Gå til innhold

norwegian grøt

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av norwegian grøt

  1. Ingen selvfølge at det er en glidende overgang med en uferdig grad. To år går fort, så det er bare å stålsette seg og fullføre.

     

    Om du heller retter spørsmålet ditt til NHH eller de i København, så får du nok bedre svar. Spørsmålet ditt og eksemplet du oppgir er lett å forstå, så en studiekonsulent vil nok ikke ha trøbbel med å gi deg et godt svar.

     

    Jeg tror ikke de godtar tre år med utdanning uten fullført grad, men det kan utmerket godt være en grunnløs antakelse. Det fins masterutdanninger i Norge hvor opptaksgrunnlaget kan være et tilstrekkelig antall studiepoeng, og ikke nødvendigvis fullført grad.

    Men jeg synes det er så vanskelig å tro at man kan bare slippe å skrive bacheloroppgave bare fordi man går integrert master??

  2. ER DET FORDELAKTIG Å VELGE NTNU SIN ØK.AD FREMFOR BI OM MAN VIL FYLLE PÅ MED TEKNOLOGISKE FAG. ØKONOMI BLIR MER OG MER DIGITALISERT OG MANGE OPPGAVER BLIR AUTOMATISERT. 

     

    HVA SIER DERE TIL DETTE?

     

    PS. ORKER IKKE Å HØRE NOE OM NHH DA JEG IKKE TAR DETTE LÆRESTEDET LIKE SERIØST SOM NTNU OG BI.

     

     

    TAKK FOR SVAR PÅ FORHÅND.

  3. Den nye Netflix-serien Quicksand inneholder alt en ungdomskrim burde ha.

     

    I første episode av svenske Quicksand – Størst av alt blir vi kastet rett inn i handling. En skolemassakre finner sted i det velstående strøket Djursholm i Stockholm. 18 år gamle Maja Norberg blir pågrepet og siktet for drap.

    Artikkelen fortsetter under annonsen

     

    Vi blir introdusert for skyteepisoden, men får ikke vite nøyaktig hva som har skjedd med det første. Maja blir tatt inn i avhør for å forklare hva som har skjedd de siste månedene.

    Historien blir deretter fortalt gjennom flashbacks, samtidig som rettssaken mot Maja pågår. Hun er siktet for både mord, mordforsøk og medvirkning til mord. Maja har selv problemer med å huske nøyaktig hva som skjedde og blir blant annet tatt med tilbake til åstedet for å prøve å huske.

     

    Uten å skulle røpe for mye, handler store deler av serien om Maja og forholdet til hennes kjæreste, Sebastian.

    Begge er oppvokst i privilegerte hjem, noe som virker å være fellesnevneren til nesten alle ungdommene i serien. Sebastian er dog den rikeste av dem alle. Hans far er mye bortreist og etterlater ofte sin 18-årige sønn hjemme alene med fri tilgang til både det gigantiske huset og den dyre Porschen i oppkjørselen.

     

    Sebastian gjør hva han vil. For noen virker kanskje dette som drømmen, men hva med alt som skjuler seg bak fasaden?

     

    Kilde: 730.no

    takk!

×
×
  • Opprett ny...