Gå til innhold

Kondensator2021

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kondensator2021

  1. Er det noen der ute som spiller Flightgear på nett?

    Det er noen geniale addon fly blant annet B777, Tu-154, Cessna 172SP, og romferge.

    Jeg har skrevet en tråd i flightgear forumet eg.org om å spare tekstur ved å omgå linær overføring og direkte amd radeon driver men i min forrige tråd om PHP så det ser ut at de  vil ikke la meg programmere.

  2. Før kunne jeg programmere PHP, og litt Javaskript, uten problemer men det var for mange år siden  mellom 2009 og 2012 gjennom NKI nettstudier.

    Det gikk ikke nå da jeg fikk ideen med å øve med PHP siden den er server orientert som javaskript er ikke, som øker datasikkerhet og er tross alt åpen kildekodebasert som jeg tenker å implementere begrenset bakdør tilgang. Opptil 0x10000 karakteristiske tegn komprimert fra baklengs.

    Hva gjør jeg nå? Tilbake til papirbasert millimeter tegning?

  3. Hei. Det er så mye jeg forstår ikke blant annet:
    - Hvorfor Barack Hussein Obama beordret motangrep mot Russland
    - Hva som egentlig fortsatt foregår i russland at CCCP ble historie for godt for jeg kan ha hatt ufrivillig rolle i.
    - Hvorfor jeg blir ofte advart ved grafisk hacking at jeg må ikke involvere meg i sovjetisk teknologi blant annet Øst-Tyskland sin RVS-arkitektur som jeg vet ikke hva inneholder og nSG-teknologi en gren av nMOS.
    - Hvorfor sovjetisk militær er stadig på jakt etter meg ved videoklippene som jeg har svak hukommelse fordi det er gjort under søvngjenger?
    - Er tsardynamsti vennligsinnet? Etter min erfaringer og opplevelser er det dén for det meste ikke.

  4. Gavekort skrev (3 timer siden):

    Trykk esc, eller Q-tasten om det siste kommer opp, det er lett å starte makro-opptak når en trykker på Q-tasten med et uhell utenfor insert-modus.

    Jeg forstår ikke spørsmålet, men jeg anbefaler at du lager en egen tråd med en passende emnetittel for å best mulig nå de med riktig kompetanse.

    Har funnet det ut med JavaScript.
    Q, INSERT, ESC, og små og stor fungerer ikke men jeg kan bruke NotePad++ men jeg liker ViM best.

  5. Jeg har funnet ut hvordan Matrix effekt fungerer. Må ha en tegn hver rad langs bredde og høyden, sånn at en bokstav forandrer plassere som skal ha denne tegn, eventuelt  flere ganger hver bokstav sånn at det tar mekanisk stepper motor for å snu glasset sånn at denne tegnen blir enten aktivert eller deaktivert for å gi plass til en annen tegn som kommer før eller senere. Oppdatering 127 ganger for å gi plass til alle tegn på flaten. Hvis alle tegn oppdatering samtidig må det ha 127 signaler hver stepper motor for hver tegn. Tenk som lysbilde.

  6. Det forstod jeg ikke mye av. Kan du utdype?

    Altså denne overflow flaggbit som er i flaggregister, er den virkelig nødvendig?

    Jeg tror i teorien at ved overflow og underflow blir programmene vanskeligere å finne feil fordi hver overflow blir detektert så må hele programvaren analysere i dypere lag enn vanlig løkke uten overflow sånn at datamaskin vet at det er bare mulig å ha 7 verdier inkludert carry for å skru 8. bit av eller på. Hva gjør hardware egentlig når overflot bit er detektert? Jeg vet at det muliggjør løkke av slice og skjerm unngå plutselig endring i lyskilde. Jeg tenkte å bytte ut underflow og overflow flaggbit med minnadresse til register til annen minneadresse.

     

    Edit: Bare glem det.

  7. Så du lurer på om du kan erstatte transistor med et RC-ledd for logiske kretser, slik jeg forstår det.

     

    La meg forsøke å svare på spørsmålet ditt, selv om jeg ikke er helt stødig i emnet. Prinsippet med DRAM kan erstatte 4 transistorer med 1 transistor og en kondensator, men prinsippet med DRAM kan kun fungere som ei minnecelle, ikke som logikk, da det i praksis bare handler om å slå på en transistor for å fylle opp kodensatoren eller tømme/lese den.

     

    Slik ser ei DRAM-celle ut:

     

     

    I motsetning til ei SRAM-celle som faktisk er en logisk flip-flop latch:

     

    4T_SRAM_Cell.png

     

     

    Først og fremst så slipper du ikke unna transistorer i DRAM heller, og for det andre så er det ingen logikk i denne DRAM cellen, kun en state (ladning) som enten er der eller ikke.

     

    Forstod jeg spørsmålet riktig?

    OK, lest.

  8. Til hva da? Jeg tror du må presisere hva du prøver på.

    Lage logisk krets med kun spole, motstander, og kondensator. Jeg har lært at ved motstanden blir strøm utvannet langsomt i kondensator etter motstanderstørrelse. Så hvis jeg oppdaterer kretsen jevnlig så kan kondensatoren oppbevare en strømstørrelse bevart som av eller på så hvis strøm er påført mer enn bunnen så er den liksom på. Er det god nok forklaring hva jeg tenker?

×
×
  • Opprett ny...