Gå til innhold

anss123

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anss123

  1. Jeg spiller Crysis 3 på en "gammel" GTX 460, og det fungerer helt fint. Har ikke rørt grafikk innstillingene, men la meg se...

     

    Kjører medium, 1920x1200 med vsync og SMAA Low

     

    FPS hoppet fra 30 til over 60... så jeg tror ikke vsync fungerer. Snodig. I alle fall har aldri spillet hakket, selv når mye skjer på skjermen, og grafikken er det beste jeg har sett. Videre er at det nesten ingen "pop in" som det var alt for mye av i forgjengerne. Godt fornøyd med dette.

     

    Synd det aldri vil bli en Crysis 4. Liker verken CoD eller Battlefield så jeg vil savne denne serien.

  2. Har en 11.6" laptop som jeg har brukt til spilling. Størrelsen er I min mening mer eller mindre perfekt. Stor nok til å ha et bra tastatur men likevel liten nokk til å lett gå ned i en bag eller ryggsekk.

     

    For reising synes jeg den mer vanlige 15.6” blir for kronglete og selv hjemme tar jeg oftere fram 11.6”en når jeg trenger en stue PC rett å slett for at den er enklere å hanskes med.

     

    Med 1366x768 piksler er 11.6” skjermer fin og meget skarp, eneste jeg ikke liker er gloss.

  3. Dette:

     

    Sett i en ferdigformatert USB stikke på en Vista eller Win7 box, åpne CMD og skriv ”diskpart”, ”list disk”, ”select disk 2” (viss 2 er minnepinnen), ”select partition 1” og til slutt skriv ”active”. Så er det bare å kopiere over Win7 DVDen til minnepinnen.

     

    ...er i min mening mindre bry enn å laste ned diverse tileggsprogrammer og et stor ISO fil. Virker også for Vista for de av oss som ikke har Win7 enda.

  4. Langt derifra.
    Jeg tør påstå at cell ikke har vist seg som noe stort i spill værenen. Sony hadde håpet PS3 ville bli mye kraftigere enn Microsoft sin box, jeg husker vaffal skryt om 2x så god grafikk og "ekte HD oppløsning", men istedenfor er PS3s CELL bedre egnet for super datamaskiner - for spilling er xboxen akkurat like bra.

     

    Sony kunne ha gått for en simplere CPU, paret den med en G80 og knust xbox på grafikk fronten, men den gang ei.

  5. Jeg er en av dem som er missfornøyd med ytelsen. Jeg bencha CPUen til ca. 90% av ytelsen til min gamle Athlon 1GHz. Akseptabelt men ingen ting å skryte av.

    Visste du ikke hva du kjøpte?

     

    Det er 3D ytelsen jeg har mest og utsette på. Den er rett og slett helt ræva.

    Jeg må spørre igjen: Visste du ikke hva du kjøpte?

    Nope. Dro tre uker på tur og trengte en laptop på dagen. Leste noen reviews men viste ikke at GMA 500 var ubrukelig til HD video og 3D spill. Hadde jeg kunne utsette kjøpet til i dag hadde jeg vist dog nokk kjøpt akkurat samme netpc og ikke en full laptop uansett.

  6. Jeg er en av dem som er missfornøyd med ytelsen. Jeg bencha CPUen til ca. 90% av ytelsen til min gamle Athlon 1GHz. Akseptabelt men ingen ting å skryte av.

     

    Det er 3D ytelsen jeg har mest og utsette på. Den er rett og slett helt ræva. Jeg har GMA 500 og på eska var det skrytt av DirectX 10 og HD video men chipen er helt ubrukelig på begge deler. Prøvd med både XP og Win7 og selv gamle spill slik som Grim Ferdango hakker i 3D modus (men gamle spill kan heldigvis kjøres med software rendering). 720p HD video sliter stort og detter etter lyden selv på Win7 med seneste drivere.

     

    Aero yter bare akseptabelt viss transparecy hakes av. Selv da må en like blåskjerm og akseptere at video ikke kan spilles når aero er på. Dette på Win7, Vista gjør det kanskje bedre men jeg tviler.

     

    På pluss siden er batteri levetiden behagelig. Jeg hadde tanker om å bruke laptopen ute men der fungere skjermen bare som et speil :(

     

    Utover det er det flott med en liten og lett PC. Skjermen har 1366x768 oppløsning og føles ikke liten i det hele tatt - det er heller at jeg synes alt har blitt stort på desktopen. Kjøper du nett PC så gå for høy oppløsning. Min første laptop hadde 800x600 og på den skjermen trenger jeg alltid mere plass.

×
×
  • Opprett ny...