Gå til innhold

Ninja Panda

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ninja Panda

  1. Det du trenger er en slik en:

    scart-adapter.jpg

     

    Sett den i scart kontakten på tv'en og sett den på ut. Så kobler du videokanonen til denne kontakten. Da får du tv-sendinger på prosjektoren ;)

    6704789[/snapback]

     

     

    Skal også prøve å få tv på projektor på en eller annen måte. Blir nok enten en gammel videospiller eller videreføre en scart fra vanlig tv'n. Hvordan er det med scart utgangen(e) på tv'n, speiler de bare den kanalen du ser på? slik at man skifter kanal på tv og projektor samtidig med TV kontrollen?

  2. Altså..når NGT endrer priser, skal ikke gamle kunder også få ny pris noen gang?

     

    Som et eksempel: Nå er kampanje prisen for ADSL Free 458. Ordinær pris er 498.

     

    Hentet fra NGT sine sider: * Kampanjeprisene gjelder for bestillinger foretatt fra og med 1. juni 2006. For kunder som har bestilt før dette, der prisene på bestillingstidspunktet avviker fra denne oversikten, vil disse prisene gjøres gjeldende fra 1. september 2006. Ordinær pris på ADSL Free: 498,- pr mnd, ADSL 2+ MegaFree: 548,- pr mnd

     

    Da skulle man jo tro at hvis man har vært kunde i 3år så skulle man få den nye prisen i september, ikke sant?

     

    Siste gang det var prisendring før dette var det ordinær pris på 548, og kampanjepris på 498. De prisene kom jo like etter jul eller noe, da skulle gamle kunder få ny pris fra og med mai. Dette skjer aldri!! Misforstår jeg noe eller?

  3. PPU, høres fint ut det, men hva blir det neste, egen AI enhet i maskina? Egen prosessor for alt til slutt? Hvorfor satser ikke intel/amd på noe lignende slik som PS3 har, flere hoved prosessorer man kan bruke til å regne ut akkurat hva man vil.. Må da være det som er fremtiden, i motsetning til dette her, hvor man må ha en spesiell prosessor for en spesiell oppgave?

  4. bedre forklaring: finnes det et program som "loggfører" mhz i kjernen på skjermkortet, gjerne som en graf eller noe. Slik at jeg kan kjøre 3dmark og så se etterpå om frekvensen holder seg stabil, hopper opp og ned eller hva den driver med..

  5. hehe, var engang borti en slik sak, linja forsvant mellom klokka 21-23 hver kveld og kom tilbake mellom 05-07 hver morgen. Det viste seg å være en dårlig telefon kontakt, første kontakten i huset. Etter den ble byttet har alt virket helt fint. Sært. Sier på ingen måte at det er det som er problemet her.

  6. hva er det med expert tool? Stiller kortet på enhanced mode, men den setter seg til safe mode så fort jeg kjører noe 3d. Gjør den det fordi kortet blir for varmt så det ikke skal ta skade eller er det noe annet bug?

  7. den kjølern som sitter på er rimelig "stor" 2 vifter, skulle tro den klarte bedre, men kanskje den suger fordet. Eller som du sier, mulig dårlig kontakt mellom komponenter og kjøler. Skal sjekke det videre i kveld. Kjøpte kortet for 2 uker siden, så kanskje jeg bare burde levere det tilbake?

  8. hoj

     

    Hva er normal idle, og full-load temperatur på et 6800 gt som kjører på 350/1000 ? Rundt 90 på idle og ihvertfall 110 på load har jeg.

     

    Gainward kort, golden sample, goes like hell sak. Skulle klare 400/1100 men det er håpløst... går opp til maks temp. etter 2 sekunder og skrur seg ned til 350. Hvis jeg tvinger den med uansett hvilket program så henger maskina når jeg spiller eller kjører 3dmark. wth?

  9. takker for svar..bra forslag.

     

    hva tror dere om et 6800GT kort f.eks? det bør da være mye bedre enn 9800pro på det oppsettet, eller vil jeg ikke merke noe særlig? ser de selges brukt..

    kanskje jeg finner noen benchmarks som viser forskjell mellom 9800pro og 6800gt på det systemet, hvis det er bra forbedring går jeg får et brukt skjermkort inntil videre. men nuh er det tid for BF2 :D

  10. Trenger tips hvis noen har..

     

    har idag: nforce2 hovedkort, amd xp 2800+, 1024 mb ram (333mhz) og radeon 9800pro skjermkort.

     

    Trenger litt mer ytelse i spill, spiller endel Battlefield 2 f.eks.

     

    har lyst til å kjøpe nytt alt, sånn ca.: amd 4000+ CPU, 2gb ram, geforce 7800GT, nforce4....

    Men det har jo litt med økonomi å gjøre. Vil jeg kunne forvente forbedring ved å kun oppgradere skjermkort og ram på den gamle pc'en? Hvis jeg setter inn 512 til så det blir 1,5 Gb ram og et bedre AGP skjermkort, kanskje brukt...?

     

    Og evt, hvilke skjermkort anbefales, har som sagt 9800pro i dag, har ikke pci-e, hva vil lønne seg?

  11. hadde samme problem, var faktisk koblet feil inne hos meg, alarm som stod forran splitter.... hvorfor dette har virket før fint med samme alarm vet jeg ikke, montør kan heller ikke svare på det. men det virker nå etter han koblet alarm via splitter... sikker på at du ikke har lignende problem, evt med tlf apparat..?

×
×
  • Opprett ny...