Gå til innhold

Armitage2

Medlemmer
  • Innlegg

    771
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Armitage2

  1. Siklet på denne lenge, og er vel en av de få som foretrekker Symbian over Android. Liker ikke android i det hele tatt. Har en Samsung Galaxy S nå, og trives med maskinkraften den har tilgjengelig når den har ext4 partisjoner og litt custom rom. Til 2690kr så er dette snart overkommelig. :)

     

    Hvordan blir N9 i forhold til SGS? Vil Wordfeud noensinne komme til Meego? Hvor god er batteritiden etter siste oppdatering? Er det forventet flere oppdateringer snart?

  2. Noctua kjøleren vil gjøre underverker, være stille og kjøle godt. Det vil også viftene gjøre. Kjører Kjøleren og viftene i mitt Antec P182 og det suser stille, som en bris, men ingen irriterende hyling. Sett på en Thermalright Shaman på kabinettet og du har det bra. Ikke noe behov for å bytte kabinett. Bare begynn med kjøleren og viftene.

     

    Silentpcreview har fantastisk mye informasjon for den som ønsker å ha en stillere pc. alt fra mods til tips.

  3. Det er et 6970 kort, og det er ingenting som hindrer kontakt. full klarering. Jeg har ikke hatt på mye nei, dvs, har hatt på mye en gang, men samme resultat. Det kan da umulig være bra nok å ha en "bru" av pasta som overfører temperaturen når metallet ikke berører hverandre en gang?

     

    Jeg har gitt opp på denne kjøleren. etter i tillegg å ha lest hvor problemer det kan være med disse så bruker jeg angreretten. Har ikke lyst til å ødelegge skjermkortet!

  4. Fikk min nye kjøler i går og brukte god tid på å montere, dette skulle bli riktig, men når jeg starter opp et spill så spretter det opp til 80 grader og fortsetter oppover til jeg slår av spillet. Men hva er det for noe? Det er full kontakt mellom gpu og overflaten kjøleren. Har sjekket flere ganger at det er full kontakt.. Er kjøleren ødelagt?

     

    Edit, sjekket igjen nå, og det kan virke som jeg ikke har klart å oppnå full kontakt denne gangen, skal prøve igjen.

     

    Edit 2: Umulig å få full kontakt, det kan virke som kortet enten blir bøyd eller at kjøleren ikke er i vater. Dette har jeg aldri vært borti før, at det er umulig å få hele kjøleren i kontakt med gpu. sukk, vil nesten påstå det er dårlig kvalitet på arctic cooling altså..

  5. root@DELL -kernelen er tydeligvis standardkernelen til SGS, blant annet fikk jeg den når jeg oppdaterte til Gingerbread en stund tilbake. Dog, du har fortsatt ikke noen rootet telefon. Les litt om flashing via Download Mode og Odin, er masse i denne og den andre SGS -tråden, og start med å flashe en kernel med root (Speedmod og Fugumod f. eks). Let litt rundt (hint: XDA-Developers) og finn ut hvordan du flasher rom, både via Clockworkmod Recvovery (følger med i stort sett alle rootede kerneler) og Odin.

     

    Både Clockworkmod og Odin er lett å bruke når du har utforsket det. Akkurat nå bruker jeg et ROM (Galnet MIUI) som krever Clockworkmod, men aller helst foretrekker jeg Odin til flashing og å legge inn custom ROM, da det bare er å starte mobilen i Download Mode, koble til PC-en og velge det jeg vil ha i Odin istedenfor å knote i CWM.

    Takk for svar.

     

    Er det mulig å root'e uten USB kabel? Er på ferie, og har kun minnekortleser med.

     

    Jeg ville anbefale deg å gjøre sånt når du har god tid, har lest nøye gjennom hele prosessen flere ganger, uthvilt og ikke avhengig av å ha en telefon som virker. Det kan skjære seg og da vil du bruke mange timer på å fikse. ;) Det er veldig vanskelig å permanent ødelegge en Galaxy S, bare sørg for at Download-Mode virker, Dvs, Hold inne Volum Ned+Select+power til det kommer opp en download funksjon. Virker den så kan det meste ordnes.

  6. Usikker på om dette er blitt postet i tråden før, men fra BF3 forum kommer dette:

     

    Subject: ***Must Read*** How to fix LOCKUP/FREEZE...

    ok so I was having the dreaded lockup and freeze issues that a few(ok alot) of people were having. I took the liberty of researching and doing various diagnostic tests. I'll share what I did to fix my freeze/lockup issue, I had in singleplayer and multiplayer. This could be caused by couple things but If you follow all these steps, I believe alot of you can resolve this same problem.

     

    Step 1: make sure you are out of BF3 and Origin. Uninstall Punkbuster Services from the Add/Remove programs through control panel

     

    Step 2: Update your graphics card to the newest drivers possible or the most stable. (I did the newest)

     

    Step 3: Restart PC

     

    Step 4: Make sure you do not adjust any special gaming settings(AA settings AF settings ect) in ur catalyst or nvidia control panel. Leave all your settings default

     

    Step 5: Log back into origin and when it loads up, Right click on your battlefield game and click update. If your fully up to date then you need to click repair so origin can now reinstall punkbuster.

     

    Side Notes: Disable any antivirus or antispyware programs especially those that run in the background. If you still getting issues last thing to check is in battlefield video settings. Adjust the Anisotropic value to 8x or below

     

    once that is all done test the game out and hopefully you now have a working non-frozen battlefield.

     

     

     

    Har ikke prøvd selv da, siden jeg ikke har fått spillet enda, men kanskje noen har allerede prøvd?

    • Liker 1
  7. Jeg synes dette var veldig motstridende mot det jeg leste på Bit-tech.net..

     

    De skriver at i trådløs modus er: "The fine movement sensitivity is shockingly poor, making the mouse useless for gaming when in wireless mode. Even something as everyday as selecting text in Office became an infuriating challenge as we found ourselves cursing it to “select that full stop damn-it!”"

     

    Videre står det at Logitech er klar over problemet, men at ingen fiks foreligger...

×
×
  • Opprett ny...