hva ville du hatt i lønnsøkning, med ansvaret og arbeidet som skal gjøres på normativ tid, uten overtid? Grunnlønn på 700.000kr i året, betalt overtid.

  2. Er utdannet ingeniør, jobber som prosjektingeniør/prosjektleder. Har egentlig fult opp på jobb med prosjekter som jeg pleier å ha, alt som vanlig. (Maskin konstruksjonen / stål produksjon innen olje og gass).  Men nå ønsker bedriften også å kunne levere utstyr innen stål-bygg -  om ikke bygg, så i allefall innenfor standarden som det jobbes mot innen denne bransjen. Det er dermed ikke sagt at noen skal bygge noe stålbygg ennå.

    Nå vil bedriften utvide område som vi jobber mot. Bedriften må sertifiseres for å jobbe opp mot dette segmentet. Sertifiseringen har et krav, som bare jeg og daglig leder oppfyller. Siden daglig leder ikke vil ta ansvaret for dette, å gjøre jobben med dette, så ble det meg. Jeg har også erfaring som byggingeniør. Bedriften har bygd lignende ting tidligere, men om et forespørsel kommer med denne sertifiseringen som underlag, så kan ikke bedriften gi tilbud på forespørselen. Det er dermed ikke sagt det blir noe "nytt", men det er nødvendig for å kunne gi enkelte tilbud. Det kan derfor hende at daglig leder synes hele saken er noe triviell da han/hun ikke har satt seg noe inn i saken og omfang.

    Jeg ble bedt om å være med i et møte, hvor det blir spurt om hvem i ledelsen som er ansvarlig for sertifiseringen - hvor det kommer frem at det er jeg som kommer til å være ansvarlig i bedriften for all utstyr som blir produsert under denne sertifiseringen og for underlaget mot sertifiseringen. Under dette ligger store deler av ansvaret for å bli sertifisert også. 

     

    Jeg er ikke i ledelsen, ei heller er jeg noe interessert i det. Jeg blir neppe innlemmet i ledelsen, men det er strengt talt noen i ledelsen som typisk har ansvar for lignende. Det er mye prosedyrer å mye jobb utenom mine vanlige arbeidsoppgaver og mitt vanlige ansvarsområde, å jeg vil etter alt å dømme fortsatt ha like mange prosjekter. Nå i mai så er det lønnsøkning, å siden det er typisk rundt 2-5% økning av årslønna (fastlønn), så er mitt spørsmål for de som orket å lese alt; 

     

    Hvor mye burde jeg be om i lønnsøkning for å gjøre denne jobben og stå ansvarlig for dette?

  3. Skal ha ny jobbmobil da min Iphone 8 har fått kjørt seg av barn i huset, og klarte å miste den i fliser.. 

     

    30 Pro er vel den norske? Mate 30 Pro kommer vel ikke?

     

    Jeg vil gjerne ha noe som samsung dex, bare at jeg har telefonen oppe som en et lite vindu på skjermen (gjerne i selve telefonens fysiske størrelse). Da kan jeg skrive SMS-er osv, uten at jeg sjekker telefonen (ofte i jobbsammenheng, samboer er ikke noe glad i at jeg har telefon på lydløs og ikke svarer på sms før det har gått 3-7t)

     

    Ellers er den et soleklart valg fremfor S10 eller S10+?

×
×
  • Opprett ny...