Gå til innhold

Dag Arne

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dag Arne

  1. godt forslag, men desverre ikke den jeg leter etter. Jeg synes å huske at den het "a long returning", men alle søk på det eller "a long return" gir ikke resultater. Mener også å huske at sykdommen hun døde av ble beskrevet som at kroppens nerveceller ble nedbrutt og omdannet til fett. Det var ingen aspekter av horror, sjalusi eller familiedrama i denne, kun kjærlighetshistorien mellom de to. Det var ingen barn med i bildet mener jeg.

    ..fant den..."Largo retorno"

    http://www.imdb.com/title/tt0073266/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm

    • Liker 1
  2. godt forslag, men desverre ikke den jeg leter etter. Jeg synes å huske at den het "a long returning", men alle søk på det eller "a long return" gir ikke resultater. Mener også å huske at sykdommen hun døde av ble beskrevet som at kroppens nerveceller ble nedbrutt og omdannet til fett. Det var ingen aspekter av horror, sjalusi eller familiedrama i denne, kun kjærlighetshistorien mellom de to. Det var ingen barn med i bildet mener jeg.

  3. Kanskje jeg ikke har truffet ekspertene siden jeg ikke har fått noe svar på mine spørsmål ennå. Det jeg fremdeles trenger svar på er følgende:

     

    Jeg har en presario 5686 som powersupplyet har konka ut på. Jeg ser at i tillegg til til de to standard AT kontaktene er det en tredje AT kontakt som står ikoblet hovedkortet for seg selv, litt nedenfor den vanlige powersupply slot'en. Hvilken hensikt har den? Kan jeg bruke et vanlig AT pwrsupply uten den tredje kontakten? Jeg har prøvd et slikt, uten å få noe annet livstegn enn i kjøleviften til CPU'en.

    En annen ting er at jeg ikke klarer å finne manualen til hovedkortet på nettet? Noen tips hvor jeg kan laste ned en manual?

  4. jeg har en presario 5686 som powersupplyet har konka ut på. Jeg ser at i tillegg til til de to standard AT kontaktene er det en tredje AT kontakt som står ikoblet hovedkortet for seg selv, litt nedenfor den vanlige powersupply slot'en. Hvilken hensikt har den? Kan jeg bruke et vanlig AT pwrsupply uten den tredje kontakten?

    En annen ting er at jeg ikke klarer å finne manualen til hovedkortet på nettet? Noen tips hvor jeg kan laste ned en manual?

  5. På det nevnte kortet har jeg i dag en Celeron 633MHz og 256 Mb 100MHz RAM.(system busshastighet 66MHz) Antar jeg vil se en vesentlig ytelsesforbedring dersom jeg bytter til 512Mb 133Mhz RAM og samtidig hiver i en 1,0 GHz CPU og en økning i busshastighet til 133MHz?

    På Intel sine sider ser jeg at kortet støtter opptil PentiumIII 1,0 GHz og Celeron 800MHz. Siden PIII 1,0 GHz er vesentlig dyrere enn Celeron 1,0 GHz vil jeg gjerne vite om det er noen som har prøvd en Celeron 1,0 GHz i dette kortet med godt resultat, eller som vet noe mer enn meg og kan gi en anbefaling på det ene eller andre

  6. ehh, jo, det er akkurat det jeg er, newbie altså på linux. Vel, jeg får kikke på sidene du foreslo og se om jeg blir noe klokere. Hva med floppyfw? Er den egnet til det jeg i første omgang ønsker å oppnå, nemlig en forbindelse til inet via den gamle 486'en?

    Jeg er nemlig svært ivrig etter å få det til siden jeg har en helt elendig inet forbindelse fra min 200MMX PC. Jeg mister stadig forbindelsen og må ringe opp omigjen og omigjen. Svært irrrriterende.

    Dag Arne

  7. jeg skal til å sette opp en 486 som ruter med floppyfw og trenger litt førstehjelp for å komme i gang. Skal PC'en settes opp med kun to nettverkskort og ingen ISDN kort eller modem? Betyr det at jeg skal bruke ett av mine to 3Com nettverkskort som interface ut mot telenettet istedet for det Dynalink ISDN kortet som jeg ellers har brukt ved nettoppkobling fra arbeidsstasjon?

     

    Dag Arne

  8. Hei

    jeg ønsker å bruke en 486 dx2 66 med 32 mb RAM som ruter. Har et ISA bus Dynalink TAS100H ISDN kort som jeg vil bruke. I tillegg vil sette inn et 3Com Etherlink III (tp) nettverkskort. Har kikket litt på info om floppyfw, men siden jeg er helt grønn på dette har jeg fortsatt ikke funnet ut om jeg kan bruke Dynalink kortet.

    Noen tips om dette?

     

    Dag Arne

×
×
  • Opprett ny...