Gå til innhold

GlennGrebstad

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av GlennGrebstad

  1. Da jeg i dag fikk det nye Soyo Dragon Plus HK(Testvinner på Toms Hardware) Var gleden stor. Heilt til eg satt det inn i maskina. Når eg skal starte den så Starter alt som er av vifter, Hardisker og cd-rom, Men her stoppa det. Det kjem ikke bilde så skjermen . Maskina stoppa berre.

     

    Har en Athlon 1,4 Ghz

    782 Mb DDR

    Radeon 8500

     

    Hva f... er gale??Noen som har opplevd det samme?

  2. Toms hardware har nå klokket opp en xp2000+ til 2300+. Dei brukte et Gigabyte GA-7VTXH HK. Vart litt nyskjerrig på dette hovedkortet å lurer på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt et.

     

    Tbird 1400@1532Mhz

    Temp. 37 Grader ved max belastning i ca 1 time

    786 mb ddr

    Radeon 8500

    7919 3Dmarks

  3. Noen som har erfaring med blue orb montert på et radeon 8500 kort? Radeonkortet mangler 2 hull til å feste orben i så den må limes på....

    Skal også lime på termaltake-ribbene på minnebrikkene.

     

    Hvilket program er foresten best til å klokke opp kortet??Har prøvd med rage3d, men d føkka opp alt som er. Skjermen blir rota til med mange striper i alle mulige farger.

  4. Da jeg i dag skulle prøve det berømte blyanttrikksett på AMD prosessoren min å vart eg overraska. L1-bruene var koblet sammen fra før. Betyr det at den allerede er oppslåst?

    Dersom den er det, skulle jeg ikke da kunne endre på multiplieren??

    Har et Asus A7M266 hovedkort. Har hørt rykter om at det ikke går and å endre på multipileren. Stemmer dette???

     

    Dersom det er sant, hva er det argeste HK for overklokking???

  5. Har begynnt å klokke opp min Athlon 1,4Ghz. Har komt til 1,543. (Foreløbig så klokker eg med FSB). Der blir den ustabil. Har tenkt å prøve å sette opp spenningen for å få den meir stabil, men for å få til det so må eg sette hovedkortet i såkalla Jummperfree modus. Spenninga blir styrt ved hjelp av jumpera på HK. Følger malualen til punkt å prikke, men når eg setter maskina i jomperfree modus så nekter den å boote. Skjermen er berre svart. HAr et Asus A7M266 hovedkort. HJEEEELP

    Eg har den argaste kjølerobba/vifta til Swiftec å prosessoren holder seg på ca. 35 grader

  6. Har begynnt å klokke opp min Athlon 1,4Ghz. Har komt til 1,543. (Foreløbig så klokker eg med FSB). Der blir den ustabil. Har tenkt å prøve å sette opp spenningen for å få den meir stabil, men for å få til det so må eg sette hovedkortet i såkalla Jummperfree modus. Spenninga blir styrt ved hjelp av jumpera på HK. Følger malualen til punkt å prikke, men når eg setter maskina i jomperfree modus så nekter den å boote. Skjermen er berre svart. HAr et Asus A7M266 hovedkort. HJEEEELP

    Eg har den argaste kjølerobba/vifta til Swiftec å prosessoren holder seg på ca. 35 grader

  7. Etter at eg satte på en Blue Orb og Thermaltake Memory Cooling kitt so ha kortet gått rett til hell. Limte fast ribbene med Arctic Silver lim.

    Det som skjer er at når eg starter WindowsXP so kjem det masse loddrette striper(fargen varierer alt etter ka bakgrunn eg har) Eg avinnstalerte kortet og prøvde på nytt uten resultat. Dormaterte HD'en og la inn Win2000. Samme dritten skjedde. Har prøvd med eit anna agp kort og da funka alt perfekt. Eg var litt uheldig med limen og sølte litt evd siden av rammbrikkene. HVA FAN ER GALE??? (limen skal i følge microplex ikke lede elektrisitet)

×
×
  • Opprett ny...